Merkurius åter tillbaka i Fiskarna

f4132a454597dc4f9409989ee0e5e841

🐬 Nu skiftar Merkurius över till Fiskarna

Vår kosmiske kommunikatör Merkurius lämnar nu slutligen Vattumannens sfär och glider in i Fiskarnas vattenrike måndagen 16/3, kl 09:00. Pust! Det här är sista vändan som Merkurius vandrar över denna punkt. Det blir ju så vid en retrograd att planeten passerar över tre gånger.

Denna gång tycks den retrograda energin ha tagit extra hårt på folk. Jag anar att det förstås beror på att vi samtidigt har haft andra tuffa transiter på gång på jorden så allt beror inte bara på en enda sak.

Vi går ifrån ett lufttecken där tanken och den intellektuella processen är knivskarp till mjuka Fiskarnas sfär där vi snarare tar in informationen andligt och intuitivt. Vi håller även på att trassla oss loss ur oredan som retrograden skapade och helt färdiga är vi den 30/3, då är vi ute ur skuggzonen. Merkurius befinner sig i Fiskarna ända till den 11 april, 2020 när han skiftar över till Väduren.

Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, fantasirika, kommunikativa och utåtriktade.

🐠 Hur påverkar Merkurius vistelse i Fiskarna oss?

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas de vibrerande kommunikationen, det andliga och intuitiva sättet att ta till oss information på. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

🐟 Har du Merkurius i Fiskarna?

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem som har  Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.