Venus möter Mars

 

shiva-shakti-679x546

Venus mötte nyligen Solen, tankades med positiv energi. Pigg, glad och mer karismatisk än någonsin jagade vår kärleksgudinna iväg.. hack in häl efter hennes älskling Mars. Det exakta mötet äger rum på lördag kväll vid 19-20 tiden när planeterna är exakt 04°07 minuter i Jungfrun. Men vi är tillräckligt nära för att det ska kännas redan under ordentligt under fredagskvällen, hela lördagen och det är först på söndagkväll Venus börjar dra ifrån Mars.

Härligt! Det här skapar glad, rolig och flirtig period som ligger framför oss, bäst av allt – ALLA känner av det! 

Venus och Mars representerar man och kvinna – Guden och Gudinnan – och de är zodiakens eviga kärlekspar.

De jagar nästan alltid efter varandra, längtar tills när de ska förenas härnäst men det händer så sällan de ses – vanligen är det bara några få dagar vartannat år kan de rå om varandra men de dagarna är också värda allt – för det är sann passion och äkta kärlek mellan dem.

Alla människor påverkas positivt av det gudomliga mötet och denna höst är ett superbra tillfälle att mötas och utveckla en kärleksrelation. Relationer som börjar under den här tiden blir långa och varaktiga. De som redan befinner sig i en relation när glöden svalnat kan återfinna passionen till partner.