Fullmåne i Tvillingarna

 

2018-GEMINI-NEW-MOON-850x520

Dagen före Lucia blir månen full i Tvillingarnas tecken vilket förstås förhöjer stämningen och gör att alla våra känslor och tankar blir lite uppförstorade och maxade och energin hänger som alltid kvar under några dygn därefter vilket kan ge oss en hint om att Luciafirandet kan bli uppsluppet och roligt. Torsdagen den 12/12 kl  06:13  blir månen full på 19°53 i Tvillingarna.

Tvillingmånen uppmuntrar oss att prata med varandra och tänka logiskt, medan Skytten vidgar våra horisonter och får oss att tänka på ett vidsynt sätt. Det är en superrolig, sprakande glad energi. Månen är utåtriktad, kommunikativ och nyfiken och får oss att gå igång. Ord, tankar och kommunikation – ställs emot – visioner, världsförbättring och högre medvetande.

Merkurius befinner sig sedan måndagen också i sitt eget tecken vilket också förstärker den lättsamma känslan.

⭐️ Vackraste, bästa och härligaste transiten som äger rum under denna fullmåne är dock trigonen som bildas mellan Jupiter och Uranus. Den innehåller så mycket potential, chanser, möjligheter och glädje! Passa på att spåna fritt nu! Kläck idéer, räck ut händer, ge förslag.. Vem vet vilken gudomlig visdom som kan komma över dina läppar nu.

Så alla ni som är födda 19° i Tvillingarna eller Skytten kommer förstås att känna av detta skeende lite extra. 5 grader upp eller ned från 19° räknas också – så 14° – 24° i Tvilling/Skytt?

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen

Fullmåne i Tvillingarna