Grattis på födelsedagen Kräftan!

 

♋️ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KRÄFTAN! ☀️

Mysiga du har milt yttre som inger förtroende, Du signalerar ansvar, stabilitet och medkänsla vilket för att människor litar på dig och gärna vänder sig till dig för att få goda råd och hjälp. Du är dock mycket coolare, bossigare och mer drivande, kraftfull än vad det första intrycket visar.

Vad som är lite paradoxalt med ditt stjärntecken är det hårda skalet som finns där för att skydda din superkänsliga, intuitiva, inkännande, empatiska själ. Det hårda och det mjuka skapar motsägelsefullhet och du är gåtfull och det är en sorts mystik runt din person. Säkerhet och trygghet betyder mycket för dig och därför har du starkt kontrollbehov.

Du är född i ett kardinalt tecken vilket innebär att du är stark och har utmärkta ledaregenskaper. Eftersom ditt tecken också är ett vattentecken är du djup, känslosam och intuitiv. Din styrande planet är Månen.

Hemmet, familjen och traditioner är det viktigaste i ditt liv. Du gillar att vara behövd och föräldrarollen, att ge och ta emot näring – allt ifrån känslomässig näring till mat är din grej. När du älskar någon så gör du det med hela hjärtat och är inte den som släpper taget.

Kräftans tecken är väldigt fokuserad på näring och då menar jag alla sorters näring – mat är ju förstås det första man tänker på och visst! Hos Kräftan får du alltid vällagad, utsökt, mat. Hon är väldigt beskyddande och omtänksam och planerar alltid varje detalj och eventualitet.

❤️ Därför är du underbar

Du är omtänksam, hänsynsfull och omhändertagande, mjuk, vårdande. Dessutom är du smart, kvicktänkt och har ett fantastiskt minne och en underbar skruvad humor. Du bryr dig verkligen om dina medmänniskor och kan bevara en hemlighet bättre än någon annan. Känslig men stark är du är den mest lojala och justa vän man kan ha. Har du tillåtit en person att komma nära ditt hjärta är det för livet.

🥰 Kräftan och kärleken

Du skapar starka varaktiga band till dem hon älskar och är det stjärntecken som statistiskt har minst antal skilsmässor. Det tar tid för Kräftan att öppna och släppa någon innanför skalet men när du väl är där inne – är kärleken oftast livslång. Kräftan är sentimental och kan hålla fast vid en dålig relation eller ännu värre – minnet av en dålig relation – hur länge som helst. De klarar inte att öppna klorna och släppa Kräftgreppet.

🍋Därför är du helt hopplös

Blir du sårad tar det en hel evighet att få dig på gott humör igen. Har du tid med att vårda dina sår i en evinnerlighet? Var inte en sån trygghetsnarkoman utan stå upp för dig själv och våga ta för dig av livet!

😎 Din hemliga sida

 Du är trots din yttre säkerhet alltid innerst inne orolig att du inte ska räcka till och vara god nog. Därför överpresterar du ofta. Du är en känslomänniska och tar allt personligt. Blir du sårad tar det en hel evighet att få dig på gott humör igen.

Tecken som passar dig

Skorpionen kan se ditt innersta och matcha din passion, Stenbocken om du vill ha ett perfekt äktenskap, Fiskarna om du söker någon att ta hand om, Oxen utgör en stabil trofast partner.

Tecken du bör undvika

Tvillingen kommer aldrig att förstå dina känslor, Skytten har ett för fladdrigt temperament, Lejonets ego kan roa dig men hans brist på känslighet stör kärleken.

Är du en sann Kräfta?

Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du ingen typisk Kräfta.

Det kan bero på att flera planeter i ditt horoskop är placerade i andra tecken. Solteckenhoroskopet visar en förenklad form av astrologi som utgår ifrån i vilket tecken solen befinner sig. Förutom solen finns det ytterligare nio planeter och andra viktiga punkter i horoskopet man måste analysera för att få en helt korrekt bild. Du är unik – det finns ingen som har ett exakt lika horoskop som du.

  • Du är en riktig ”mamma” som bryr dig om hur alla runt dig mår.
  • Du har en genomtänkt garderob och är känd för att vara chic.
  • Du kan ha svårt att komma över sårande ord eller hjärtesorg.
  • Du är stark och har en god överlevnadsförmåga.
  • Du tycker om självvald ensamhet i lagom doser.
  • Du klarar inte av när människor är råa eller för direkta i sitt sätt att vara.