Grattis på födelsedagen Skytten!

 

43492bf25c9699fd5cd6a757c3ba8fa9

♐️ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SKYTTEN!

Du som är född rörliga Skyttens tecken är vild, vacker och äventyrlig och känd för att vara charmig och ha glimten i ögat. Ditt väsen är färgat av din styrande planet Jupiters gyllene sken och mirakulösa krafter. Underbart! Då har du den här andliga, öppna grundinställningen till livet! Du kan vara född med tur och gilla att ta chanser i livet. Du vill vara fri och möta dagen!

Ingenting är för långt borta eller för svårt för dig tvärtom.. Allt internationellt, fjärran kulturer, språk och människor lockar dig som vill veta allt! Nyfikna, öppna Skytten älskar att veta någonting om allt och kunskap är det som får dig att brinna. Trots ditt glada, glittriga yttre är du en tänkare och många av er är djupt intresserad av filosofi och religion.

Kanske är du en sanningssökare som ständigt är i farten i jakt på livet, sanningen och kärleken. Det som upptar mycket av dina tankar är att finna meningen med livet.

Därför är du underbar:

Du är öppen, ärlig, social, underhållande och rolig att umgås med för din mångfacetterade personlighet gör att du kan samtala på alla nivåer. Du är

Du är oftast först med att ha läst boken, sett filmen och besökt alla nya ställen i stan och du får alltid saker att hända. Oavsett vad som sker i livet bevarar du din underbara humor, din optimism och livsglädje.

Därför är du helt hopplös:

Du är alltid på väg och har ständigt siktet inställt på någon annan plats än där du är. Du snackar för mycket, överdriver saker och ger löften som du inte kan hålla. Du borde öva dig i diplomatins konst. Din uppriktighet kan gå för långt och du sårar andra med dina ord.

Din hemliga sida:

Du skulle heller dö än att erkänna det men det är groupie varning runt dig. Du råkar lite väl ofta nämna namn på kända personer. Oavsett vilken krets du omger dig med vill du vara på högsta nivå. Du älskar att vara med de coola människorna där det händer nya spännande saker.

Passande partners:

Tvillingar är underbara lekkompisar, Fiskarna och du kan verkligen förstå varandras drömmar och har liknande behov, Vädurar är lika eldiga och sugna på lite kul som du själv, Lejonet kan utgöra en stabil men inte alltför tråkig partner.

Relationer som kräver lite mer:

Stenbockar är för trista och konservativa, Kräftkillar är för känsliga för dig, Skorpioner är för kontrollerande och väldigt uppmärksamma på vem du flirtar med, Oxen är för långsam och tam för din smak.

Är du en sann Skytt?

Känner du inte igen dig i minst av tre nedanstående påståenden är du ingen typisk Skytt. Det kan bero på att din måne, ascendent eller andra viktiga planeter är placerade i andra stjärntecken.

kvinna med krokodil

 • Du blir väldigt fort uttråkad
 • Du gillar äventyr
 • Du är rakt på sak
 • Du älskar att resa (snabbt och långt)
 • Du klarar inte av att den ena dagen är den andra lik
 • Ensamma hemmakvällar är inte din melodi
 • Du är fortfarande kompis med dina ex
 • Du har ett stort behov av personlig frihet
 • Du är hjälpsam och snäll
 • Du fantiserar om att få vara hjälte
 • Svennelivet är ingenting för dig
 • Du har svårt att stanna kvar i ett yrke och provar gärna flera roller