Horoskop – Vecka 40

 

3230926w1033⭐️ Väduren

Det är en ytterst kraftfull och kanske avgörande vecka du har framför dig. Din styrare Mars backar nu igenom ditt tecken och mången Vädur kan ha känt sig modstulen och ve och fasa – inte i kontakt med sina superpowers! Ja, styraren är tillfälligt satt ur spel och inte blir det lättare heller när han till veckan kommer i exakt kvadratur till Saturnus som till råga på allt elände vände direkt under onsdagen den 28/9. Att planeten går åt rätt håll är i och för sig bra men just dessa dagar, då den är stationär (själva vändningen) då är den så oerhört mer kraftfull. Vad blir det av detta då?

En stor fet fullmåne i Vädurens tecken infaller på torsdag kvällen 1/10 i ditt första hus. Personligare än såhär kan det nog inte bli och det du som person, din vilja och dina känslor som kommer i fokus. I fullmånens ljus blir du uppkopplad på din innersta sanning. Fullmånen är konjunkt med Kiron – den sårade helaren.

⭐️ Oxen

Flitens lampa lyser upp ditt horoskop nu och det är tydligt att du vill ta ett steg framåt. Troligtvis är det yrket som kommer i fokus men det kan också vara andra delar av din personliga utveckling som berörs. Det största nu är förstås torsdagens fullmåne plus att den kraftfulla vinkeln mellan Mars och Saturnus också gör sitt till.

Nu kan saker tydliggöras och kanske kommer du in på tankar som kan leda till att du förändrar din situation? Det är ingenting som går lekande lätt under dessa stjärnor men du ska absolut försöka. Merkurius befinner sig nu i Skorpionen, mitt emot dig och guidar och hjälper dig på vägen. Det faktum att han snart vänder retrograd gör det ju desto viktigare att inte såsa bort tiden och tillfällena.  Det kan vara att du måste vara bestämd och ta i en aning för att få det som du vill – men det är det värt.

Astrologiskt är det här ingen vanlig vecka för här ställs saker på sin spets när de dramatiska planeterna i de kardinala tecknen återaktiveras. Visst, det är sker inte i direkt anslutning till Oxen, det stämmer – men vi är alla i det tillsammans. Enligt soltecken astrologin landar fullmånen i ditt andliga 12:e hus. Förhoppningsvis hjälper fullmånen dig på vägen i din process att se din inre sanning, sambanden och den större bilden. Kolla också var det faller för dig personligen. Ta fram ditt födelsehoroskop och se efter var 9° Vädur faller för dig.

⭐️ Tvillingarna

Nyss skiftade din styrande planet Merkurius över till Skorpionens tecken och genast blir konversationerna lite mer djuplodade och någon vill komma dig nära eller tvärt om? Kanske är det du som vill känna någon på pulsen och veta var hen står? Kul nu i början på veckan är trigonen mellan Mars och Venus som ger lite flirt, lek och kanske till och med några glada skratt. Om du tyckt att det varit svårt att nå sina mål, att vara uppriktigt och rakt på sak exempelvis? Troligtvis lossnar den blockeringen nu igenom att Saturnus bana vänder direkt på onsdag. Pust! Efter 5 månaders vanstyre är den här stunden efterlängtad.

Vi har en tilltagande Månen rör sig igenom Fiskarnas tecken – vilket förstås gör att det blir liv i luckan i de rörliga tecken som vaknar till liv i takt med att månen växer sig stor. På torsdag blir den full på den 9° i Väduren.

Astrologiskt är det här ingen vanlig vecka för här ställs saker på sin spets när de dramatiska planeterna i de kardinala tecknen återaktiveras. Visst, det är sker inte i direkt anslutning till Tvillingarna, det stämmer – men vi är alla i det tillsammans. Enligt soltecken astrologin landar fullmånen i ditt publika 11:e hus och här blir du synliggjord och tillgänglig. Kolla också upp vilket tecken fullmånen lyser upp för dig för personligen. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla upp var 9° Vädur faller för dig.

⭐️ Kräftan

Venus & Mars, zodiakens kärlekspar, möts hastig men omfamning (trigon) på måndag som gör att dina relationer om så för en kort stund känns välsignade. Men.. vi har en tilltagande måne och här ska du se att skeendena hettas upp fram till tills torsdagkvällens fullmåne som infaller i Vädurens tecken.

De kardinala tecknen har ju stått i skottgluggen och parerat än det ena, än det. Hastigt uppdykande situationer, upphettade känslor och åsikter är vara vad du har fått hantera. I och med att eldiga planeter befinner sig i Vågen, Väduren och Stenbocken hettas skeendena runt dig upp – igen! På ont och på gott. Bäst nu är att Saturnus bana vänder direkt och går åt rätt håll från onsdag. Pust! Roligt är att det kan ge dig den där knuffen du väntat på. Då kanske det äntligen går att få något vettigt gjort, att partnern, jobbet eller vad annat du suktat efter faktiskt lossnar. 5 månaders retrograd har inte varit en lek.

Enligt soltecken astrologin landar fullmånen i ditt framtidsinriktade, mäktiga 10:e hus. Kolla också upp vilket tecken fullmånen lyser upp för dig för personligen. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla upp var 9° Vädur faller för dig.

⭐️ Lejonet

Venus möter under måndagen upp med Mars vilket förstås gör att du kan känna ett stänk av lycksalighet. Om du vill hålla dig steget före så använder du dig av det goda flödet i början på veckan. Passa på att visa upp dig, gå på anställningsintervjuer eller andra omständigheter när personlig charm och ett varmt handslag gör skillnad. Det är sista veckan av Venus vistelse i ditt tecken så passa på att hålla dig framme.

Här ställs saker på sin spets när Pluto, Saturnus, Jupiter konjunktionen att aktiveras igen och drar upp året tema – förändring.  I ditt fall backar retrograda Mars igenom ditt 9:e hus och under onsdagen kroka i Saturnus. Det är det andra av tre möten mellan dessa ytterst potenta energier. Det som gör just detta viktigt är det faktum att Saturnus bana vänder direkt samma dag och är oerhört kraftfull.

Vi har en tilltagande måne här och vi går emot en storstilad fullmåne i Vädurens tecken och ditt 9:e hus. Känslor och åter känslor är vad du har att vänta dig – stora och högljudda sådana. Månen blir full, exakt på Kiron, vår sårade helare.  Det kan vara en kul måne – men det kan precis lika gärna bli så att du kommer i kontakt med känslor du trodde du var färdig med.

⭐️ Jungfrun

Du välsignas med ett kreativt flöde som uppstår när Venus möter Mars i trigon. En annan grej som pekar åt samma håll är att segproppen, dvs Saturnus retrograd avslutas på onsdag efter hela fem månaders uppehåll. Hurra, vad bra!

Tappade trådar, avstannade projekt och även relationer som avstannade kan åter få nytt liv. På torsdagskvällen blir månen full i ditt passionerade 8:e hus, som inte kallas hemligheternas kammare för intet. Det är i detta hus som pinsamheter, smärta, avvisandet och allt annat man inte vill ha i sitt liv effektivt kan stuvas undan. Det är dock inte bra att konka runt på så att Månen denna gång blir full i konjunktion med Kiron, den sårade helaren är faktiskt toppen. Här erbjudes ett tillfälle att läka och hela det förflutna. Massor av energi frigörs som  kan användas till att skapa i framtiden istället för att dväljas i det förgångna.

På lördag träder Venus in i Jungfrun och med henne kommer ju ett löfte om krälek, positiva vibbar, glädje och kreativitet.

⭐️ Vågen

Att Solen färdas genom ditt tecken gör ju förstås att fokus hamnar på dig. Lova nu att du inte skäms för att ta upp tid, inte viftar bort dina behov till förmån för någon annan och backar undan. Det är din utveckling och framtid det gäller.

Oktober är en viktig tid då stora beslut fattas, då agnarna skiljs från vetet, och vi vet vem som vinner och vem som försvinner. Det kommer sig av att de kardinala tecknen och Pluto/Saturnus konjunktionen åter aktiveras och saker ställs på sin spets.

Veckan börjar lite soft med en vacker trigon mellan Venus och Mars som sprider ett härligt flöde av kreativitet och mys. Retrograda Mars möter upp med Saturnus i kvadratur, samma dag som Saturnus vänder direkt! Det är ett extremt sammanträffande som i ett trollslag kan det vända för dig och du ser saker från ett annat perspektiv.

Vi har en tilltagande måne som pockar på uppmärksamhet. Den blir större och kaxigare allt eftersom dagarna går och på torsdagen är den här – de stora känslornas i Väduren so denna gång infaller i konjunktion med Kiron, helaren! Oh! Det här sker enligt soltecken astrologin i ditt kärlekshus och för dig kära Vågen är detta en superintressant passage. En chans att läka sitt relationskarma med andra ord.

⭐️ Skorpionen

Ohoj! Det börjar ljusna på din horisont Skorpionen!  Nyss anlände Merkurius till ditt tecken och nej, det var ingen dålig plats han kom till, tvärt om. Dialogen blir lite djupare, lite mer finstämd och du söker meningsfulla möten och samtal.

Det här är en het, utmanande och för vissa Skorpioner även en känslomässigt svår vecka. Den berömda Saturnus/Pluto konjunktionen återaktiveras nu. Det här är en del i en stor energimässig vändpunkt och den här sista delen av 2020 förmodas bli den mest häpnadsväckande och intressanta. Denna onsdag vänder Saturnus till direkt riktning igen vilket är mer än välkommet! Din styrare Pluto följer efter nästa måndag. Vi kan nu skönja slutet på den megablockering som hållit oss alla på mattan. Samma dag bildar han kvadratur till retrograda Mars.

Torsdagens dramatiska fullmåne i Väduren plockar fram starka känslor och väcker sådant man trodde var över. Kanske känner någon enstaka Skorpion av lockelsen och drömmer om att köra favorit i repris. Riskfyllt och onödigt säger stjärnorna om det.

Här från mitt håll ser det ut som att denna måne enligt soltecken astrologin landar i ditt hälsosamma 6:e hus. Fullmånen landar exakt på Kiron vilket är ett övertydligt omen. Nu läker du dina eventuella sår en strålande framtid ligger framför dig.

⭐️ Skytten

Veckan börjar lite mysigt med Venus och Mars som möts i en underbar trigon, skapar kärleksmagi, hoppet tänds emellan själar. Underbart Skytten. Spara på den känslan och pausa om möjligt dejter och annat känsligt till veckan därpå.

Heta Mars bildar på onsdag en stark vinkel till Saturnus som extremt nog vänder direkt samma dag! Aj! Hans negativa influens sänker Mars och kan få dig att tappa farten, viljan och motivationen tillfälligt. OK – så kan det vara. En tillfälligt tappad sug går lätt att plocka upp igen vid ett senare. Det är lätt att göra sig illa om du pushar saker nu när Mars/Saturnus har ett finger med i spelet.

Eftersom detta infaller nästan samtidigt som Månen blir full i Väduren, ditt passionerade 5:e hus aktiveras tänds här en längtansfull flamma – allt på samma gång. Till råga på allt så landar fullmånen exakt på Kiron, vår sårade helare. Hm..

Oh, vad motsägelsefullt! Och hur ska det bli nu med den där sexiga fullmånenatten?

Det samlade rådet från stjärnorna är att iaktta försiktighet och låta fullmånen passera innan du återtar dina planer. Oavsett är detta hastigt övergående och egentligen bara två, max tre dagar onsdag – fredag som kommer med varningstriangel.

⭐️ Stenbocken

Kortsiktigt kan veckan kännas turbulent och skakig – men zoomar du ut och ser tillbaka kommer du att inse att det var den här veckan det vände. Denna vecka återaktiveras Saturnus/Pluto konjunktionen och vi förs tillbaka till där vi började detta ödesår.  Ett mysigt möte mellan Venus och Mars (retrograd) skapar härlig stämning som enar och inleder veckan.

Din styrande planet Saturnus har tillbringat fem månader retrograd. I gott sällskap kan man lugnt påstå för vi har haft hela sex planeter retrograd samtidigt och vilket naturligtvis har totalblockat energierna. Vi är många som undrar när något positivt ska hända, när lösningen kommer. Därför är det en glädje att få berätta att Saturnus bana vänder direkt på onsdagen och om en vecka följer Pluto efter. Mänskligheten går nu så sakta in i en annan fas.

Mitten av denna vecka kan vara kritisk och svårsmält. Bäst är att hålla en låg profil och kanske inte planera in utmanade saker onsdag till fredag. Mars bildar nu en kvadratur till Saturnus som faktiskt kan dra ner motivationen.

Universum laddar nu upp för en fet fullmåne i Vädurens tecken, torsdag kväll landar den i ditt hemkära 4:e hus. Naturligtvis handlar om dina privata angelägenheter, ditt hem och kan faktiskt också gå så långt som till de programmeringar vi fick i barndomen. Fullmånen aktiverar Kiron och helande processer drar igång inom dig.

⭐️ Vattumannen

Veckan börjar flirtigt och roligt med en trigon mellan Venus och Mars. Mysig inledning kan man säga men därefter kommer de kosmiska krafterna att braka loss och universum snålar verkligen inte på något nu. Under onsdagen vänder Saturnus direkt och blir således extra stark. Han möter upp med Mars och ett spänt läge skapas här mellan dessa båda och faktiskt är detta inte enkelt. Mars är den svagare av de två och här kan det vara svårt att finna sin motivation. Mitt i detta blir så Månen full i Vädurens tecken och här blir förstås alla känslor stora.

Det är ditt kommunikativa 3:e hus där Månen faller och det i det äventyrliga 9:e huset är lyser Solen upp skeendena. Här skapas nya möjligheter att knyta nya kontakter, sluta avtal och överenskommelser. Nyfikenhet, resor, studier och andra sätt att höja medvetandet. Det är en relationernas fullmåne och jag håller det inte för omöjligt att det kan hända något i ditt innersta nu. Visionären och tänkaren i dig får en hel del intryck att bearbeta och ja, det ser ut att vara kärlekstema för dig nu.

Astrologiskt är det här ingen vanlig vecka för här ställs saker på sin spets när de dramatiska planeterna i de kardinala tecknen återaktiveras.

⭐️ Fiskarna

Nu möts Venus och Mars i en gynnsam trigon och det blir en mysig inledning på veckan. Energin öppnar ditt hjärta och sprudlande livsglädje kan infinna sig. Lyssna till din egen inre röst och lite mindre till andras behov Njut, lek och flirta. När den tilltagande Månen går in i Fiskarna på måndagskvällen blir dina känslor växer i takt med månen.

Men under onsdagen är det dags att bromsa in och bli lite mer vaksam på vad som händer runt dig.  Mars och Saturnus möts i kvadratur är verkligen inte det bästa för motivationen och arbetslusten eller ens kärlekslivet. Saker kan ställas på sin spets, tillfälligt visserligen, men här väntas två – tre knepiga dagar.

Roten till det ligger både i kvadraturen men främst i det faktum att Saturnus vänder direkt under onsdagen. Därför är energin oerhört kraftfull och blockar allt. Sett ifrån den positiva sidan är detta en underbar nyhet och när planeten väl ”lossnat” och tagit fart kommer sådant som gått i stå och stagnerat komma till nytt liv.

I samma veva ger universum dig en het, passionerad fullmåne i Väduren som enligt soltecken astrologin riktar strålkastarna mot ditt andra hus som står för ekonomin, pengar, arbete och trygghet. Hur blir det? Som att gasa och bromsa samtidigt ungefär. Bäst är att bara vänta till fredag när saker blir lite mer lätthanterliga igen. Väldigt bra business väntar den företagsamma.