Fullmåne i Väduren

fm-sco-2017-cover (2)

En oerhört kraftfull fullmåne infaller mot söndagsnatten 13 oktober, 2019, kl 23:10 på 20° 13 i Vädurens tecken. Som alltid vid en fullmåne står Solen på exakt motsatta sidan av zodiakcirkeln på 20°13 i Vågen.

Under fullmånedagarna (11:e -15:e) kan tankar, känslor och avsikter – bli tydliga för oss. Känslorna –  vilka än det nu må vara kan löpa  amok med oss.

💥 I exakt kvadratur till Sol & Måne befinner sig dramatiska Pluto – underjordens härskare Oh! Det adderar lite heta, passionerade, fixerade, lätt galna undertoner till det hela. ”Jag ska ha” säger Pluto. Denna aspekt kallas för T-kors. Alla kardinala tecken kommer att känna av detta men de som är födda 20° (5° före eller efter räknas också) i Väduren, Vågen, Kräftan eller Stenbocken kommer att känna av detta extra mycket. Men ALLA påverkas.

I månljuset blir allt synliggjort. Just denna gång har vi en rad intressanta aspekter som visar att det blir ännu mera så! Det är maxat, ofiltrerat och väldigt kraftfulla energier nu.

💥 Härliga Jupiter är exakt trigon till Fullmånen nu! Expansion, tur och utveckling kan förstås komma ur detta!

💥 Venus befinner sig i en exakt opposition till Uranus nu. Jättehäftigt som det kan stimulera nya intressen, plötsliga insikter och behov. Du vågar göra det okonventionella.

Relationer och i synnerhet nära kärleksrelationer är temat nu. Väduren representerar ”jag, mig och mitt” medan Vågen representerar ”Vi tillsammans”.  Väduren handlar om självhävdelse – Vågen om gemenskap.

Solen i Vågen är medvetenheten om att vi behöver andra för att må bra och gör allt för att förhandla, kompromissa, vara vänlig och socialt anpassa. Vädursmånen handlar mer om våra omedelbara känslor, önskemål och impulser ”Jag vill” är temat. Men nu kanske vi vill lite starkare än annars. Ja, som ni förstår är det en passionerad och potent energi och olika viljor ställas emot varandra. Vi ska absolut inte vara rädda för den här energin utan kan ta till oss kraften.

Plutos närvaro i det hela ökar förstås på hettan – men han ger också möjlighet till transformation. Här kan här ske enorma genombrott och livsstils förändrande insikter.

Healing-arbete?

Oktober 2017 inföll en liknande fullmåne med T-kors till Pluto.  Jag fick fantastiska mail skickade till mig – vittnesmål om rent magiska, komiska ingripanden, människor som för alltid förändrade sina liv till det bättre. Har du något du önskar dig hett? Något du vill förändra i ditt liv? Något du vill hela eller bli av med? (Flera av breven jag fick handlade om att att göra sig fri från farliga relationer, från alkohol och drog).

Jag rekommenderar starkt att jobba med healing eller i  ritual. Att  trumma, dansa eller jobba medialt. Det är så häftigt för nu finns det inga spärrar, alla känslor blir stora och ibland rinner de över.. Det går liksom inte att undvika livet eller fullmånen så jag tycker att ni ska ge er hän bara…  Det händer MASSOR!

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen

Fullmåne i Väduren