Årshoroskop 2018 för Jungfrun

 

Årshoroskop 2018 för Jungfrun

Det har skett förändringar på stjärnhimlen när flera av de tunga planeterna har bytt eller byter positioner och stora lättnader inträder under 2018 och alla av dem är till din fördel. Framtiden ser löftesrik och spännande ut och det blir helt enkelt lite lättare på alla fronter.

Expansiva, utvecklande Jupiter befinner sig nu i ditt kommunikativa 3:e hus och vilket skapar underbara relationer med vänner, grannar och släktingar. Det här är ett superbra år för att lära känna nya människor, visa vem du är och ta lite större plats i det sociala livet. För den som är egen företagare är detta en supertid att marknadsföra ditt eget varumärke och visa världen vem du är. Det är en bättre, starkare och snabbare vibration runt dig nu och det är tydligt att du känner dig säkrare och mer bekväm med dig själv.

Kommunikation både den man har människor, att göra Podradio, blogga eller jobba med sociala media fungerar utmärkt nu.

Den stränga kosmiske fadern – Saturnus har tagit klivet in i ditt kärleksfulla, passionerade 5:e hus som också handlar om lek, kreativitet och glädje. Där blir hans uppgift att hjälpa dig att få struktur och ordning på kärlekslivet, se till att du får det precis som du önskar med en partner och hjälpa dig att fatta beslut rörande hem, barn och egendom.

Vad din styrare Merkurius har för sig är givetvis viktigt för dig att veta. I år går han retrograd tre gånger, alla i eldstecken.

Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och det här är inte dagar då man rekommenderar dig att fatta viktiga beslut eller sätta igång med nya projekt. Merkurius är i ditt tecken i september månad som är optimal för nystart.

Årshoroskop 2018 för Jungfrun i kärlek:

Subtila, andliga Neptunus befinner sig fortfarande i ditt 7:e relationshus. Nu vänder du dig inåt emot själens djup och finner din egen inre sanning. Dina känslor är djupa, sanna och under denna hjärtöppnande fas kommer du i kontakt med ditt hjärtas röst och vilja. Underbart – när du känner dig själv du kan bjuda in sann kärlek.

Kiron, vår healer lämnar ditt partnerskapshus i april och här skiftas fokus från att hela gamla sår till att leva med kärleken som en självklar del av ditt liv.

Men.. Kanske är det så att du behöver vara lite mer jordisk och handfast för att andra människor ska förstå vad du menar och inse att du har några romantiska avsikter över huvud taget? Använd dig gärna av Venus underbara flöde när hon sveper förbi – det är charm, attraktion och flirtig glädje hon för med sig. Venus befinner sig mitt emot dig 10/2-6/3, i gynnsam position under april och maj, men allra bästa tiden för kärlek är förstås 10/7 – 6/8 när Venus befinner sig i ditt tecken.

Årshoroskop 2018 för Jungfrun i karriär och ekonomi:

Flitiga Jungfrun behöver verkligen inte påminnas om att du ska dra ditt strå till stacken, för du gillar att jobba.

I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och ditt hårt arbetande 6:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i).

Det betyder att du ingjuter avsevärd energi i ditt arbete och kan komma att åstadkomma underverk. Men baksidan på detta kan betyda problem eller konflikter på arbetsplatsen.

Uranus träder in i Oxen i maj vilket driver fram en önskan om förändring och utveckling hos dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt? Det kan till och med bli så att du vill testa att arbeta utomlands.

Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här.