Fullmåne i Fiskarna

 

På söndag 26/8  kl 13:56 blir månen full på 3°13 i Fiskarna.

Den här fullmånen bjuder på verkligt maxad energi eftersom den formar en perfekt drake. Dessa ”kites”som de kallas på engelska, pappersdrakar, som i flyga drake är fantastiska och kan lyfta en hopplös situation till höjden. Jag tror minsann att denna är en high flyer som bär med sig andlig energi och fredliga budskap.

Här i Stockholm idag har vi sannerligen blivit prövade och fått se båda sidor av denna ytterst speciella himmel.

Mars kvadrartur Uranus erbjuder extrema känslor som kan hetta till. Stockholmspolisen tillåter att NMR ska få hålla en demonstration. Stor trigon i Jord: Polisen var närvarande, stenhårda, jordade och balanserade situationen.

Jupiter trigon Neptunus: Det finns utrymme för mirakel. Hotet om våld tonades ner, vreden lade sig och till och med demonstranterna bestämde sig för att inte marschera. Så klingade detta hot av och dagen avslutades i freden och hoppets tecken.

Den känslan bär vi med oss till morgondagen när en oerhört andligt öppnande fullmåne äger rum. Nu möter Månen i Fiskarna med Solen i Jungfrun som skapar en magisk, mystisk enhet som fyller våra själar med andligt ljus, renhet och längtan efter att hitta hem.

I Fiskarnas gränslösa vatten öppnas dörrarna till vårt undermedvetna, till världen bortom tid och rum, till andra världar och högre mål. Nu vill själen finna upplösas och finna frid. Neptunus närvaro gör mötet med det oändliga möjligt.

Fullmånen i Fiskarna synliggör våra andliga behov och mål, drömmar och visioner. Nu stärks vårt andliga medvetande, gudsmedvetandet och vår önskan att helas. Solen lyser upp det praktiska, rörliga, jordtecknet Jungfrun som står för våra dagliga rutiner och vanor, dieten, hälsan och behovet av ordning.

En fullmåne uppstår när solen och månen är precis mitt emot varandra, de båda lysande himlakropparna speglas i varandra. I skyn kan vi då se en dallrande fet fullmåne och skeendet fungerar som en gudomlig spotlight. Det område i ditt personliga horoskop som fullmånen lyser upp hamnar i fokus under det kommande månvarvet.

OBS! Det finns ingenting som hindrar att man går ut att har kul bara för att det är en andlig fullmåne. Det går hur bra som helst att slå klackarna i taket och uppleva hur kärleken flödar människor emellan.

Tillhör du dem som har Sol, Måne, Ascendent 3° i Fiskarna/Jungfrun? (Fem grader upp eller ner räknas också.) I så fall kan fullmånen betyda massor för dig. Kolla också i vilket hus fullmånen infaller i ditt personliga horoskop.

I natt lördag är hinnan mellan världarna tunn. Gör fullmånritual eller meditera. Här bjuder kosmos inte på något motstånd och det är lättare att göra ett andligt genombrott, få meddelanden och liknande.

Om fullmånen i Fiskarna faller i ditt 1:a hus?

Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

 Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 2:a hus?

Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, om vad du har, vad du äger och din personliga ekonomi. Fullmånen i Fiskarna pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor. Är du den som delar med dig och visar medlidande med dem som behöver?

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 3:e hus?

Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i grannskapet eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Det är kommunikation på den nivån som stimuleras och du kan förvänta dig att det händer grejer inom din grupp eller nätverk nu. Tänk på vad du tänker och säger och vet att allt det du skapar ger resonans i kosmos.

Om fullmånen i Fiskarna faller i ditt 4:e hus?

IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu.

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 5:e hus?

Detta är scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat.

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 6:e hus  

Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 7:e hus  

Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Om fullmånen i Fiskarna faller i ditt 8:e hus  

Den här positionen passar väl in i vattentecknet Fiskarnas tema. Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om fullmånen i Fiskarna  faller i ditt 9:e hus  

Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om fullmånen in Fiskarna faller i ditt 10:e hus  

Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om fullmånen in Fiskarna faller i ditt 11:e hus  

Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om fullmånen in Fiskarna faller i ditt 12:e hus  

Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

Fullmane fiskarna