OPA Sverige kommer igång nu!

logo-med2 (3)OPA (klicka på röda länken) är en internationell organisation som nu finns representerad i alla världsdelar och i många länder. Det  är en ideell organisation vars syfte är att lyfta och främja professionell astrologi genom att hjälpa såväl studenter som praktiserande astrologer att utvecklas.

OPA erbjuder en internationell gemenskap där möjlighet finns att utvecklas. Här finns den kunskap, information, insikt och erfarenhet vi behöver för att ta sig till nästa nivå. Förutom att utveckla vår kunskap i astrologi, får vi hjälp och stöd, kontakter och möjligheter att förverkliga oss som egna företagare, att öppna våra egna mottagningar och nå framgång så att vi kan försörja oss på yrket.

Vi fokuserar på att göra astrologi tillgänglig, trovärdig och hållbar. Vi hyllar astrologins mångfald, ger utmärkt kvalitetsinnehåll tillgängligt för medlemmar.

Våra program tillgodoser alla nivåer av expertis och alla astrologiska filosofier. Vi stöder mångfalden i det astrologiska samfundet och välkomnar  alla raser, etniciteter, förmågor, religioner, politiska tillhörigheter och / eller sexuell / könsorientering. Vi upprätthåller etisk praxis, hög standard och kontinuerlig tillväxt av yrket.

Vi är en familj, vi är vänner, vi lever i olika nationer och tillsammans gör vi astrologi till ett starkt, värderat yrke.

Lilla videon ovan är inspelad i Mexico våren 2019.

Det sägs att den som väntar på något gott inte väntar för länge 🤪.  Jag tycker att jag har väntat för länge men.. det har funnits hinder på vägen. Nu, två år efter att jag gick ut med nyheten om att starta Svenska Organisationen för Professionell Astrologi är vi äntligen på banan!

🥳 Söndagen den 15/11 kl 19.00 kommer vi att hålla vårt första Zoom webinar. Här kommer astrologi på svenska och ALLA är välkomna att vara med.

Tanken är OPA Sverige en rikstäckande svensk astrologiförening och branschorganisation som är direkt underordnad internationella OPA. Syftet med att gå samman lokalt är att kunna stödja, utbilda och  utveckla svenska astrologer, på svenska i Sverige. Vi önskar även främja utvecklingen av svensk astrologi.

Vill du vara med?

Vi vill förstås ha alla sorters medlemmar – åhörare, aktiva och proffs. Med öppna armar välkomnas eldsjälar  som vill vara med och driva föreningsarbetet framåt. Alla astrologer har en självklar roll i organisationen.  Vi kommer att behöva såväl föredragshållare som lärare som kan undervisa IRL och på distans.

  • Nybörjare? Vi hoppas att snart kunna erbjuda kurser och föreläsningar.
  • Redan duktig? Vi hoppas erbjuda högklassiga föredrag med internationella lärare.
  • Astrolog? – OPA är en internationell branschorganisation för professionella astrologer.

Slutmålet är att här i Sverige kunna utbilda och certifiera astrologer enligt en internationell standard. Bjuda in svenska och utländska lärare och föredragshållare. Att kunna hålla internationella konferenser här i Sverige.

Jag, Margareta Hedin, är  OPA’s svenska satellit och mitt uppdrag är att få igång astrologin Sverige. Låter detta intressant? Maila mig till: margareta.isis@gmail.com

observatory