Fullmåne i Skorpionen

Fullmåne 🌝 Torsdagen 7/5 kl 12:45 blir månen full på 17°20 i Skorpionen.

Wow.. vi har en vibrerande fullmånen ingång. Den här gången faller den i Skorpionens tecken och den gör alla våra känslor riktigt stora, heta och dramatiska och saker ställs på sin spets inom oss. Den är kraftfull, kompromisslös och söker sanningen.

Skorpionen  är ett fast tecken som inte ändrar sig i det första taget utan har en en enorm förmåga att fokusera, att manifestera sin vilja och få som de vill. De går in på djupet – svart eller vitt, ont eller gott  är typiska Skorpionfrågor.

Men om Skorpionen medvetet själv söker den andliga utvecklingen blir de fast beslutna i att lyckas med det. Därför sägs Skorpionen vara ett transformativt tecken med flera dimensioner inom sig. Allteftersom individen utvecklas kan och mognar kan Scorpio nå dessa processer. Man talar ju om Skorpionens tre utvecklings stadier från känslostyrd Skorpion, till den högtflygande andligt utvecklade Örnen som förhoppningsvis når fågel Fenix nivå under sin levnad.

Man säger också att det var vid fullmånen i Skorpionen som Oxen Buddha fick sin andliga upplysning.

⭐️ Se sanningen och släpp taget är meddelandet.

Skorpionfullmånen förknippas med våra mörka sidor, de djupaste känslorna och de hemligaste gömmorna i själen. Nu lyser solen rakt på och våra känslor – passionen, begäret, hettan, gråten, ilskan, vår inre sanning. Det som dväljts i mörkret,  hemligheter, rädslor, skam eller vad det nu kan vara som förmörkat ditt liv kan nu möjlighet nu att komma ut, se dagens ljus och försvinna.

⭐️ Det är Svart eller Vitt – älskar eller älskar inte.

Om du bär på glada, roliga känslor inom dig kan dessa känslor bli stora. Lördagen kan kan mycket väl innebära en magisk kärleksnatt för den som är förälskad för känslorna blir stora.

Den sensuella Oxen är njutnings och trygghetsorienterad. Att Solen är här belyser det som är materiellt och påtagligt, det enkla och konkreta. Här samlar vi på oss trygghet genom pengar och saker men också och njutning, uppmärksamhet och kärlek.

⭐️ Oxen”Jag äger & har”  –  Skorpio ”Jag begär & tar”

Det här är en glupsk och hungrig måne som tydligt visar att det är NU som gäller. ’Jag Vill Ha Nu!  Orsaken är förstås BEGÄR!

Fullmånen drar upp frågor runt relationer och känslor och saker kan ställas på sin spets. Överhettade och dramatiska känslor dessutom.

Meditera, be eller utför ritual eller magi. Särskilt ni som söker efter pengar, framgång eller kärlekslycka har mycket att hämta under denna magiska natt. Fullmånen utgör kulmen i processen men  magin dröjer kvar i 2,5 dygn därefter.

ALLA blir påverkade av fullmånen eftersom vi alla har Skorpionen  någonstans i våra horoskop. Ni som är födda ca 17° grader i Skorpionen eller Oxen,  har månen, ascendenten eller någon annan planet här kan komma att uppleva starka känslor.

Det här är kärlekens, passionens och dina sanna önskningars natt. Om dina önskningar och mål är i linje med dina innersta värderingar kommer den här fullmånen att hjälpa dig att nå framgång.

Som vanligt är det en god idé att kolla upp var i era personliga horoskop fullmånen infaller. Så fram med ditt födelsehoroskop! Vad händer och in inom vilket område sker utvecklingen?

Det hus den faller i pekar ut vilket område i ditt liv som kommer aktiveras. Denna gång är det 17 °20 i Skorpionen eller Oxens tecknen som gäller? Har du någonting där i närheten? 5° upp eller ner räknas också.

Fullmåneritual

Hur Fullmånen faller i de olika husen

Hur räknar jag ut var månen faller?