Fullmåne i Skytten

 

krishna-full-moon-astrology-report

Kolla graden på denna måne och häpna över universums storhet för fullmånen infaller mitt i vårt galaktiska centrum i Skytten och magnifika Jupiter är inte alls särskilt långt undan. Wow! Detta UPPFÖRSTORAR kraften i allt som sker runt oss och denna fullmåne kommer att dominera skeendena hela veckan. Det är en enorm kraft i denna period och att detta sker i anslutning till sommarsolståndet som i sig är en superviktigt portal – gör detta till riktigt maxad energiportal vi nu kommer att gå igenom. Räkna med transformation och energiförhöjning. Vi blir kraftfulla, dramatiska och lär känna våra innersta känslor.

Som om inte det vore nog har vi ju simultant till detta ett annat superviktigt möte pågående i Kräfta/Stenbock där Mars, Merkurius och Norra Noden – möter upp med Pluto och Saturnus på andra sidan. Upptakten till detta ägde ju rum förra veckan med först en storkvadratur och en väldigt kraftfull Drakformation.

Här fullföljer vi initieringen, tar näsa steg och kliver in i energiportalen. Nu ska vi stå raka i våra ryggar, sträcka på oss och veta att vi expanderar i våra medvetanden, i får vilja och fylls med kraft och nya energier.

Jupiter befinner sig nu  Neptune i kvadratur och även det skeendet är perfekt eftersom det rent andligt betyder att vi kommer i kontakt med våra drömmar, intuitionen och vår andliga utveckling. Det passar ju perfekt till midsommar när många av oss följer traditionen att plocka sju örter och lägga under huvudkudden för att få hjälp i vårt drömarbete och utveckla får intuition.

Härliga Skytten är expansiv, har högt i tak och med Jupiter vid sin sida blir det här så STORT! Det är ett positivt, rörligt kommunikativt eldtecken. Nu är ett bra tillfälle att fira, för att uppskatta det fina du har i livet, att se glädjen i det vackra som finns runt dig.  Spontana, expansiva Skytten styrs av Jupiter, överflödets planet – så detta är en lycklig fullmåne. Både Skytten och Jupiter kopplas ju till andligheten och önskan att lära sig mer och utvecklas. Nu vill vi göra både inre och yttre resor, söka vår lärare eller guru eller komma vidare på andra sätt. Framtidstro, positiva tankar, expansion kan följa och ett nytt hopp kanske tänds inom oss. Nu kan vi höja oss över våra världsliga problem och se saker ur ett högre perspektiv. Dags att lära, växa, se helheten i ditt liv.

För den som är intresserad av att ta hjälp av naturens krafter för att komma vidare andligt och i sin egen personliga utveckling, i meditation och medvetandehöjning så är hela denna tid fram till midsommar FANTASTISK för  att meditera och/eller göra ett andligt genombrott.

Tillhör du dem som har Sol, Måne, Ascendent 25°-26° i Skytten eller Tvillingarna? (Fem grader upp eller ner räknas också.)

Kolla också i vilket hus fullmånen infaller i ditt personliga horoskop. Där månen infaller (se betydelsen av huset) det är på det området som du kan förvänta dig en utveckling.

Fullmånen igenom husen

astro_w2gw_fullmane_skytten.73229.35949