Ändrade planer..

 

26450290669_3e5f438d52_k

Tidigt i går morse blev jag väckt av en ledsen festfixare. Det stora event jag skulle ha arbetat på under onsdagskvällen hade, inte helt oväntat ställts in.  Ja, det här var det tredje eventet jag skulle ha deltagit i under mars där arrangören valt att ställa in.

Denna morgon vaknade jag istället till nyheterna att Trump beslutat sig för att stänga USAs gränser under en månad pga Coronaviruet – Covid 19. OPAs har planerat att hålla ett fantastiskt retreat i Zions nationalpark är i Utah i april där jag förstås hade önskat att vara med. Resan är planerad och betald sedan snart ett år tillbaka.

Allt detta är ju naturligtvis en stor besvikelse för mig, men det är lika tråkigt för alla andra också. Värst av allt är det naturligtvis för dem som verkligen drabbas av sjukdomen så detta är ändå helt rätt sak att göra. Vi måste alla agera ansvarigt och sätta vår egen och andras säkerhet och hälsa före allt annat.

Jag tänker nu på er mina fina klienter som kommer till mig för astrologiska tolkningar och tarot. Mitt motto är att jag föredrar att kunden kommer till mig i min lokal så att vi träffas personligen.

Jag anar att vi alla är lika oroliga för vart det ska ta vägen med smittspridningen i samhället.

Därför har jag full förståelse för de kunder som hellre väljer att ta sina läsningar över internet istället. Det går lika bra egentligen – fast än det kanske inte är lika mysigt.

Det blir lite nya rutiner för mig som jag måste lära in – men jag har bestämt mig för att använda ”Zoom”.  Jag får skicka ut videolänkar per mail istället så att ni kunder kommer in i programmet. Vi får ses på så sätt istället för att ni kommer till mig i Gamla Stan.

Eftersom jag inte tycks komma till USA lägger jag snart upp nya bokningsbara tider på min BokaDirekt. https://www.bokadirekt.se/places/as-above-astrologiska-tj%c3%a4nster-co-isis-kammare-12215