Horoskop – Vecka 35

 

28760195-shutterstock-645962554

⭐️ Väduren

Kära Väduren, du kan förvänta dig en positiv men händelserik, fartfylld tid för hela den kommande veckan är exceptionellt energirik! Varenda cell i din kropp aktiveras nu och du vill att allt ska hända – helst igår. Superspeciellt och övertydlig nu är jordens fruktsamma, skapande och konstruktiva energi. En stortrigon skapas när snudd på varenda planet befinner sig i ett jordtecken.

Solen befinner sig nu i Jungfrun, vilket ju räknas som Vädurens arbetshörna och detta är den tid på året när dina tankar om dina stundande storverk är som allra mest positiva. Det faktum att din styrare Mars nyss möttes med Venus gör ju att de båda är extra laddade och energifyllda och kommer förstås också att bidra till den positiva bilden. Här finns stora möjligheter till konstruktivt skapande och detta kan mycket väl vara tiden som du kan se hur dina planer tar form och förverkligas. Mars garanterar ett kraftfullt energiflöde, lusten och viljan.  Som mest kommer vi att ha hela fem planeter i början av Jungfrun och var och en av dem är i dialog med Uranus nu vilket förstås skänker oväntade, spännande tankar och kanske explosiva händelser.

Fredagens nymåne i Jungfrun faller i ditt 6:e hus.

⭐️ Oxen

Du har en hel kavalkad av lyckosamma planeter som rör sig igenom ditt heta femte hus, där romantiken, passionen och ditt kreativa uttryck bor.. 5:e huset är också scenen så kliv ut där och visa vem du är, vad du har och vad du kan. Din styrande planet Venus har ju varit väldigt uppmärksammad på sista tiden och jag hoppas att detta har hjälpt dig med den sociala scenen, kärlekslivet. Om det inte har hunnit hända än så kliv fram och ta för dig. Venus och Mars må glida isär under veckan – men de är fortfarande tillräckligt nära för att dra fram det karismatiska, sexiga i dig. Dessutom kommer den ena planeten efter den andra nu att bilda trigon med Uranus. Oh! Kanske är det här du vågar lite mer än vanligt i kärlekslivet och kanske släpper lite på fasta uppfattningar om hur saker ska vara. Det skulle mycket väl kunna vara ett passionen plötsligen blossade upp i ditt liv. Kreativiteten, konsten och livslusten också.  Det är lätt för dig att få uppmärksamhet nu så ta för dig. Passa på att jobba på med dina projekt och låt dig inte distraheras av andra människors beteende och åsikter. Fredagens nymåne i Jungfrun faller i ditt 5:e hus.

⭐️ Tvillingarna

Nu svänger universum med trollstaven, fixar till det som kommit på sned i ditt liv och hokus pokus så faller grejer på plats. Så skönt!

Den som vill att saker och ting ska ta fart kan med fördel hålla sig framme nu för du har allt att vinna på att mingla, marknadsföra och visa dig på styva linan. Charma, le och flirta som aldrig förr! Alla härliga, livgivande, motiverande och även sexiga planeter dundrar in i 4:e hus även står för och bringar ordning på torpet, grundar och ger stabilitet. Det här skänker trygghet och tro på framtiden. Som mest kommer vi ha hela fem stycken på rad i ditt parallella syskontecken Jungfrun! Wow! När det är såhär många på en gång kan det hela kännas en aning övermäktigt – men det kan alltså samtidigt bli en ny start, nytt uppdrag/jobb, flirt och en massa vilja och lust till livet – på en och samma gång. Det är faktiskt nästan ännu bättre när planeterna är i Jungfrun än i Tvillingarna för här blir det inte bara snack av allting. Ordentliga Jungfrun ser inte bara till att kontakter skapas – här följs de även upp med ett trevligt mail också.

Som om inte det vore nog har vi även en nymåne i Jungfrun på fredag! Ny start!! Den landar i ditt 4:e hus.

⭐️ Kräftan

Det är en paradvecka du har framför dig nu Kräftan med en så vacker och kraftfull energi på plats. den börjar mysigt eftersom den kärleksfulla energin som Venus/Marsmötet förmedlade ligger kvar i luften och planeterna befinner sig i ditt kommunikativa 3:e hus. Supertillfälle för alla typer av kommunikation. Men förstås – med dessa planeter så nära tänker jag ju förstås på att du borde ta tillfället i akt och tala direkt ur hjärtat. Berätta vad du vill och känner. Tror inte att det skadar om du är lite bossig och tar kommandot? Hänsynsfullhet i all ära men.. Har det någonsin gett dig vad du vill?

En stortrigon i jord fyller himlavalvet, ja – nästan varenda planet är i ett jordtecken – vilket är lite ovanligt men det ger en fantastisk bakgrund till allt som är du och det du står för. Här finns goda förutsättningar för att det som påbörjas här ska komma att växa sig starkt. Så, om du möter en speciell person under nymånen kanske det här är ditt livs partner, eller om du registrerar in din firma nu under nymånen kanske det är början på ditt livsverk. Månen blir ny på fredag i Jungfruns tecken och ditt tredje hus.

⭐️ Lejonet

Nu är du tillbaka i business igen Leo! Ifrån sommarens sus och dus, det glassiga lejonlivet med lata njutbara dagar är det bara att kamma till sig och glida in i yrkesrollen igen. Det känns ganska tydligt att du är inne på att skapa en förändring i år. Du vill komma någon vart och skapa ett bättre liv för dig och där är ekonomin av betydelse förstås. Det kan vara en ny tjänst med bättre lön, en helt nu karriär eller möjligen investeringar du gjort.

Du har en vecka kvar att tillgodogöra dig Merkurius närvaro i ditt tecken – en erbjuder ju bästa influenserna till allt som har med kommunikation, köp och sälj, förhandlingar och liknade.

Passa på för på torsdag glider han in i Jungfrun – sitt hemtecken där han älskar att vara. Men.. oh, det är så mycket som händer runt dig nu. Veckan börjar med att underbara Solen, Venus och Mars gör gemensam sak i Jungfrun och ditt ekonomiska 2:a hus. där. Intressant nog bildas också trigon mellan dessa tre och Uranus vilket kan leda till nya tankar, influenser och överraskningar. Det finns något plötsligt över det hela – det kan vara nya jobbmöjligheter eller snilleblixtar och nya tankar som du själv får.

Fredagens nymåne infaller i ditt 2:a hus.

⭐️ Jungfrun

Kan det bli för mycket av det goda Jungfrun? Alla härliga, livgivande planeter fyller nu ditt tecken och energin är på topp – maxad och kanske även för mycket. Lyckan är på väg åt ditt håll. Vi har en stortrigon på himlavalvet. Samtidigt bildas en underbar kvadratur till Jupiter och en sprakande trigon till Uranus. Kanske är det så att du med ditt milda jordiska väsen klarar att hålla saker och ting lagom och neutralisera elden? Det kan mycket väl vara en önsketanke sprungen ur min egen beundran av jordenergin för det är sannerligen inte mycket annat som talar för det.

Under helgen möttes Venus och Mars i ditt tecken och det mötet sägs ju vara det bästa för kärleken och för att ena – och de är fortfarande kvar. Solen dundrar på igenom ditt första hus vilket gör dig medveten, närvarande, alert och sugen på att komma vidare i livet. Coolt! Du vill utmana dig själv (och kanske även andra) att utvecklas och nå högre än vad du gjort tidigare. På torsdag kommer även Merkurius in i ditt tecken vilket förstås är det allra bästa för dig. Som om inte det vore nog infaller även en nymåne i ditt tecken, i ditt första hus på fredag. Wow!

⭐️ Vågen

Det är en riktigt mysig vecka som ligger framför dig när massor av roligt är på ingång i ditt liv. Ett generellt tips för den här tiden är att du faktiskt inte ska stressa iväg med någonting nu. Du behöver finna din rytm, skapa ett upplägg för det kommande året som du trivs med. Det är skönt att komma in i vardagens rutiner igen, återse arbetskamrater och vänner igen och mysa.

Din styrare vackra Venus – kärleksgudinnan har verkligen fått vara med om allt. Under gångna helgen hade hon häftigaste mötet med Mars. Nu på måndag bildas det 26/8 en intressant, ganska fräck och förvånande aspekt runt henne, en trigon med Uranus. Nu kan kärleken komma till dig på från oväntat håll. Men Vågen, den här gången är det viktigt att du minns vem som är kapten på din skuta. (Ja, du själv förstås). Håll in minnet vad som är bäst för dig, vad du vill ha och behöver.  Det finns chans att du sveps iväg i någon annan människas önskningar så smickrad att du ”tappar huvudet”.

Som mest kommer det att vara hela fem underbara planeter som befinner sig i ditt mjuka 12:e hus där såväl intuition som drömmar, regnbågar, och stjärnfall skapas.

Fredagens nymåne infaller i ditt 12:e hus.

⭐️ Skorpionen

Du har en underbar vecka, medvind i dina segel och det är stark välgångsenergi runt dig nu. Den stabila jordenergin är välgörande för dig och skapar ett lugn i dina förehavanden som ger dig möjlighet att ta itu även med det där som brukar tillhöra framtiden och som ska ske sen. Under måndagen befinner sig Venus, Mars och Solen i Jungfrun – de kommer en efter en att bilda en trigon till Uranus. Häftigt, lyckosamt och förvånande. Här kan det spraka till och du kan översköljas av kreativa idéer, infall och tankar. Om du är en typisk skorpion kanske du tillhör dem som skyggar undan ifrån rampljuset och hellre undviker offentligheten?

Den kommande månaden skapas dock hype runt ditt offentliga 11:e hus, som handlar just om publikationer, mötet med grupper, folks tyckande och tänkande att göra. Horoskopet pekar emot att du faktiskt har allt att vinna på att byta policy angående sociala media. På torsdag går Merkurius in i Jungfrun där han är stark och kommer i sitt allra vackraste uttryck. Här kan du bli sedd, hörd, uppmärksammad och få gehör för vem du är och vad du står för. Om det är någon gång jag starkt skulle vilja anmana dig att lägga upp en hemsida, skicka in ett manus eller starta ett Instagramkonto så är det förstås under nymånen i Jungfrun som infaller under fredagen i ditt 11:e hus.

⭐️ Skytten

Ja kära Skytten – du räknas ju till dem som gillar fart och fläkt, som vill utvecklas och förändras.  Denna vecka råder en så speciell energi eftersom nästan varenda planet befinner sig i jordtecknen, i en harmonisk stortrigon. (Alla utom just Jupiter och Neptunus som båda är kopplade till ditt tecken). Nu under måndagen befinner sig Venus, Mars och Solen i Jungfrun. I den ordningen kommer de att öppna en vacker dialog med Uranus. Wow! Det här öppnar upp för oanade möjligheter, överraskningar och kan vara närmare lyckan och genombrottet än du anar. I synnerhet som denna energi är i kvadratur till allt som är du och under nästa vecka dras även Jupiter in den här utvecklingen. Ja, när Uranus och Jupiter är med i bilden – då har vi kontakt framtiden och kan tänka, skapa eller drömma fram sådant som faktiskt är jättebra. Underbar utveckling utlovas.

Det himmelska pärlbandet av planeter befinner sig i ditt 10:e karriärshus och det saknas sannerligen inte motivation och arbetslust hos dig. Förkovra dig, studera, res och lär känna folk! Det är så bra tid för socialt samspel, flirt, diskussioner och alla sorters intellektuell utveckling.

På fredag infaller nymånen i ditt 10:e hus.

⭐️ Stenbocken

För dig som är född i ett jordtecken är detta en extraordinär vecka med helt fantastisk energi.  Nästan varenda planet befinner sig i jordens element, en superstark stortrigon bildas på stjärnhimlen och för dig kära Stenbock betyder det ju förstås framgång. Solen, Venus, Mars befinner sig i ditt ambitiösa, nyfikna 9:e hus, i Jungfruns tecken. Här främjas ett högre tänkande, utveckling, internationella kontakter och allt möjligt som lyfter dig och hjälper dig att växa som människa. Häftigt nog bildas här en trigon med var och en av dessa planeter och Uranus. Här skapas magin, överraskningsmomentet och lyckan. Nu kan du få som du vill, få påtagliga resultat, göra skillnad och komma någon vart. Du är motiverad, glad och utåtriktad och har väldigt positiv energi runt dig. Under torsdagen glider även Merkurius in här in i hemmatecknet Jungfrun där han kan högprestera. Som grädde på moset så bildas även en nymåne i Jungfrun på fredag. Wow!!

Fredagens nymåne i Jungfrun infaller i ditt 9:e hus.

⭐️ Vattumannen

Den här veckan är en veritabel hyllning till jordens energi. Det är också en supervecka för affärer, ekonomi, planläggning och alla former av strategiskt arbete. Vi är lugna, fokuserade och målinriktade nu och vi har en avtagande måne på gång. På fredag infaller en nymåne och naturligtvis är det där -vi sjösätter de nya idéer och projekt som vi har jobbat fram nu under mörkermånen. (Hinns det inte med nu anses även nästa måndag som nymånetid).

En underbar stortrigon i Jord som skapas på himlavalvet och snudd på alla planeter befinner sig i jordtecken nu.. Som mest kommer hela fem planeter att befinna sig i Jungfruns tecken, i ditt 8:e hus samtidigt!

Det är ingen hemlighet att Jungfrun och Vattumannen är två energier som faktiskt inte lirar alls. På astrologiska kallas det inkonjunkt när planeter befinner sig i ett läge där energin inte går att greppa (150 grader bort från dig).

Att vi har så stark tonvikt på det djupt emotionella 8:e huset gör att du kommer långt i dina egna emotionella processer nu. Du har helt enkelt inte möjlighet att hålla känslorna stången och detta kan ses som en kosmisk present.

Fredagens nymåne i Jungfrun faller i ditt 8:e hus.

⭐️ Fiskarna

Du har fantastiska transiter nu Fiskarna och under dessa stjärnor kan antagligen kan du få precis allt du vill. Det är med självsäkerhet, inspiration och ett nytt glitter i ögonen som du närmar dig livet nu. Jobba, starta eget eller studera? Vad än du företar dig ser ut att funka – men du har inte en minut att förlora om du vill tillgodogöra dig det här magiska flödet. Det handlar om att smida medan järnet är varmt.

Du har fullt pådrag i ditt relationshus (det 7:e) för där har alla härliga planeter lagt upp sig som i ett pärlband. Var och en av dessa har förstås sin gåva, sitt sken. Solen ger vitalitet, Venus attraktion, kärlek och tur, Mars ger lusten, passionen och viljan. På torsdag träder även Merkurius in i bilden och med den här unika mixen är det ju omöjligt att inte bli påverkad av. Du sveps med i ett härligt glädjeflöde.

Fredagens nymåne i Jungfrun faller i ditt 7:e hus.