Horoskop – vecka 21

 

The-Significance-of-Third-eye-of-Lord-Shiva

⭐️ Väduren

På tisdag lämnar Solen Oxens sfär och det blir ett energiskifte som heter duga. Så ifrån skärpa, intensitet går du nu in i en lättsam, pigg och nyfiken tillvaro med Solen i Tvillingarna. Detta understryks också av att Merkurius på onsdag träder in i in till sitt eget stjärntecken – och som om inte det vore nog så pågår allt detta i ditt kommunikativa tredje hus. Kul!  Det är en härligt utåtriktad tid som väntar. Om förra veckan handlade om att göra val och finna en riktning är denna utmärkt för att prata, knyta kontakter, flirta, kanske köpa/sälja och komma överens. Din styrande planet Mars befinner sig nu i sextil till Uranus – vilket kan vara hur intressant och underhållande som helst. Det är väldigt kaxig, utmanade transit – så någonstans i den här glada Happy Go Lucky finns också möjlighet till överraskningar och otippade händelser. Spännande.

⭐️ Oxen

När veckan börjar har helgens praktfulla, kanske dramatiska fullmåne ännu inte klingat av. Det är en stark utveckling som dragits igång inom dig som fortsatt hänger med i minst två veckor framöver. Du kom till insikter under förra veckan – visst? Nu får vi se hur du väljer att hantera detta. Att Solen går in i pigga, pratiga Tvillingarna är en lättnad Se den här superdynamiska veckan som ett jättebra tillfälle att ordna upp ditt liv. Här kan du fixa, förhandla, köpa/sälja och faktiskt lyckas med allt du företar dig. Uranus är fortfarande i kontakt med Venus – och de båda planeterna befinner sig i ditt tecken. Härligt! Du är ditt allra vackraste och charmigaste jag nu och kontakten med Uranus kryddar till det hela och gör dig lite mer oförutsägbar och intressant. Den som har en hjärtevän att dela dagarna har underbara dagar nu – som gjorda för romantiska möten. Det här gäller förstås även för den singel-oxe som önskar smaka på kärlekens frukt. Mums..

⭐️ Tvillingarna

Nu ebbar fullmånens energi så sakteliga av och allt det där intensiva (möjligen jobbiga) skeendet som är så långt borta ifrån vem du är och står för klingar av. Pust! På tisdag kommer härliga Solen att ta steget över till ditt tecken. Heja!  Jag anar det är ett efterlängtat skifte. Dagen därpå, på onsdagen kommer även din styrare Merkurius klivet över till Tvillingarna igen. Tjoho! Nu flödar kommunikationen åt rätt håll igen och det är en underhållande, glad och rolig tid som väntar. Nu går du igång på alla cylindrar och livet blir lättsamt och det leker med dig igen.  Andas in inspiration, lek, passion och entusiasm. Var modig och låta din originalitet och din individualitet få skina! Det är helt okay att lägga sig i framkanten och faktiskt våga ta för sig. Nu bör du fokusera på dig själv, smida planer för hur du vill att det kommande året ska innehålla och tänka på hur du själv vill utvecklas.

⭐️ Kräftan

Din planet – månen var full i helgen och den upphöjda energin dröjer sig kvar. Det lättar förstås en aning genom att Solen och Merkurius tisd/onsd byter tecken men ändå kommer de processer som drog igång fortsätta fram till nymånen om två veckor. Mars befinner sig i ditt tecken och nu kan hans krafter verkligen kännas av som han under veckan kommer att vara både i sextil till Uranus och i kvadratur till Kiron. Hm.. Kiron drar fram känslor och ibland även smärta och Uranus kan när han är kopplad till Mars vara explosiv och jobbig. Dessutom så är månens knutar (de sk månnoderna i kräfta/stenbock) aktiverade nu genom att Pluto och Saturnus närvaro. Jag skulle ljuga om jag sa att något av detta är enkla transiter. Detta kan röra upp minnen ifrån såväl tidigare liv som detta. Men på ett djupare plan gör det dig dock mer medveten om dina känslor och val. Var observant på dina egna reaktioner och se vem och vad du prioriterar. Agerar med ditt eget bästa för ögonen? Känn efter vad du behöver och var snäll emot dig själv.

⭐️ Lejonet

Fullmånens passionerade kraft fick igång dina livsandar och nu riktas energin utåt igen och det är dags för dig att tänka på dig själv, vart du är på väg och med vem. Solen har en sista dag på sig att lysa upp ditt karriärshus. Redan på tisdag glider den in i Tvillingarna och energin blir en helt annan när den kommer in i ditt publika 11:e hus som handlar om möten med grupper, samarbete och teknik. Under onsdagen kommer även Merkurius efter och är du snabb och hänger med i svängarna finns här unika möjligheter utveckling. Vår kosmiska budbärare rör sig hastigt framåt och kommer bara att spendera två veckor på hemmaplan så använd din förmåga att kommunicera på bästa sätt. Det är i tider som dessa du kan sälja snö till eskimåer.  Knasiga energier skapas nu runt Venus, Mars och Uranus så på kärleksfronten kan allt hända! Förvänta dig det oväntade. Det 11:e huset handlar om teknik så det passar uppdatera din närvaro på sociala media, kanske fräscha upp din blogg eller hemsida. Att ladda ner en juste dejting app kan pigga upp och lyckan tycks stå på din sida.

⭐️  Jungfrun

Det är så spännande och löftesrik stämning i horoskopet nu Jungfrun! Lördagens kraftfulla fullmåne i Skorpionen fick oss alla att känna lite djupare än vanligt – men den energin klingar av nu till veckan. Under tisdagen går Solen vad som för dig kommer att vara ett toppläge. I närbesläktade tecknet Tvillingarna (ni har samma styrande planet) åker humöret i topp. Här kan du uttrycka dig och bli sedd, förstådd och framgångsrik ända fram till midsommar. Nu lyser Solen upp ditt högpresterande, ambitiösa karriärshus vilket förstås är jätteroligt. Under onsdagen glider även Merkurius in i Tvillingarna och det gör förstås hela skillnaden. Passa på att visa världen vem du är och vad du kan. Du har medvind i dina segel här under några veckor. Det gäller dock att hänga med i svängarna för Merkurius speedar på och kommer bara att stanna i ynka två veckor i detta superbra läge – men å andra sidan kan du hinna uppnå mycket på den tiden.

⭐️ Vågen 

Din lyckliga stjärna Venus befinner sig i Oxen och ditt heta 8:e hus som hanterar såväl delade ekonomiska resurser som passion. Här hon stortrivs hon och kan vara obegränsat hagalen, njutningslysten och sensuell. Att Venus dessutom är i högsta närhet av knasiga Uranus gör saker och ting extra kryddigt, spännande och kanske även oväntat. Nu kan det spraka till i kärlekslivet och vad som helst hända – så även runt ekonomiska frågor och dina personliga värderingar faktiskt. Under tisdag och onsdag sker ett härligt och välkommet skifte rum när både Solen och Merkurius tar steget in i Tvillingarnas tecken och ditt in i ditt äventyrliga, reslystna nionde hus vilket vidgar dina vyer på mer än ett sätt. Här blir livet lättsammare, luftigare och gladare. Resor, uteliv, mingel och mys väntar och du kära Våg känner att allt lossnar för dig.

⭐️ Skorpionen 

Det var onekligen en mäktig fullmåne som ägde rum i ditt tecken under lördagsnatten. Wow.. det där gjorde dig uppmärksammad på dina innersta känslor, vem du är, vad du vill ha i livet. Målfokusera och affirmera enligt Attraktionslagen ska du se att du har fått målen uppfyllda innan detta månvarv är över. Trots att Solen lämnar ditt relationshus på tisdag och kliver in till grannen så får du ändå till dig de njutbara energierna via sinnliga Venus – kärlekens gudinna som fortfarande håller hov i där – mitt emot allt som är du. Den vibben ger ett härligt, flärdfullt rosa skimmer till allt i livet och Venus närvaro ökar din karisma och charm vilket får dig att känna dig åtråvärd och exklusiv. Samtidigt – kan du en annan nivå (du i ett nötskal) håller du huvudet kallt, siktet inställt på business och yrkesmålen. Din målmedvetenhet är det som för dig i hamn.

⭐️ Skytten 

Det var krut i helgens eldiga fullmåne, eller vad sägs Skytten? Den inföll i ditt flitiga 6:e hus där den kan ha bidragit till ny inspiration och även arbetslust. Föränderliga Uranus (som också är i arbetshuset) är ständigt aktiverad via kopplingar till Venus, Kiron och Mars. Var och en av dessa skapar gnistor, snilleblixtar, impulser och allt detta leder till förnyelse och förändring. Kanske är det dags för dig att se på arbetslivet med nya ögon. Ta dig en funderare på vad det är du värdesätter allra mest – pengar och framgång eller att känna frihetens vindar blåsa genom håret?  På tisdag glider härliga Solen in i ditt 7:e hus i Tvillingarnas tecken och dagen därpå tar även skojfriska Merkurius steget efter. Wow! Det börjar likna kärlek.. Mitt råd här är att ta det varligt i dina relationer, var inte överilad och ta inga drastiska beslut även om din nyfunna vän verkar underbar kanske du behöver ge det hela lite tid?

⭐️ Stenbocken 

Det händer grejer på stjärnhimlen Stenis och det är långtifrån alla av dem som är njutbara. Aggressiva, ettriga Mars befinner sig mitt emot dig nu och i vinkel med Mars och Kiron. Positivt får detta saker att hända, det lossnar och skeendet kan mycket väl medföra förändringar, överraskningar och plötslighet i ditt liv. Om det vill sig illa kan även konflikter blossa upp. Att detta sker precis samtidigt som retrograda Saturnus möter upp med södra noden i ditt tecken (och aktiverar gammalt karma) visar att du troligen inte kan göra så mycket åt det som sker utan gör klokast i att hålla huvudet kallt och ta dagarna och händelserna som de kommer. Som tur är finns det ingen som hanterar dylikt bättre än du. Så… poker face, poker face. På tisdag träder Solen in i ditt sjätte hus som rör hälsa, arbete och dagliga vanor och på onsdag kommer även smarta, fyndiga Merkurius in där. Toppen! Det här ger dig en massa krut över att strö över alla ovannämnda områden och såväl din träning, ditt mående och yrkesliv boostas.

⭐️ Vattumannen 

Kaxiga fullmånen i Skorpionen skar i genom ditt 10:e hus som står för ära, berömmelse och karriär och troligtvis tydliggjordes dina drömmar och mål – och mitt emot, i basen av horoskopet befanns sig då Solen, Merkurius, Venus och Uranus. Fullt pådrag med andra ord. Har du bestämt dig för hur du ska lägga upp dina yrkestrategier eller funderat på ditt boende och hemmaliv? Planera, strukturera upp och genomför – det kommer att gå som tåget. På tisdag ser Solens entré i ditt passionerade femte hus i Tvillingarna till att energierna skiftar. Det blir en lättsammare, gladare stämning nu en månad framöver. Ytterligare goda nyheter är är att även pigga Merkurius jagar in i tecknet, hack i häl efter Solen under onsdagen men budbäraren är så himla snabb att han gör en superhastig konjunktion, tar sig förbi Solen och lägger sig i täten. Det här är bra nyheter! Släpp ansvaret en aning och att rikta lite tid, pengar och uppmärksamhet mot livets glädjeämnen, att hänge dig åt lättsinne, lek och flirt låter precis som att det är det du behöver.

⭐️ Fiskarna 

Lördagens fullmåne i Skorpionen kickade igång en massa skeenden som påverkar dig i allra högsta grad. Prat, vänner, grannar och kontakt med många olika människor har gjort dina dagar innehållsrika och underhållande eftersom ett helt pärlband av planeter sett till att det varit full rulle i ditt kommunikativa tredje hus. Det där kommer att hålla i sig men nu blir det så mycket intressantare eftersom intressanta, chockerande Uranus kommer att vara aktiverad på såväl längden som på tvärsan. Oförutsedda händelser, plötsliga förälskelser och flirterier kan komma nu. Så när du lämnar bostaden är det inte en helt dum tanke att smyga ner en tandborste och lite bra att ha grejer i väskan – utifall? Ja, i tider som dessa vet man inte. Men jag kan garantera att det ser underbart ut. Under tisdag/onsdag går Solen in i Tvillingarna vilket ytterligare kommer att lätta upp stämningen i horoskopet. Det är mingel, möten och härliga människor som väntar dig där ute. Njut och Lek!

Klicka på videon här ovan så leds du direkt in på min YouTube kanal. När du ändå är där kanske du vill passa på att prenumerera? Naturligtvis är det kostnadsfritt men om du gör du det blir jag jätteglad. Subscribe! Jag skulle behöva mer än 500 tittare till för att det ska lönas sig att spela in horoskopet för vart stjärntecken.