Fullmåne i Väduren

fm-sco-2017-cover (2)En oerhört kraftfull fullmåne infaller på tordagskvällen den 1 oktober, 2020, kl 23:04 på 9°08 i Vädurens tecken. Som alltid vid en fullmåne står Solen på exakt motsatta sidan av zodiakcirkeln på 9°08 i Vågen.

Under fullmånedagarna (29/8 – 3/10) kan tankar, känslor och avsikter – bli tydliga för oss. Känslorna –  vilka än det nu må vara kan löpa  amok med oss. Relationer och i synnerhet nära kärleksrelationer är temat nu. Väduren representerar ”jag, mig och mitt” medan Vågen representerar ”Vi tillsammans”.  Väduren handlar om självhävdelse – Vågen om gemenskap.

Solen i Vågen är medvetenheten om att vi behöver andra för att må bra och gör allt för att förhandla, kompromissa, vara vänlig och socialt anpassad.  Vädursmånen handlar mer om våra omedelbara känslor, önskemål och impulser ”Jag vill” är temat. Att Mars, krigaren, befinner sig i sitt eget tecken gör att vi vill väldigt mycket mer, intensivare och starkare än annars. Ja, som ni förstår är det en passionerad och potent energi. Vi ska absolut inte vara rädda för den här energin utan hellre ta till oss kraften i detta.

I månljuset blir allt synliggjort. Just denna gång har vi en rad intressanta aspekter som visar att det blir ännu mera så! Det är maxat, ofiltrerat och väldigt kraftfulla energier nu.

💥 Superviktigta aspekter under fullmånen

  • Att Månen blir full i konjunktion med Rx Kiron på 7° Väduren kan vara smärtsamt och belysa en öm plats, en svaghet eller blottlägga ett sår, en svaghet eller ett område där extra mod behövs för att komma över detta. Men detta är samtidigt ett unikt tillfälle till healing.
  • Uranus 9° Oxen – och Solen 9° Vågen i quincunx (inkonjunkt). Det här är en superviktigt och kanske revolutionär aspekt som kräver handling och förändring. Insikter, åsikter måste uttryckas och vi kan förvänta oss att se protester, meningsskiljaktigheter och motstånd världen över.
  • Vår kära krigare Rx Mars 24°48 Väduren är i kvadratur till Saturnus på 25° Stenbocken vars bana precis vänt direkt. Eftersom hans bana precis vänt är han så nära jordytan som möjligt och hans energi  starkare och mer kraftfull än annars.
  • Rx Mars 24°48 är samtidigt kvadratur Pluto på 22° och Jupiter på  17° båda i Stenbocken. Plutos närvaro i det hela ökar förstås på hettan – men han ger också möjlighet till transformation. Intressant är också att Pluto snart också är stationär och hans bana väder direkt på måndag. Han är alltså precis som Saturnus väldigt nära jordens yta och extra potent nu.
  • Trots att Sol & Måne inte är i exakt kvadratur till de tre dramatiska planeterna i Stenbocken kickar universum igång allt här. Här återaktiveras vår tids viktigaste astrologiska händelse – Pluto/Saturnus konjunktionen som ägde rum  i januari 2020. Bring it on. Transformationen, paradigmskiftet och allt detta som vi längtar efter..

 

 

Healing-arbete?

Oktober 2017, 2018 och 2019 har Vädurs fullmånarna innehållit lite liknande element eftersom Pluto varit ständigt närvarande har han varit aktiv agent i det transformationsarbete som många utfört.

Jag fick fantastiska mail skickade till mig – vittnesmål om rent magiska, kosmiska ingripanden, människor som klarat att förändra sina liv till det bättre. Har du något du önskar dig hett? Något du vill förändra i ditt liv? Något du vill hela eller bli av med? (Flera av breven jag fick handlade om att att göra sig fri från farliga relationer, från alkohol och drog).

Eftersom Kiron har så stor del i denna fullmåne rekommenderar jag er starkt att jobba med healing eller i  ritual. Att  trumma, dansa eller jobba medialt. Det är så häftigt för nu finns det inga spärrar, alla känslor blir stora och ibland rinner de över.. Det går liksom inte att undvika livet eller fullmånen så jag tycker att ni ska ge er hän bara…  Det händer MASSOR!

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen

Fullmåne i Väduren 2020