Fullmåne i Oxens Tecken

high_res_960x960

🌕 Fullmåne i Oxens tecken ♉️ 

Lördag 31/10 blir månen full på 08°38 i Oxens tecken kl 15:50

Vi har en hejdundrande fullmåne som infaller under lördag eftermiddag som kan  kännas av rejält eftersom spelar på vår känslosträngar och gör våra känslor stora och kanske dramatiska.

Fullmånen är extra spännande och kraftfull denna gång eftersom den infaller tillsammans med Uranus som kan bjuda på överraskningar, chock och bidra till utveckling och äventyr. Uranus står också för utveckling, uttrycken kan vara exentriska och lite udda – vi får se vad som händer. Mitt emot på andra sidan står Solen. Att dessa tre sammanstrålar utgör ett enormt kraftfullt möte.

Uranus konjunkt Sol i ett födelsehoroskop skapar en person som gärna vill gillar att vara lite extrem, gillar att visa det unika i in personlighet. Donald Trump är en sådan person så den här uraniska fullmånen i Oxen passar fint som bakgrund till det amerikanska valet.🇺🇸  Ja, ingen har väl missat att notera att Merkurius och Mars och Uranus fortfarande är retrograd. Merkurius vänder direkt den 4/11- 2020.

En fullmåne uppstår ju i det ögonblick som Solen och Månen står mitt emot varandra. Det innebär också att olikheterna mellan det två tecken kommer upp och ställs emot varandra.  Kruxet är att finna en balans mellan ytterligheterna i de två tecknen. Nu ställs Oxens stabila, lugn emot Skorpionens passionerade, dramatiska känsloliv.

Månen som befinner sig i Oxens fasta tecken, som styrs av kärlekens gudinna. Hon är sinnlig, sensuell, subtil och det är det vackra i livet, kärleken, det sinnliga hon vill ha – eller kanske till och med begär, för Venus är ju en gudinna och hon har ingen anledning att tigga och be. Venus gillar även pengar, och gillar att ge framgång inom dessa områden konst, skönhet, charm, förförelse, kärlek och pengar. I dennas månes sken kommer du till insikt om vad eller vem du älskar och värderar allra mest.

Solen å sin sida befinner sig i Pluto/Marsstyrda Skorpionen som är ett fast vattentecken som känner, vibrerar och vill få oss att känna inåt, finna sanningen i vårt innersta väsen. Skorpionen vill veta allt och sexualiteten, passionen, psykologi är några av Skorpionens vägar till sanning. Ingenting förblir ytligt i Skorpionens sfär.

Fullmåne i Oxen