Fredagsrapport..

Grim-Reaper

En sådan intressant vecka va? Solens kvadratur till Saturnus, Södra Noden och Pluto levererar minsann! Dessutom är månen under torsdag, fredag mitt emot alla planeterna i Kräftan också.
Hur ska man tolka en sådan här tid? Ofta när dessa tunga planeter aktiveras förändras saker och ting. För oss människor är att acceptera att transformation, förändring.

I mitt universum har massor hänt och det är tydligt att relationer och känslor är i svang. Ovanligt många kunder som rapporterar om relationskriser också. När jag läser nyheterna ser jag ju att anmärkningsvärt många starka händelser redan hunnit ske trots att kvadraturen ännu inte är fullbordad.

Vi får tänka på att vara extra snälla, visa kärlek och respekt för vandras känslor nu tänker jag. Det är först på lördag förmiddag som månen lämnar Kräftan.

Jorden

  • Sudans diktator Omar al-Bashir avsattes efter 30 år vid makten den 11/4.
  • I takt med den tilltagande månen har krigsherren Khalifa Haftar skaffat sig övertaget i Libyen. Flygplatsen bombades i måndags 8/4 och sedan dess blir allt bara värre. Läget kan nu beskrivas som ett inbördeskrig.
  • Julian Assange blev efter sju års vistelse på Ecuadors ambassad av med sin politiska asyl, blev utslängd och arresterades den 11/4 i London.

Rymden:

  • Den 10/4 hölls sex separata presskonferenser världen över när de första bilderna på det svarta hålet publicerades. Wow! Hålet befinner sig i galaxen Messier 87 i Jungfruns stjärnbild.
  •  Den Israeliska rymdfarkosten Beresheet försökte igår kväll, 11/4 att landa på månen – men misslyckades dessvärre.