Det grekiska symposiumet

Efter OPA utbildningen var det så dags för den efterlängtade astrologi konferensen i Athen.

Det var riktigt duktiga föreläsare med denna gång. Vi astrologer är ju en beundransvärd skara som faktiskt orkar med att resa jorden runt för att hör våra lärare tala. Det var människor från hela Europa där men även ett stort gäng från Turkiet.

Första kvällen träffades vi på ett hotell i centrala Athen för att äta middag tillsammans. Naturligtvis var det jätterolig att få mingla runt lite med sina favoritmänniskor, hälsa på gamla kompisar och möta nya vänner.

Lördagen – själva konferensdagen var stjärnspäckad och intensiv. Den ena superföreläsaren avlöste den andra.

”Where in the World? Philosophy and Techniques of Relocational Astrology”.

Här är min absoluta favorit amerikanska Gemini Brett som trots sitt namn är Skorpion och jätteduktig schamansk astrolog. Väldigt duktig och medryckande lärare. Han är huvudlärare för OPA i astronomi och stjärnhimlen. Han jobbar mycket över nätet och Facebook så den som vill veta mer hittar honom här. www.morethanastrolgy.webbly.com

IMG_3314

Venus Star Points

Ja, jag har ju tidigare skrivit en hel den om Venus Star Points, den förunderliga femuddiga stjärnan som bildas uppe på stjärnhimlen. Det är ett fullständigt mirakel och något att förundras över. Upphovet till all denna forskning är fantastiska Ariel Guttman. Hon har forskat i ämnet sedan 2004 och är oerhört insatt. Lite av en idol för mig. Så naturligtvis lyssnade jag på hennes föredrag samt tog den fördjupade workshopen dagen därpå.

IMG_3413

Här får jag mitt diplom av Arielle för att ha genomgått hennes workshop. Det var faktiskt enastående bra föreläsning. Jag har ju följt detta arbete i flera år redan och tycker att hon är är en helt fantastisk människa som jag är så lycklig att lära känna. Arielle Guttman

IMG_3513

”Psyche and Soma”

Lynn Bell är en fantastiskt astrolog, författare och föreläsare som reser världen runt, föreläser och arbetar som lärare för MISPA . Hon är amerikanska och boende i Paris men jobbar mycket i England och USA. Hon har studerat Liz Greene bla annat. 

Under föreläsningen fick vi astrologiska verktyg att kunna förstå kroppens språk och vi utgick ifrån den urgamla medicinska kartan som visar vilka stjärntecken som styr vilka kroppsdelar. Helt fantastiskt faktiskt! Jag kom att förstå vad det är som blockerar min hals och röst och hur jag kan jobba för att bli frisk. Både hennes föredrag och den fördjupade Workshopen var fantastisk. Jag vill lära mig ALLT hon kan. Ett helt nytt fält för mig inom astrologin. Länken till hennes hemsida hittar du här: Lynn Bell

IMG_3411

Alla fördragshållare:

  • Angela Tiki
  • Gemin Brett
  • Alexandra Karacostas
  • Andrew Ifandris
  • Christos Archos
  • Wendy Stacey
  • Öner Döser
  • Lynn Bell

Om jag får klaga på något så hade vi för få dagar tillsammans och för många toppföreläsare. Det går liksom inte att mata in hur mycket info som helst i skallen under en och samma dag. Som tur var hade vi fördjupande workshops nästa dag.