Felet finns i deras stjärnor

1ba0726d-35e3-43a7-8838-a964510130eb

Felet finns i deras stjärnor

Nästa generations astrologer är självlärda, självmedvetna och självutnämnda experter. Är de redo att ta sig an universums mysterier? 

Jag brukar inte kopiera andras innehåll men den här artikeln var så oerhört intressant att jag ändå vill dela den med er alla.

Den beskriver tidsandan, en hel generations lättsamma och okritiska sätt att närma sig astrologin. Dessa människor behöver ingen utbildning alls. Allt som behövs för att bli en astrolog hittar man på nätet och i appar. Nu behövs varken fleråriga gedigna utbildningar,  böcker, lärare, tester, träning eller några internationella certifikat! 😱

Jag har inte översatt artikeln – för jag insåg att jag inte skulle få till den med bilder och allt. Klickar ni på länken kommer ni direkt till originaltexten som den publicerats i Topic Magazine – Felet finns deras stjärnor – Lauren Markham