Årshoroskop 2018 för Lejonet

 

Årshoroskop 2018 för Lejonet

Det är oerhört intressant, omvälvande och spännande 2018 du har framför dig. Det härliga flödet har redan hunnit dra igång under slutet av förra året och det är möjligt att du redan känner av det.

Expansiva, generösa Jupiter befinner sig i gynnsam kvadratur till allt som är du, i ditt hemkära 4:e hus, ifrån jan – nov vilket förstås gynnar allt som har med ditt hem, ditt boende och nära och kära att göra.

Under detta magiska år kommer du också att känna att du utvecklas och att din självkänsla växer. Allt blir större, färgrikare och härligare nu.

Den karmiska norra noden rör sig igenom ditt tecken under de kommande 11 månaderna (och den södra noden är förstås mitt emot i Vattumannen i karriärshuset). Nu ska du se att ödets kvarnar mal och att universum ger dig precis vad du vill ha.

Låt ditt hem vara den vackra, vilsamma oasen du så väl behöver för 2018 färdas expansiva Jupiter igenom ditt fjärde hus ändra fram till november. Familj, hem och hus kommer att vara prio 1. Nu kan du hitta nya lösningar för hur du ska dra in pengar. Finurliga Jungfrun kanske hittar ett sätt att arbeta hemifrån, till att hitta lukrativa sidoinkomster kanske från rumsuthyrning eller liknande.

Men genom att Jupiter befinner sig i ditt fjärde hus är den gudomlige välgöraren samtidigt också mitt emot ditt 10:e karriärshus. Du kan förvänta dig en oerhörd aktivitet även ifrån yrkeslivet – vilket är bra för du kommer att behöva pengar för att kunna förverkliga dina drömmar.

Heta och stundom hektiska Mars kommer genom en lång retrograd period att befinna sig Vattumannen, det vill säga mitt emot allt som är du, i ditt äventyrliga 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018.

Årshoroskop 2018 för Lejonet i kärlek:

Du är känd för att vara den som har zodiakens största och varmaste hjärta och dina nära och kära betyder allt för dig. Att ha en livspartner är kanske det viktigaste i livet för dig, kärleksfulla, romantiska varelse. Nodernas karmiska innebörd antyder att det är viktiga, ibland livsavgörande saker som sker nu.

18/1 – 11/2 befinner sig Venus i opposition till dig vilket plockar fram det charmiga och lekfulla hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus i ditt tecken vilket gör det till årets härligaste kärleksmånad så underbar gemenskap, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.

Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda en viss hets, men han kickar också igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i Vattumannen, mittemot allt som är du i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Det kommer att vara full rulle på dig och din livslust och lusta på topp.

Årshoroskop 2018 för Lejonet i karriär och ekonomi:

Se fram emot ett utvecklande och framförallt roligt år när du känner att du hittar rätt väg. Ditt 2018 handlar om att hitta sitt jag. En bonus är att du kommer ha väldigt roligt under tiden du gör det också.

Du är ju född i ett fast tecknen och ogillar förändringar och plötsliga överraskningar. Men detta 2018 kan du räkna med att bli omprogrammerad, ta till dig nya kunskaper, vanor och kanske även byta karriär! Det kan vi se på månknutarnas läge, Mars som är mitt emot dig i hela 6 månader, Jupiters gynnsamma position hjälper också till i processen. Men det som är den största förändringen det är att innovativa Uranus som ifrån maj intar en revolutionerande plats i ditt 10:e hus. Karriärshuset! Det är dags att plöja nya spår.

Saturnus beskrivs oftast i negativa tongångar men det är inte så dumt att han, zodiakens torris, är väl förankrad i sitt arbetshus. Han ger stabilitet, styrka och trygghet till hela ditt yrkesliv och under Saturnus flagg kan du komma långt. Dock inte på grund av att du halkar in på ett bananskal någonstans. Din framgång grundas på dina resultat och hur du handskas med situationer och människor.