Fullmånen i Skorpionen

 

Nu väntar vi in en synnerligen kraftull och häftig fullmåne i Skorpionen då känslorna blir stora och saker ställs på sin spets i våra relationer. Just denna gång erbjuder fullmånen lite extra dramatik eftersom Skorpiontemat  är så starkt. Mars och Pluto – Skorpionens båda styrare befinner sig i konjuktion i Stenbocken fortfarande.

Skorpionen är ett transformativt tecken med flera dimensioner inom sig  och under sin levnad kan de utvecklas och höja sitt medvetande från Skorpion, till Örnen och slutligen uppnå fågel Fenix nivå.

Skorpionfullmånen förknippas med våra mörka sidor, de djupaste känslorna och de hemligaste gömmorna i själen. Nu lyser solen rakt på och våra känslor – passionen, begäret, hettan, gråten, ilskan, vår inre sanning. Det onda som dväljts i mörkret,  hemligheterna, rädsla och skam får nu möjlighet nu att komma fram och avtäckas.

Fullmånen är oerhört kraftfull och bjuder på en enorm potential att känna in vad vi värdesätter, älskar och vill ha. När du vet vad som är viktigt kan du med gott samvete dumpa dem och det du inte behöver längre.

Det är Svart eller Vitt. Älskar – älskar inte.

Men – om det är underbara, glada, roliga känslor som du bär inom dig så är det förstås de känslorna som blir stora. Detta kan mycket väl vara en magisk kärleksnatt för den som är förälskad – för som sagt – alla känslor bubblar över.

Sensuella, Venusstyrda Oxen är njutnings och trygghetsorienterad. Solen här belyser det som är materiellt och påtagligt, det enkla och konkreta. De gillar att samla på sig trygghet genom pengar och saker. Oxen attraherar till sig och njutning, uppmärksamhet och kärlek men älskar allt som är vackert.

”Jag äger & har”  Oxen   –   ”Jag begär & tar”  Skorpionen

Det här är en glupsk och hungrig måne som tydligt visar att det är NU som gäller. ’Jag Vill Ha Nu! Det sägs att det begås mer brott (stölder, ekonomisk brottslighet, vålds och sexualbrott) vid fullmånen i Skorpionen än någon annan gång på året. Och orsaken är förstås BEGÄR!

Fullmånen extrem, kraftfull och triggad och troligtvis ställs frågor runt relationer och känslor till sin spets. Överhettade och dramatiska känslor dessutom. Det är så starka krafter i gungning nu som påverkar skeendena på hela jorden.

Ha, ha.. Nog hoppas jag att alla vi som läser detta kommer att kunna hålla oss inom lagens ram – men – som alltid är det superintressant att se var i våra personliga horoskop fullmånen faller och vad med oss som kommer att bli belyst.

ALLA blir påverkade av fullmånen men för er som är födda en 9° grader i Oxen eller Skorpionen eller har månen, ascendenten eller någon annan planet här kan det var en omvälvande tid.

Meditera, be eller utför ritual eller magi. Särskilt ni som söker efter pengar, framgång eller kärlekslycka har mycket att hämta under denna magiska natt. Okay – magin finns där minst 3 nätter 😀

Det här är kärlekens, passionens och dina sanna önskningars natt. Om dina önskningar och mål är i linje med dina innersta värderingar kommer den här fullmånen att hjälpa dig att nå framgång.

Som vanligt tycker jag att det är en god idé att kolla upp var i era personliga horoskop fullmånen infaller. Så fram med ditt eget födelsehoroskop! Vad händer och in inom vilket område sker utvecklingen?

Positionen pekar ut vilket område i ditt liv som kommer aktiveras. Denna gång är det 9°38 i Skorpionen eller Oxens tecknen som gäller? Har du någonting där i närheten? 5° upp eller ner räknas också.

Fullmåneritual

Hur Fullmånen faller i de olika husen

Hur räknar jag ut var månen faller?