Grattis på födelsedagen Skorpionen


Vill du lära dig mer om horoskop? Missa inte onlinekursen ”Bli din egen astrolog” med Margareta Hedin!

Köp astrologikurs


 

Åh, så du är född i det fasta vattentecknet Skorpionen och Pluto är din styrare. Då är du alltså en av de där underbara, gåtfulla, magnetiska människorna vars penetrerande blick är vida omtalad. För oss andra människor, som träffar dig för första gången känns det som att du kan se rätt igenom oss. Därför är ingen känslomässigt neutral efter ett möte med dig, för du vibrerar av mystik och erotik.

Att du är född i ett vattentecken gör att du är oerhört känslig person. Du föddes i Plutos underjordiska salar. Här uppe på jorden måste du bära ett ett hårt skal  för att överleva och klara av mötet med människorna . Få utomstående inser hur tuff den här inkarnationen är för dig och förstår inte att du gått igenom svårigheter och stora processer för att vara den du är idag.
scorpiodDin vandring här på jorden sägs vara transformativ. Under din levnad går din själ igenom många utvecklingsstadier där målet är att nå andlig upplysning. Skorpionen – Örnen och Fågel Fenix.

Fågel Fenix brände sig själv på bål och sedan reste sig upp ur askan förnyad. Dina utvecklingsprocesser sker via dina relationer till andra människor. Gång på gång reser du dig och ser att du har utvecklas ytterligare ett steg emot ett högre medvetande.

Därför behöver du starka relationer, helst kärleksrelationer på samma sätt som andra behöver vatten. Detta gör att du utan tvekan är zodiakens mest missförstådda stjärntecken. Så för dig är det andliga valet större än det är för andra människor. Du kan välja mellan att vara den fruktade skorpionen eller att ta dig an utmaningen och bli Örnen – The high flyer.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

Bakom den coola ogenomträngliga fasaden finns en sårbarhet och en enorm medkänsla. Du har ett stort och kärleksfullt hjärta som lätt blöder för och lider med andra. Våga visa upp den empatiska sidan av dig så kommer du att se hur mycket kärlek som flödar tillbaka till dig. ’’

SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:

När du älskar hänger du dig totalt! Satsa allt, satsa kallt och kasta dig ut i kärleken – helst helt utan skyddsnät. Du är passionerad allt du gör och känner mycket. Det är allt eller inget som gäller för dig. Lojal, empatisk, sexig och oerhört het..Du har ett stort behov av att få uppleva starka känslointensiva relationer till andra människor. Du påverkas lätt av de känslomässiga strömmarna i och omkring dig, blir lätt sårad, medkännande och drivs av ett nästan omättlig behov av att få ha kärleksrelationer.

SKORPIONEN OCH ARBETET:

Du har en järnvilja och kan vara duktig på nästan vilket yrke som helst. Många skorpioner är duktiga inom business och finans. För att du ska känna dig motiverad till arbete så måste du känna att du gör någonting som är anser är viktigt på riktigt. Det kan vara musik, teater, konst eller annat kreativt yrke. Skopionen är ofta även intresserad att hjälpa andra människor som i psykolog och socialt arbete eller att värna om miljön. Andlighet, yoga och mindfulness är andra områden där du är en stjärna.

SKORPIONEN OCH STYRKAN:

Du besitter en oerhörd viljestyrka, uthållighet och envishet. Du har ett enormt kontrollbehov och därtill ett minne som en elefant. Du är som en maffiaboss på så sätt och har svårt att låta en oförrätt passera. Skorpionen lägger allt som sker in i sin enorma informationsbank där inget någonsin glöms bort. En dag kanske den här informationen komma väl till pass tänker Skorpio.

DIN HEMLIGA SIDA:

Ha, ha – hela du är en hemlig sida! Du håller människor på hälsosamt avstånd till dess att du vet vad de går för. Din omedelbara reaktion på nya bekantskaper är misstänksam och du har inga som helst illusioner om andra. Din penetrerande blick ser rakt igenom lögn, hyckleri och spel. Du har en oerhört stark magkänsla, intuition eller synsket och det du känner in är nästan alltid klockrent rätt.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du blir lätt besatt och har en tendens att bli lite väl dramatisk. Allt är svart eller vitt och i din verklighet. Det är svårt att se de ”50 shades of gray” i ditt liv för du har inga gråzoner. Allt är liv, död, kärlek eller hämnd. Du har svårt att glömma en oförätt och kan inte förlåta om någon sårat dig.

PASSSANDE PARTNERS:

Sensuella oxen erbjuder kärlek och sinnliga njutningar, Väduren för hetaste sexet, Kräftan om du vill ha trygghet i relationen, Fiskarna om du vill nå andra dimensioner, Jungfrun är ett följsamt och klassiskt val som gör dig lycklig.

 RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER.

När du vill ha känslor och närhet så befinner sig Vattumannen i intellektet med sina luftslott, Lejon kan vara självupptagna och behöver ständig bekräftelse, Tvillingarna saknar ofta det djup som du söker och du kan ha svårt med tilliten där, Stenbocken är svår och faller inte riktigt så hårt för din charm som du önskar.

ÄR DU EN SANN SKORPION?

Känner du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk Skorpion. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan stå i andra stjärntecken.

 • Det viktigaste för dig är att få känna starkt.
 • Du vill uppleva allt och kan även ”take a walk on the wild side”
 • Du gillar spänning och risktagande och kan gilla att stora utamaningar
 • Du är en kicksökare av stora mått
 • Du är lojal intill döden
 • Du är lite besatt och fanatisk av dig
 • Kärlek och Sex är det viktigaste för dig
 • Du har en stark andlig mission i ditt liv
 • Du kan vara svartsjuk
 • Du hatar ytlighet och spelade artighetsfraser
 • Livet är svart eller vitt för dig.
 • Svart, rött och grönt är dina färger som du ofta klär dig i.

Du har väl inte missat Margareta Hedins onlinekurs i astrologi? Spana in den in filmen nedan!


 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Köp astrologikurs