Årshoroskop 2018 för Skytten

 

Årshoroskop 2018 för Skytten

Åh, äntligen! Nu står du inför ett jättespännande, grymt utvecklande och roligt år när du kan hitta sätt att bli friare yrkesmässigt än vad du någonsin har varit. Tjoho! Påhittiga Uranus hjälper dig att tänka lite utanför boxen och kan ge inspiration till riktigt intressanta idéer. Att han från och med maj kommer att husera i ditt hårt arbetande 6:e för snabbt tankarna till utlandsarbete, eget företagande eller vad än som är ditt sätt att känna att du utmanar dig själv och hittar nya alternativa sätt till att förhålla dig till omvärlden. Du kommer att ha hjärtligt roligt under tiden.

Merkurius går retrograd tre gånger under året – samtliga gånger i eldtecknen. Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12. Ja, i sanningens namn så börjar den sista retrograden in Skorpionen men huvudparten av skeendet äger rum i Skytten. Dessa dagar är inte lämpade för att starta upp nya projekt.

2018 är ett befrielsens år för 28 år framöver kommer du slippa bära det tunga ok som Saturnus har lagt över dina axlar som du kånkat runt på i tre långa år.

På många sätt bör detta också vara ett förberedelsernas år eftersom din styrande planet Jupiter befinner sig i ditt andliga 12:e hus i hela 10 månader.

Det är en tid när du mognar själsligen, bereder väg för det nya som du tveklöst vet inom dig att måste komma. Den  8/11 –  2018 går så Jupiter in i sitt eget tecken och gör sitt 13 månader långa triumftåg igenom sitt eget tecken. Wow! För den som vill utnyttja Jupiters sötma till max är det en bra grej att vara väl förberedd med vad än du tänker utföra så att det bara är att sjösätta din plan när Jupiter väl kommer seglande.

Årshoroskop 2018 för Skytten i kärlek

Du har ju rykte om dig att vara mer intresserad av jakten än själva relationen. Det sägs att långdistansrelationer, förälskelser i ouppnåeliga kända människor eller än det kan vara som gör omöjliga relationer lockande. Varför Skytten?

I hela tio månader befinner sig Jupiter i ditt själsligt rannsakande, andliga 12:e hus medan Neptunus fortsätter sin färd igenom din innersta själsliga gömma (4:e huset) där alla våra programmeringar sedan barndomen sitter. Det verkar som att universum bjuder på gratis psykoterapi nu. Nu har du chansen att verkligen komma åt de djupaste lagren i dig själv och faktiskt bli redo för ett sant och djupt möte.

Kaxiga, äventyrliga Mars dundra igenom ditt tecken 26/1 – 17/3. Det kommer du att ha full rulle ett tag och det ser händelserikt ut i ditt liv.

På grund av att både Venus och Mars har långa retrograda perioder under 2018 tror jag inte riktigt på detta som året när kärleken leker med dig – i alla fall inte för än i november när Jupiter har skiftat över till ditt tecken och strax mot årsskiftet till närmar sig Venus äntligen Skytten.

Så, vad ska du förstå av denna långa utläggning? Jag sammanfattar här lite.. Har du redan en relation rullar den säkert på sina vanliga banor under 2018. Men.. det finns ingenting här i stjärnorna som gör att jag kan lova singeln guld och gröna skogar för än i november 2018 –  december 2019. Men då däremot – finns inga hinder alls.

Årshoroskop 2018 för Skytten i karriär och ekonomi

Det ekonomiska andra huset kommer att vara i stark fokus under hela året för Saturnus har nu har klivit in där. Det ökar förstås känslan av allvar och ansvar och det är tydligt att du vill knäcka den när nöten och få ut ett mervärde av livet. Ja, det är på tiden Skytten! Plutos som också hänger runt där i ditt 2:a hus har ju gjort dig påmind om just detta i hela 9 år redan. Phu.

På den absoluta plussidan har vi det intressanta och positivt utmanande faktum att Uranus i maj månad kliver in i ditt 6:e hus – en superintressant position som han kommer behålla i 7 år framöver. Nu banas väg för helt nya tankar och en spännande utveckling drar igång. Många av er bestämmer sig för att köpa ett nytt boende, här hemma eller utomlands, startar eget, väljer att slå in på en ny karriär eller plugga någonting som senare leder fram till det nya, fria yrke du drömmer om. Coolt! Det är verkligen på tiden att du tar dig själv på allvar. I november kommer ju din styrare in och därifrån kommer Jupiter att ge dig allt du önskar.

Just detta Uraniska skifte är något som astrologer världen redan talar om och många varnar för ekonomiska nergångar både med valuta och bostadsmarknad så det kanske kan finnas anledning att hålla ett öga på vad som sker.