Fullmåne i Vågen

 

pink_moon-wallpaper-10474993

🌝 Torsdagen den 19/4 blir Månen full i Vågens tecken

Det vår och och av massor av kärlek i luften. Den här våren har allt sedan den första fullmånen 21/3  handlat om värderingar, kärlek och relationer. Alla relationer faktiskt – allt ifrån vår närmaste kärleksrelation till alla relationer som finns runt oss.

Vår uppgift är att hitta balansen, harmonin och glädjen i alla våra relationer och se vår egen roll i detta. Vad är det för energi du medför in i relation? Det här gäller alla relationer allt från kärlekspartner, öppna fiender till affärskontakter, kollegor.

Nu laddar universum, ovanligt nog, upp energierna inför årets andra fullmåne i Vågen som infaller på   torsdagen den 19/4, kl 13:12 den når klimax på 29° 07. Det är förstås väldigt ovanligt med två fullmånar på raken i samma stjärntecken. Det är en superfullmåne och som äger rum mitt emot Uranus.

Här ställs Vädur och Våg – Mars och Venus tecken emot varandra och planeternas önskningar och behov kan komma till uttryck och i denna energi kan kärleken blomstra, känslorna bli stora heta.

Fullmånar tenderar att uppförstora och tydliggöra och som alltid blir våra känslor lite större än annars. Romantiken och passionen flödar i till ljuset av denna måne. Kanske uppfylls du av total kärlek till en annan människa – eller tvärt om – att du känner att du älskar dig själv så mycket att du måste vara sann emot dig själv och göra slut?

Närheten till Uranus spänning och oförutsägbarhet i förloppet och man kan aldrig riktigt veta hur saker utfaller nu.  Nu kan saker ställas på sin spets och beslut mogna.

Se fullmånen som ett erbjudande att lära dig allt om dina relationsmönster, att se dig själv och den roll du tar i relation till andra. ”Jaget” i Väduren ställs mot ”vi” i Vågen. Om Väduren handlar om självhävdelse så är Vågen förståelse, relationer och kompromisser. Ska jag vara själv eller en del av ett par kan vara frågan som ställs i våra hjärtan?

Ni som är födda någonstans mellan 29° 07 i Väduren eller Vågen eller har månen, ascendenten eller någon annan planet här kan det var en omvälvande tid. Alla har Vågen någonstans i sitt horoskop och det är en god idé att ta fram ditt personliga horoskop och kolla i vilket hus fullmånen infaller. Positionen pekar ut vilket område i ditt liv som kommer aktiveras.