Fullmånen i Lejonet!

 

jan_800x560_norm_lion_full_moon🌝 Fullmåne i Lejonet!

Rise and shine! Låt kärleken fylla ditt hjärta och dela med dig av din glädje och ditt inre ljus. Det är ett grandiost veckoslut som väntar oss när vi kommer att må extra bra av att umgås med andra och ha kul! Lördagkvällen är som mest maxad eftersom det är på söndag morgon den 9/2, kl 08:33 infaller en fullmåne på 20° i  Lejonets tecken.

Lejonets är ett eldtecken och Solen är dess styrande planet. Mysigt är också att Venus och Mars har tagit plats i Väduren respektive Skytten som också är eldiga tecken.  Mitt emot Solen står Månen i Vattumannen. Polariteten handlar om allt som är personligt (Lejonet) och allt som är opersonligt (Vattumannen). Eller hjärtat (Lejonet) och det kollektiva medvetandet (Vattumannen).

Lejonets kroppsdel är hjärtat och därför är känslor och romantik är allt för oss nu! Vid fullmånen pulserar våra hjärtan och känslorna löper amok! Vad vill ditt hjärta? Lyssna till vad hjärta och känn efter vad det har att säga dig! Romantiken och passionen flödar i till ljuset av denna måne. Kanske uppfylls du nu av total kärlek till en annan människa – eller tvärt om – att du känner att du älskar dig själv så mycket att du måste vara sann emot dig själv och göra slut! Vad som händer kan endast natten kan utvisa.

Lejonet är förknippat med kreativitet, glädje och lek. Du kanske finner glädjen inom dig och hittar inspiration, glädje och hur du kan ha kul! Det du älskar att göra och vad som verkligen entusiasmerar och gör att du känner dig glad och levande!

Stolta Lejonet vill bli sedd för den hon är som person, det unika i människan vill uttrycka sig. Det är kreativiteten, självvärdet och hjärtat kommer i centrum.  Vattumannens tankar kretsar runt det kollektiva och vad som är bäst för gruppen.

Det är en god idé att kolla upp var i era personliga horoskop fullmånen infaller. Det hus den faller visar vilket område i ditt liv som kommer aktiveras.

Du som har Solen, Månen ascendenten eller Mars och Venus ca 20° i Lejonet (räkna gärna med en orb på 5° före eller efter också -15° -25°) i Lejonet eller Vattumannen kommer att vara starkt påverkade av skeendena nu.

Vi kan också kolla in i vilket hus i våra personliga horoskop som fullmånen faller eftersom även detta är en indikation och visar vilket område i vårt liv som kan behöva ses över. Vi har ju alla Lejonet någonstans i vårt horoskop.

Fullmånen i de olika husen

Fullmåneritual

Hur kan jag se var månen faller i mitt horoskop