Äventyret har börjat..

IMG_2059

Tänk.. nu är stunden som jag väntat på här.. Jag är på väg till England och den stora astrologiska konferensen som anordnas av Astrological Association of Great Britain – och mötet äger rum i Wyboston utanför Cambridge.

Mot alla odds så lyckades jag bli klar med alla mina världsliga måsten; packa, tvätta och bokföringen och nu sitter jag här I GOD TID (ovanligt för mig) vid min gate och väntar). Jag känner mig nöjd med mig själv, glad och förväntansfull.  Det ska bli så roligt att återse alla mina astrologer igen. ❤️

En sak som alla bör veta om eldtecknen är att vi alla faller för smicker. Jag ÄLSKAR att få komplimanger! Nu har jag fått till det två gånger i Stockholm på två dagar och det är något av ett personligt rekord för mig. (Må vara att jag i princip framtvingade det i ett fall).

Igår..

En stilig herre från Göteborg kom in i butiken och ville hälsa på mig. Han berättade att han var i Stockholm för att se Phil Collins konserten och ville samtidigt passa på att hälsa på mig eftersom han var ett fan till mig och en flitig bloggläsare!! 🥰 Oh! Jag blev så smickrad att jag blev helt förlägen – och jätteglad förstås!! Tänk va – att det finns män, som är snälla och ger komplimanger!

Detta är ytterst ovanligt för att inte säga unikt måste jag upplysa er  som bor långt ifrån Stockholm om.

⭐️   ⭐️ ⭐️

Det här med vad man får ha med sig eller inte i handbagaget är fortfarande outgrundligt. Trots att jag har så små flaskor på allt nu, gick det inte bra i säkerhetskontrollen denna gång heller. Kontrollanten pekade med ödesfingret emot en tub ansiktstvätt och sa att jag fick välja på att kasta den eller gå tillbaka till avgångshallen och checka in hela väskan.

Jag är djupt engagerad i mina hudvårdsprodukter och var på väg att bli hysterisk. Kanske känner även någon av er läsare igen känslan när det börjar krypa i kroppen och man känner att känslostormen är på väg att skölja över en?

– Det är mer än 100 ml vätska du har här. Reglerna tillåter inte det. Vi kastar den.

-Va? Vätska? Är det den här lilla tuben du retar dig på? Det är ju inte vätska utan ansiktsrengöring. – Jag kan inte gå med på att du tar den här.. Det går inte. Du tycks inte ha en aning om vad det är du håller i. Det här är dyra grejer och ovärderliga för mig.  Om jag kommer hem som värsta skrynklan in ansiktet – då har du det på ditt samvete – sa jag i det att jag kände tårarna rinna över.

– Hur länge ska du vara borta.

– I fyra dagar pep jag ömkligt fram.

– Ja, vad än det är du har där i tuberna så syns det ju att produkterna funkar. Du är ju jättevacker sade han (säkert för att lugna mig). Vi gör så att vi sparar dina saker här och du får hämta ut grejerna när du kommer tillbaka på Bagage Drop.

Men vad bra! Jag visste inte att den möjligheten fanns. Ville bara att ni andra ska veta om det också.