🌾 Grattis Oxen

Du vackra mÀnniska, Àr född med skönhetens och kÀrlekens gudinna Venus som din ledande stjÀrna, i ett fast jordtecken dessutom. Detta gör att du stÀndigt Àr skönhets och kÀrleksorienterad.

Du Ă€r jordnĂ€ra, ytterst sensuell och praktisk och utan att ens tĂ€nka pĂ„ det Ă€r du stĂ€ndigt i kontakt med pulsen frĂ„n Moder Jord.  Jag har” Ă€r ditt teckens ledord och visst – det Ă€r hĂ€r och nu som gĂ€ller för dig. Du gillar inte det abstrakta, det diffusa som du inte kan ta pĂ„.

Att kĂ€rleken och de sköna konsternas planet Venus styr gör dig till en sensuell person i ordets djupaste bemĂ€rkelse . Allt som stimulerar dina sinnen Ă€r upphöjt hos dig. SĂ„ du Ă€lskar doft, smak, fysisk beröring, vackra ting, konst, musik och förstĂ„s kĂ€rleken sjĂ€lv.  Oxen njuter av det visuella – att se vackra miljöer och natur och Ă€lskar att vistas utomhus och njuta med alla sina sinnen.

Skönhet Àr viktigare för dig Àn för nÄgon annan. Ditt hem kanske inte mÄste vara det lyxigaste men absolut det mysigaste och du Àr expert pÄ att skapa en hÀrlig atmosfÀr runt dig.

Du gillar inte att saker och ting förÀndras bortom din kontroll. Du vill sjÀlv i din egen takt fatta sÄdana beslut. SÄ plötsliga förÀndringar, folk som Àndrar sig och byter Äsikter Àr inte din melodi för du föredrar det pÄlitliga och stabila.

Du Àr trygghetsorienterad sÄ att ha det vÀlordnat för sig med hem, ekonomi och stabila lÄngsiktiga relationer betyder mycket för ditt vÀlbefinnande. Att Àga sitt eget hem, att ha vÀlfyllda skÄp och en sparad slant pÄ kontot fÄr dig att mÄ bra.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

Det Àr sÄ hÀrligt att vara tillsammans med dig och allra bÀst förstÄs att fÄ besöka dig i ditt hem. Det Àr alltid sÄ mysigt hos dig och man kÀnner sig ombonad, vÀl omhÀndertagen och sedd. Generöst visar du omtanke och ger en hjÀlpande hand till din familj och vÀnner. Att skapa starka och varaktiga band i bÄde kÀrlek och vÀnskap Àr en talang du har som vi Àlskar dig för.

DITT HUMÖR:

Den vanligen sÄ godmodiga, mjuka och mysiga Oxen bör behandlas med yttersta respekt och inte tas för given. Att vara kÀrleksfull och tÄlmodig Àr verkligen inte samma sak som att vara dum. Du sÀgs ha lÀngre stubin Àn andra och att din ilska Àr svÄr att vÀcka men ve den som lockar fram den kraften. Oxens vrede kan lÀtt gÄ över till ursinne och den kraften Àr inget att leka med.

SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:

Charmiga, romantiska du Àr kÀrleksgudinnans gunstling och dÀrför Àr tvÄsamhet och kÀrlek det absolut viktigaste i ditt liv. Du Àr ett riktigt kap för den som vÀrdesÀtter stabilitet, trofasthet, Àrlighet och evig kÀrlek i relationer. Du Àr magnetisk och din sexappeal Àr berömd, du Àr supersensuell och behöver ha en partner vid din sida för att vara lycklig.

Du kan vara lite Ät det Àgande hÄllet i kÀrlek och svartsjuka kan förekomma. Du Àr ytterst seriös i dina relationer och kÀrleken Àr evig för dig.

DIN HEMLIGA SIDA:

Du har en tendens att bli besatt. Det kan röra personer, intressen eller materiella ting. Om du vill nĂ„gonting sĂ„ vill du det verkligen helhjĂ€rtat och har svĂ„rt att slĂ€ppa greppet – till och med nĂ€r du mĂ„ste.

OXEN OCH ARBETET:

Ja, man pratar mycket om Lat-Oxar och det Àr en aspekt av dig. NÀr en Oxe slappar sÄ Àr det med varje cell i hela kroppen. I arbetslivet Àr du verkligen inte lat utan beslutsam, mÄlmedveten och uthÄllig. Oxen stÄr för stabilitet, pÄlitlighet och styrka och de Àr jordnÀra, praktiska, metodiska. Som anstÀllda utgör du en sÀker arbetskraft och Àr oerhört lojal, pÄlitlig och ser till att fÄ jobbet gjort.

OXEN OCH STYRKAN:

Tjuren Àr en symbol för styrka och virilitet och dessa egenskaper finns det gott om hos Oxen som genom sin enorma uthÄllighet orkar med allt. Du har en episk envishet och kan hÄlla fast vid en tanke, en vana eller en person i princip hur lÀnge som helst.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du har tendens att fastna pĂ„ grejer och leva lite i det förflutna. Det kan vara att du spara pĂ„ gamla sĂ„r och förfluten smĂ€rta och minnas det som det vore idag. PĂ„ samma vis kan du komma att Ă€lta sĂ„dant du borde ha glömt för lĂ€nge sedan – allt frĂ„n minnen till gamla oförrĂ€tter.

PASSANDE PARTNERS:

Sensuella VÄgen Àr ett klassiskt och friktionsfritt val, Skorpionen vÀljer du för att fÄ uppleva det hetaste sexet, Stenbocken utgör en stabil och pÄlitlig partner och ni lockar fram det bÀsta hos varandra, Jungfrun Àr ett följsamt och bra val som gör dig lycklig. Vattuman och Lejon kan faktiskt fungera Àven om de inte Àr höst pÄ kompabilitetslistan.

RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER:

VÀduren driver dig till vanvett och Àr för dominant, Tvillingarnas och Fiskarnas ombytlighet gör dig otrygg, Skytten rÀknas inte heller till det bÀsta valet.

ÄR DU EN SANN OXE?

KÀnner du inte igen dig i minst tre av nedanstÄende pÄstÄendena sÄ Àr du ingen typisk Oxe.  Det kan bero pÄ att din sol, mÄne eller ascendent kan stÄ i andra stjÀrntecken.

 • Du Ă€r vĂ€ldigt romantisk
 • Du Ă€r jĂ€ttecharmig och fĂ„r oftast som du vill
 • Du gillar inte förĂ€ndringar som du inte sjĂ€lv bestĂ€mt
 • Ärlighet och kontinuitet Ă€r viktigt för dig i dina relationer
 • Du Ă€r zokiakens envisaste person
 • Det Ă€r allt eller inget som gĂ€ller för dig i kĂ€rlek
 • Kontrollbehov och svartsjuka kan förekomma hos dig
 • Du kan vara allt frĂ„n kostnadsmedveten till snĂ„l
 • Du kĂ€nner vĂ€ldigt starkt och djupt
 • Du ogillar att bli lurad och Ă€r dĂ€rför lite misstĂ€nksam
 • De har svĂ„rt att förlĂ„ta och kan vara lĂ„ngsint och tjurskallig