Horoskop – vecka 50

 

Härlig fullmåne

⭐️ Väduren

Man kan inte säga annat än att det är en ytterst intressant vecka vi har framför oss nu när skyttsolen fortsätter sin färd igenom ditt äventyrliga 9:e hus. Här kan långt borta blir nära – kanske är det resor eller internationella kontakter som knyts. Under måndagen går också Merkurius in i Skyttens tecken. Härligt för skiftet gör oss mindre grubblande och mer utåtriktade, sociala och nyfikna på vår omvärld. Mars dundrar även denna vecka fram igenom Skorpionen vilket ger bra stabilitet och styrka. Stjärnhimlen ser ovanligt löftesrik ut nu och den största influensen som överskuggar allt – är förstås fullmånen i Tvillingarna. Här finns en sprudlande trigon mellan Jupiter och Uranus som under en vecka här kan få oss att känna att ingenting är omöjligt. Inspiration, kanske faller du för en ny idé eller tanke.

⭐️ Oxen

Solen är allt jämt kvar i Skytten och det temat blir förstås ännu mer upphaussat när även Merkurius kommer in i tecknet under måndagen. Kul faktiskt att det blir ett lättsamt, socialt flöde runt dig för det är bråda tider här i december och det gäller att fördela sina gracer väl emellan alla måsten och AW, sociala engagemang och måsten.

Din himmelska gudinna Venus är i Stenbocken vilket generellt är ett bra läge för dig – men under veckans första dagar möter hon upp med Saturnus. Oj, det här kan leda till funderingar över ditt självvärde och vad som verkligen är betydelsefullt för dig. Under själva fullmånen på torsdagsmorgon är Venus inklämd mellan Saturnus och Venus för att emot veckoslutet möte upp med intensiva, passionerade Pluto. Ja, starka känslor som ställs på sin spets, en härlig och glad fullmåne det är vad veckan bjuder. Gör det bästa av dessa förutsättningar. Det kan vara viktigt att säga vad du bär på före jul.

⭐️ Tvillingarna

Det utåtriktade, roliga, eldiga Skyttemat blir starkare och ännu mer lättsamt och uppsluppet när din styrare Merkurius också ansluter sig till tecknet under måndagen.  Det är så mysig stämning i ditt horoskop den här tiden och många roliga möten med andra väntar. Hoppas att du kommer ut på julmarknader, glöggfester och annat kul. Skeendena under veckan domineras handlar om den mäktiga fullmånen i Tvillingarna som kan få grejer att hända på kärleksfronten och alla känslor blir stora här. Det bildas ett T-kors nu mellan Solen, Månen och Neptunus som kan bidra till en viss förvirring och i värsta fall också tvekan. Saker kan vara otydliga för dig under några dagar. Om det går gör du klokt i att slå dövörat till och inte ta in negativ energi från andra. Följ dina egna planer alldeles oavsett. Om det du hoppas på inte skett ännu ska du se att det här mycket väl kan vara tiden när saker och ting faller på plats.

⭐️ Kräftan

Solen befinner sig i Skytten lyser nu upp ditt arbetsamma 6:e hus och under måndagen ansluter sig även Merkurius till tecknet. Vi är nu inne på upploppet och avslutet av arbetsåret 2019 och universum laddar om.  Hela veckan domineras av fullmånen i Tvillingarna som äger rum i ditt 12:e hus. Venus kommer att mötas med både Saturnus och Pluto under veckan. På självaste fullmånen, torsdagen är Venus inklämd mellan dessa två. Ganska jobbiga frågor kan komma upp och allt handlar förstås Venusrelaterade frågor som personliga värderingar, kärlek och ifrågasättande av vad som är viktigt. Vad betyder mest för dig? Flitiga Kräftan strävar på med sina projekt och kan inte riktigt släppa greppet om vare sig jobb eller de skyhöga krav du ställer på dig själv och dina prestationer på hemmafronten. Många av er Kräftor är superkreativa, händiga och duktiga på matlagning och pyssel. Du kan och bör med gott samvete delegera arbetsuppgifter, be dina nära om hjälp och tona ner allt det personliga ansvaret.

⭐️ Lejonet

Här kommer det att mysas på så det står härliga till. Det är full rulle i ditt lejondominerande sällskapliga 5:e hus där Solen och från måndag även Merkurius vistas.  Det som dominerar hela veckan är förstås skeendena runt fullmånen i Tvillingarna. Den är så social, kommunikativ och mycket underhållande. Du drar till dig uppmärksamhet så var inställd och förberedd på att bli uppskattad, granskad och synliggjord. Om jag vore du skulle jag tänka lite extra på lämpliga outfits. Enligt solteckenastrologin faller månen i ditt utåtriktade, publika 11:e hus som bland annat kan handla om samarbete, sociala media och teknik.

Bäst av allt som sker nu på den här sidan nyår är den härliga trigon som infaller i veckoslutet mellan Uranus och oövervinnlig Jupiter. Jobba med attraktionslagen och önska in händelser, människor och saker i ditt liv.

⭐️ Jungfrun

Det är spännande att vara född i ett rörligt tecken nu för det är massor som händer redan från veckans start. Först ut redan på måndag är Merkurius går in i Skyttens tecken. Kul! Vi har en tilltagande måne som blir full i Tvillingarnas tecken på torsdag morgon och den landar då i ditt 10:e hus enligt soltecken astrologin och den landar i ditt 10:e hus. Oj, så just när övriga zodiaken börjar varva ner och rikta sin fokus mot julen och ledigheterna indikerar horoskopet att du alldeles tvärt om lägger i en extra växel och laddar upp. Ja, du är effektiv som få Jungfrun men ta inte på dig ansvaret för allt som händer runt dig. Det är också viktigt att du inte blir besviken på andra människor på arbetsplatser eller andra situationer när det handlar om personliga insatser. Det är inte många som klarar av det du kan och gör. Bäst nu är förstås den underbara trigon som uppstår mellan Uranus och Jupiter! Idel möjligheter är vad den ger.

 

Vågen

Det är en glad och öppen vecka som väntar dig Vågen. På måndag träder pigga Merkurius in i ditt sociala 3:e hus och där kommer han att hålla sig nästan ända fram till nyår. Wow.. det är en garanti för roliga möten och fin kommunikation under helgerna! Det är inte utan att man förstås tänker sig dig i en central roll nu och att du gnistrar som en stjärna på den sociala arenan.

Veckans stora tilldragelse är förstås att den tilltagande månen växer och blir allt mer närvarande. Tidigt på torsdag morgon blir månen helt full och den landar i ditt äventyrliga 9:e hus. Grundtanken är förstås att detta är en toppmåne för dig – men det finns några detaljer som göra att det kan uppstå dubbla budskap och du kanske inte känner dig allt igenom nöjd med det som sker. Under onsdagen möter Venus upp med Saturnus vilket kan vara en sedelärande och även begränsande upplevelse för henne. Under fullmånen är hon inklämd emellan Saturnus och Pluto vilket kan vara knepigt och lite senare under veckan kommer hon också att ha en tête-à-tête med självaste Pluto så slutet på veckan blir intensivt och sexigt.

⭐️ Skorpionen

Mars fortsätter sin färd igenom ditt första hus och släpper inte greppet om dig på den här sidan nyår heller. Ja, Mars närvaro kan vara magstark och vissa av er kan känna att ni prövas av livet. Samtidigt finns där en ny gnista och en lust till livet så på det hela taget känns det som att du mår rätt bra i detta skeende.  Andas in lugn och andas ut effektivitet. Tänk att du hinner allt du ska göra och att allt går bra – det är i alla fall vad stjärnorna utlovar.

Solen och Merkurius rör sig igenom ditt ekonomiska 2:a hus och påminner om just att allt jordiskt kostar. Hm.. så om du vill utnyttja det flödet till max lägger du på ett extra kol såhär före jul och drar in lite extra kulor. Under dessa stjärnor klarar du det med lätthet.

Torsdagen fullmåne i Tvillingarna faller i ditt intensiva, förföriska åttonde hus som också är förknippat med ditt tecken. Hm.. detta + att Venus möter Pluto under helgen samt att vi också har ett härlig trigon mellan Uranus och Jupiter att se fram emot gör mig övertygad om att du får precis som du vill – även i kärlekslivet.

⭐️ Skytten

Skyttsäsongen pågår för fullt och ska man tro stjärnorna så höjs stämningen ytterligare denna vecka nu på måndag då Merkurius träder in. Med den glada kommunikatören i ditt tecken kan du vara mer öppen, spontan än annars vilket inte vill säga lite. Universum laddar också upp emot en härlig fullmåne i Tvillingarna som gör att du känner dig levande. Fullmånen landar enligt solteckenastrologin i ditt 7:e hus som handlar om kärlek och nära relationer. Det vilket gör att så mycket intressanta saker sker runt dig, människor och energier som dras till dig. Den här månen kommer att bilda ett T-kors till Neptunus vilket gör att saker kanske inte är som de verkar vara. Ta det försiktigt och kanske tona ner just spontaniteten en aning så att du inte råkar säga för mycket i förtroende till en person som kanske inte alls är värdig din tillit. Under veckoslutet har de Neptuniska dimmorna skingrats och det är åter fritt fram igen. Väldigt bra aspekter mellan din styrande planet Jupiter och Uranus nu.

⭐️ Stenbocken

Det riktigt glittrar om ditt horoskop nu när vi ser superkavalkaden som ligger här framför oss som ett löftesrikt radband. Jupiter, södra noden, Saturnus, Venus och Pluto tillsammans. Ja, Stenbocken.. Du har ju dessvärre fått bli van att ha lite tuffare tongångar runt dig under många herrans år så det är nästan så att undrar om din själ kan ta till sig Venus och Jupiters sötma. Det är en stor förändring här och en helt ny trend. Det är chanser och idel möjligheter framför dig – men du måste hjälpa lyckan lite på traven. De som sysslar med ”attraktionslagen” använder ofta ordet skapar om dessa tankeprocessers som leder en människa till att dra in nya energier, händelser eller tillgångar i sina liv. Innovativa Uranus befinner sig nu i ditt skapande femte hus därifrån bildas en lyckosam trigon till generösa Jupiter. Oh! Det här är ett supertillfälle du inte bör missa. Låt fantasin löpa och se vart tanken leder dig.

⭐️ Vattumannen

Denna måndag flyttar sig nördiga Merkurius ut ur ditt 10:e hus och in i det 11:e som faktiskt vibrerar med ditt teckens energi. Ja visserligen är Mars fortfarande där i karriärshuset och ser till att alla kugghjulen snurrar på som vanligt i ditt liv. Man kan säga att Merkurius nya position är ett steg, en bit på vägen på vägen emot en lugn och fröjdefull jul. Det blir lite tystare och lite mer mysigt faktiskt när kraven inte är så höga som vanligt. Tidigt på torsdagsmorgon blir månen full i Tvillingarnas tecken och den faller i ditt supermysiga femte hus som bland annat handlar om glädje, generositet och samvaro vilket förstås passar perfekt såhär års. Roligt! Passa på att ta dig ut och mingla och träffa folk. Dina aktier står högt i kurs under dessa stjärnor så se till att rikta charmen utåt. Bäst av allt denna vecka är ändå att mirakulösa Jupiter kommer att bilda en vinkel till din styrande planet Uranus. Det är sällan vi är med om den här transiten – men den är underbar och kan innebära ett genombrott inom det område du riktar energin.

⭐️ Fiskarna

Det är oerhört intressanta skiften på gång här på himlavalvet som förändrar och påverkar din situation positivt. Det första utropet är Merkurius som under måndagen flyttar över till Skyttens tecken där han kommer i ett läge där han verkligen kan vara dig behjälplig. Toppenbra – för säkert har du en mängd detaljer som måste fixas nu där listiga Merkurius förmågor kommer väl till pass. Det är en rolig, glad och sprudlande tid som ligger framför dig.

Vi har en tilltagande måne på gång och kanhända rycks du med och vill kasta dig ut i sus och dus – mingla på, prata och flirta med alla människor du möter.. Månen blir full tidigt på torsdagens morgon i Tvillingarnas tecken. Här bildas ett T-kors (en astrologisk formation mellan planeterna) som består av Solen, Månen och din styrare Neptunus. Hm.. det kan skapa både glädje och förvirring. Mitt tips till dig är att hålla lite låg profil under torsdag, fredag och helst vara lite hälsosamt skeptiskt mot vad som sägs. Helgen är däremot renodlat fantastisk. Nu blir du efterfrågad och att det finns en massa förväntningar på dig från alla håll – inte minst yrkesmässigt. Det gäller att inte tappa fokus på vad som är bra för dig och vad som betyder mest.