Grattis på födelsedagen Tvillingarna

 

gemelli-1100x484

För dig som är född i lekfulla Tvillingarna (ett rörligt lufttecken) är  kommunikation och mentala processer är nyckelord. Du är tveklöst zodiakens glittrigaste och kanske även en av de mest intressanta karaktärerna.

Du har så många lager och personligheter att man liksom inte riktigt kan ta in alla dina intressen, åsikter och smarta tankar. Du  förvånar hela tiden vilket gör livet med dig så spännande. Det är inte utan att du lever upp till jämförelsen ”discokulan”. Man vet aldrig vilken fasett du kommer att visa för du är komplex. Föränderlighet är din grej faktiskt. Du kan vara lite som en kameleont och lär dig snabbt att anpassa dig till nya förhållanden och omständigheter.

Din styrande planet Merkurius kallades för gudarnas budbärare. Hans roll var att översätta mellan människor och gudar. Dessa kvaliteter finns väldigt påtagligt hos dig också.  Att träffa andra människor, att umgås, prata och utbyta tankar betyder allt. Din förmåga att snabbt anpassa dig, lättheten att prata med vem som helst, gör att du har massor av bekanta överallt och på alla nivåer i samhället. Det finns en jetset-kvalitet över tecknet och de älskar att vara i sammanhang där det händer mycket.

Trots att Tvillingarna anses vara de allra smartaste människorna med högst IQ av alla har de inte riktigt tålamodet att gå långa utbildningar. De är livrädda att bli uttråkade och att fastna i ett monotont liv.  Typiskt en Tvilling är att veta tillräckligt mycket om allting för att verka insatt och påläst – men de fördjupar sig sällan. Allt ifrån småskvaller till de absolut mest avancerade tankeprocesser ryms i dessa skarpa hjärnor.

Vi älskar dig mest: Du är utan jämförelse zodiakens bästa partypingla, lättsam, glad och underhållande. Man har aldrig får tråkigt i ditt sällskap för du känner allt och alla. Ingen är så underhållande och pratar så mycket och så gärna som du.

Därför är du underbar: Du är brilliant, mångsidig och kan någonting om allting men fördjupar dig ogärna i saker. Ni som är födda i tecknet är intelligenta, underhållande och snabbtänkta. Din glittriga, glada personlighet smittar av sig och du gör andra på gott humör. Folk älskar din humor och lättsamma sätt.

Yrken som passar dig: Merkurius är köpenskapens gud så du är ju född till att sälja in produkter, tjänster eller idéer. Alla typer av kommunikation är din grej så bara man får prata, flirta och charma på jobbet kommer du att trivas. Du är språkröret, värdinnan eller assistenten. Marknadsföring, copywriter eller journalist kan också passa. Du blir understimulerad om du har samma arbetsuppgifter hela tiden. Du behöver omväxling och gärna lite positiv stress. Många av er är rastlösa och har inte lust att gå långa utbildningar.

Därför är du helt hopplös: Du behöver ständig ny stimuli i ditt liv för du blir lätt uttråkad och byter ofta ut vänner, partner, åsikter och intressen. De flesta shopaholics är födda i Tvillingarna. Du kan inte bevara en hemlighet och många uppfattar dig som ytlig.

Din hemliga sida: Du är kanske inte den mest empatiska person som finns. Det kan till och med vara så att du är ytlig, flirtig och flyktig till din natur. Du älskar att leka med dina partners och se hur långt du kan gå. Det där med trohet är kanske något som inte ligger för dig.

Stjärntecken som passar dig: Skytten om du vill vara tillsammans med en likasinnad person som vet hur man har kul. Vågen om du vill ha en seriös relation, Jungfrun erbjuder intellektuell utmaning. Du väcker lätt Vädurens beundran och där har du en trofast kompanjon som inte är rädd att löpa linan ut. Fiskarna får dig att känna djupt.

Stjärntecken som kräver lite mer:  Kräftan blir ängslig och orolig i ditt sällskap. Skorpionen kommer ständigt att misstro dig och ständigt ifrågasätta din trohet och dina motiv, Oxens lugna tempo gör dig rastlös och kanske till och med uttråkad. Stenbocken och du har ytterst lite gemensamt och era intressen kan vara svårt att förena.

Är du en sann Tvilling så bör du känna igen dig i minst tre påståenden?

  • Du är utåtriktad och har unik social förmåga.
  • Du vet lite om det mesta men fördjupar dig inte i något ämne.
  • Du är extremt verbal och lättlärd.
  • Du älskar att prova allt som är nytt och spännande
  • Din handväska är fylld av mycket små praktiska ”bra att ha prylar”.
  • Livet är en lek för dig.
  • Du kan ta mycket men klarar inte av att ha långtråkigt.