Margareta knows good sex..

 

3-742x416Ja, det var tider det 1998 -2004 när Sex and the City var nytt. (För astronördar kännetecknar detta tiden med Pluto i Skytten). I samma veva startade Hearst magazines utgivning av svenska Cosmopolitan.  Jag var anställd att skriva horoskopet i tidningen och detta var debuten för mina månadshoroskop. 

Tidningen förde med sig en internationell, spännande fläkt. Vi drack rosa Cosmopolitan drinkar på invigningen på Cafe Opera (som Carrie) och just där och då kändes allt möjligt.

Nu i veckan frågade Aftonbladet om jag kan svara på om astrologin kan vara till hjälp när vi väljer sexpartner! Va? Det kändes lite overkligt, som jag nyss klivit ut ur tidsmaskinen, men OK då; – Margareta Hedin knows good sex!

Jag har bubblat utav skratt åt detta hela veckan. Ha, ha 😂😂😂 Jag är långt ifrån expert i ämnet och har inte gjort några empiriska studier heller men har dock svarat efter bästa förmåga.

Nästa vecka publicerar Aftonbladet artikeln där ni får veta mer om hur stjärnorna guidar oss i kärlekens och sexualitetens djungel.