Årshoroskop 2018 för Fiskarna

 

Årshoroskop 2018 för Fiskarna

Förändringarnas vindar blåser igenom ditt horoskop 2018 och jag anar att många av Fiskarna drar en lättnadens suck. Flera av de stora ”tunga” planeterna byter stjärntecken vilket förstås bidrar till det nya upplägget.

Saturnus som varit en av de huvudsakliga orsakerna till segproppen har nu skiftat över till Stenbockens sfär och ditt 11:e där han faktiskt har en stabiliserande effekt. Med den positionen kommer han heller inte att kunna blocka dig – som varit fallet under de senaste tre åren.

Äntligen kan äventyret börja för optimistiska, utvecklande Jupiter tillbringar nu tio månader i ditt nyfikna 9:e hus och hjälper dig att förverkliga dina ljusaste idéer och högsta visioner. Det är viktigt visualiserar tydliga mål så att Universum förstår vart du är på väg och vad du önskar in. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål.

Din styrande planet Neptunus rör sig hastigt denna vår och hinner fram till mitten av Fiskarna innan hon vänder tillbaka för sin årliga 5 månaders retrograd den 18/6. Det är ni som är födda mellan den 2/3 -7/3 får vara med om andligt öppnande processer. Du är så nära din innersta kärna och sanning nu och din intuition och känslighet ökar. Tro dina drömmar och bejaka din andlighet!

Uranus kliver i maj in i din kommunikationshörna – det tredje huset som på ett radikalt sätt förnyar hur du talar, tänker och umgås.

Den mer än 7 år långa perioden som Kiron befunnit sig i Fiskarna kommer till sin ände i april – vilket förstås är jätteskönt. Så härligt att få släppa taget om det förflutna och alla minnen och smärta som funnits där. Nu kan din glada själ sätta kurs emot framtiden.

Årshoroskop 2018 för Fiskarna i kärlek: 

Det är ett så intressant kärleksår du har framför dig eftersom det är en ny uppdaterad version av dig du visar upp. Du är nyfiken, vidsynt och full i sjutton och kanske tar du val som förvånar din omgivning nu. Vackra Venus, kärlekens gudinna besöker Fiskarna under tiden 10/2 – 6/3, har en gynnsam position under april och maj. Från 10/7 – 6/8 befinner sig Venus mitt emot dig vilket gör att kärlek, flirt och delad glädje är i princip oundvikligt. Människor dras till dig och du får uppleva stunder av sällhet.

Ifrån den 6/8 – 2/12 går Venus in i  lång period då hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och under dessa fantastiska månader befinner hon sig i ditt psykologiska men samtidigt högst erotiska och passionerade 8:e hus, för att sedan glida in i Scorpio en sväng och sedan tillbaka till Vågen igen. Nu kommer du och din partner in på vuxen kärlek, relationen blir djupare än Östersjön, intim och innerlig.  Det här en underbar tid som jag verkligen unnar just dig Fiskarna.

Årshoroskop 2018 för Fiskarna i karriär och ekonomi:

Yrkesmässigt är 2018 inte ett normalt år – men vi kan utan att ljuga säga att det är ett transformativt, välbehövligt, utvecklande och jättespännande år. Jag ser skeendena nu som en förberedelse iför 2019 när du är redo att kliva fram i din fulla kraft, inta scenen och ta plats. 2018 är genrepetition inför det slutliga avstampet.

I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och i ditt drömska 12:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Dessutom kommer månknutarna att också att röra sig igenom ditt 12:e och 6:e hus och Vattuman/Lejon polariteten ända fram till 15/11. Det innebär också att alla årets 5 sol och månförmörkelser äger rum här. Oj, det blev långe – men vad det innebär är att ditt arbetsliv kommer att förändras. Du har ännu inte blivit den du skall komma att bli och alla dessa tecken och förmörkelser handlar just om den processen.

Uranus träder in i Oxen i maj – i ditt 3:e hus vilket driver fram en önskan om utveckling och nya kommunikationsbehov. Du behöver en ny plattform för att kunna uttrycka dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt?

Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här.