En kraftfull Drake..

kites_flying_images_1024x768__66461

Fredagen den 14/6 skapas en astrologisk DRAKE på himlavalvet. Den liknar nu en pappersdrake eller vad som på engelska kallas för en ”kite”.

18 tycks vara det magiska talet för nu kommer hela fem planeter att samtidigt befinna sig på den 18:e graden + att norra och södra noden befinner sig på 17°47, vilket nästan också är 18. Men Pluto med sina 22° är så nära att han också aktiveras av draken. Det gör även Merkuriurs och den norra noden så det är fullt pådrag här. Sex planeter + noderna!

⭐️ Drakformationen

Det är så ovanligt, kraftfullt och roligt att uppleva att en drake skapas på stjärnhimlen.  Det är ganska ovanlig formation som är lätt att känna igen och den är förknippas traditionellt med ödet – men denna blir förstås extrem eftersom den inbegriper norra och södra noden som i sig handlar om karma och öde och även självaste Saturnus som är ”The Lord of Karma”.

En drake består egentligen av tre olika aspekter som sammanfaller och detta tillsammans skapar en väldigt ovanlig kraft. Det kan vara intressant att iaktta vad som sker nu, lägga det på minnet för att övertid och med lite distans kunna utvärdera om det ”öde” som nu är skrivet i stjärnorna både på mänsklighetens kollektiva nivå och i våra personliga liv verkligen påverkar oss i det långa loppet.

  • En stortrigon består av tre planeter som befinner sig på 120 ° från varandra. Nu är det Månen 18° Skorpionen, Neptunus på 18° Fiskarna och Mars på 18° i Kräftan – som alla befinner sig i vattenelementet. Vibrerar med talet tre och planeten Venus..
  • Det andra mönstret är en partiell ”stor sextil” skapas mellan Månen 18°, Neptunus 18° Fiskarna – dessa två är åtskilda med ca 120. ° Den tredje planeten, Saturnus på 18° Stenbocken,  befinner sig i  mittpunkten och bildar två separata vinklar på 60 °. Vibrerar med talet 6 och planeten Jupiter.
  • Den tredje aspekten är en opposition, där två planeter är ungefär 180 ° från varandra. Det är Mars som på 18° Kräftan befinner sig i en exakt mittemot Saturnus på 18° Stenbocken. Vibrerar med talet 9 och Neptunus.

⭐️Du som är född med en drake i ditt födelsehoroskop..

är i sanning en lyckligt lottad människa med en enorm potential till självförverkligande som finns inom dig. Draken visar dig hur du aktivt och dynamiskt kan använda dina medfödda superpowers ”livskraften och kärlekens kraft” för att utvecklas och expandera. Använder du dina krafter rätt har du möjlighet att ta en stor roll i detta liv och kanske lyfta dig över den stora massan. Det finns ett outtalat löfte om att du kanske redan är – eller kan bli – en ”high flyer” som

⭐️Vi som inte är födda med drakformationen i våra horoskop.

Vi kommer alla nu att få uppleva att en astrologisk drake skapas på himlen och i och med detta kommer också ett unikt erbjudande till oss alla att använda oss av den här superkraften, att integrera den i vår egen personliga utveckling och andliga strävan. Detta är en ENORM aktiveringspunkt.

Meditera, ta healing, be,  jobba med att medvetandegöra.

Saturnus och Mars samt noderna här de viktigaste punkterna i detta. Om du själv har något problem du känner att du fastnat med – det kan ha sin rot i tidigare liv eller skapats i detta liv – det kan röra sig om dina relationer, mönster eller vad det än kan vara erbjuds du nu möjlighet att aktivera sin egen paradox, se problematiken, tydliggöra, frigöra och hela karmat, såret eller blockeringen.

Drakformationen utgör ett extraordinärt tillfälle för tillväxt, kreativ förändring och till och med total metamorfos och transformation.

 

astro_w2gw_fredag_vecka_24.29919.175167