Spökvandring på måndag 15/4

 

gamla-stan-1170x780

Missa inte vår superspeciella Spirituella Spökvandring som går av stapeln imorgon måndag den 15/4.  Kl 18.00 är det samling vid Isis Kammare, Storkyrkobrinken 8, Gamla Stan, Stockholm. Pris:150 kronor.

Min kära kollega Lovisa Lindén ordnar superintressanta och oerhört uppskattade spökvandringar runt Gamla Stan.

Lovisa är långt ifrån den enda aktören som sysslar med spökvandringar. Kanske tänker folk att har man varit på en – så har man sett dem alla. Men så är det verkligen inte!

Det som skiljer Lovisas vandringar ifrån andra är just att deltagarna själva aktivt deltar. Lovisa känner in platsen och visar deltagarna hur de själva ska göra för att ta in platsens vibration, hur man gör för att förnimma de avlidna osv.

Hon är kunnig  och väl påläst i sitt ämne och guidar sin grupp runt Gamla Stan till de olika historiska platserna, berättar historien, vad som hänt: när, var, hur och här kanske även de eventuella spökena har något eget att förmedla 👻

När gästerna kommer tillbaka är de rosenkindade, stjärnögda och lyriska..  Det var så roligt att lyssna på berättelserna ifrån gruppen som deltog i förra vandringen Lovisa höll.  Hela gruppen hade upplevt såväl känsel som doftintryck ifrån platserna de besökt.