Grattis på födelsedagen Väduren!

 

5-Reasons-Why-Aries-is-Most-Successful-Zodiac-Sign

☀️Solen träder in i ditt tecken på fredag den 20/3 kl 04:50.

Och nu är våren och din tid på året här..

Du är en modig, nytänkande pionjär som inte är rädd att gå i bräschen för det du vill och tror på. I astrologiska texter nämns att du är född i ett kardinalt tecken och att krigets gud Mars är din styrande planet!

Det innebär det att du är en person som gärna tar ledningen och har huvudet fullt av en massa spännande och sprakande idéer.

Detta är zodiakens allra första stjärntecken och oavsett ålder och mognad finns ungdomens glädje, nyfikenhet och lust på livet alltid med dig. Det är aldrig någonsin tråkigt att vara tillsammans med dig!

Att du är född i ett eldtecken gör att du gillar när det är liv och rörelse runt dig. Förväntansfull, glad och nyfiken ger sig den lilla Väduren ut i världen. Väduren tror på sig själv och sin egen förmåga och styrka och är totalt orädd. Eftersom han är det första tecknet saknar Väduren insikt i att livet kan vara annat än gott. Oavsett vad som händer under livets gång är Vädurssjälen inte anpassad till att förstå intriger, elakhet eller ondska.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

Du är full av fart och liv, alltid på jakt efter en ny utmaning eller äventyr. Du är en generös, optimist och din positiva tilltro till människorna och livets godhet gränsar till det naiva. Som alla eldtecken gillar du att vara hjälte hjälper gärna andra. Du är lojal intill döden, minns dina vänner och ställer upp i vått och torrt.

DITT HUMÖR:

Du är vanligen glad men har dessutom ett hiskeligt temperament som både kan åska och mullra. Men efter regn kommer solsken – där har vi ditt humör i ett nötskal. Efter ett gräl eller en osämja behövs bara en kort stund för Väduren att glömma vad som hände. Sedan är Väduren lika glad och kärleksfull igen och söker gemenskap. Ofta helt oförstående över att omgivningen kanske inte kommit över grälet lika fort. Du är förlåtande och vanligen inte långsint.

SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:

Het, lättantändlig, ivrig, nyfiken och passionerad – det är du! Vädurens hjärta är rent och du älskar som barn, med full tillit, och kan inte tänka dig att det finns ett annat alternativ än att du är älskad tillbaka. Du ger allt du har till den älskade, oförbehållet och utan skyddsnät och förväntar dig att din partner möter dig där: ärlig, sann och med ett vidöppet hjärta – som du.

DIN HEMLIGA SIDA:

Tuffa, kaxiga Väduren gillar förstås att ses som en cool person. Men sanningen är att Vädurshjärtat är oerhört känsligt. En sårad Vädur är en sorglig syn – för Väduren kan inte hantera svek, lögner, otrohet eller elaka ränker.  Att inte vara älskad, bli övergiven, förtalad, mobbad eller liknande kan göra Väduren akut sjuk.  Men vet, att Väduren återhämtar sig alltid, reser sig och kommer tillbaka med förnyad styrka.

VÄDUREN OCH ARBETET:

Många Vädurar är naturliga ledare. De gillar att jobba och kan dess De har massor av nya, kreativa idéer, gillar att starta upp projekt och driva dem framåt. De hatar att bli misstrodda och är allergiska emot att ha en chef som styr och ställer ovanför dem. Väduren klarar inte av rutin, monotoni och är livrädd för att ha tråkigt eller känna att de har fastnat i utvecklingen.

VÄDUREN OCH STYRKAN:

Väduren är ofta sportig, muskulös och rörlig. De är tävlingsinriktade, gillar att vara först, snabbast och starkast och är mycket stolta över sina kroppar. Symbolen för Väduren är den lilla Baggen som stångar huvudet mot sin motståndare. Trots att Väduren är zodiakens snällaste bör man inte glömma att Mars styr tecknet och i strid är baggen totalt orädd och bangar inte för något. Som fiende ska Vädurens list och styrka inte underskattas.

 

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du är impulsiv, risktagande, dumdristig och tycks ha svårt att lära av dina misstag. Andra stjärntecken kan reta sig på att Väduren är egocentrerad och tar upp för mycket plats.

PASSANDE PARTNERS:

Väduren älskar Lejonet och Lejonet älskar att bli beundrad så detta är en gynnsam, passionerad kombination. Tvillingarna och Skytten är jätteroliga följeslagare som matchar. Det blir mycket lek och glada skratt här. Vattumannen och Vågen är också helt okay partners och relationen kan bli varaktig och fin om båda parter vill lika mycket.  Väduren och Skorpionen tänder på varandra eftersom de båda har Mars som gemensam styrare. Superbra sex, stor passion men, kombinationen utlovar inte alltid varaktighet.

RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER:

Jungfrun och du måste verkligen jobba på att förstå varandra. Väduren har svårt för Jungfruns ängslighet och noggrannhet. Väduren kan reta sig på om det går för långsamt emedan Oxen anser dig alltför ombytlig. Kräftan misstror Väduren och det kan skapa problem i tilliten. Du kan ha kul och jättebra sex med Stenbocken men kanske irriterar Stenbocken sig på dig. Du kan vara för jobbig för Fiskarna som har sådant behov av harmoni.

ÄR DU EN SANN VÄDUR?

Känner du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk Vädur. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan stå i andra stjärntecken.

 • Du är impulsiv och spontan
 • Du är obotligt ärlig
 • Du förstår dig inte riktigt på falskhet och det sociala spelet
 • Du är en väldigt fysisk människa som gillar att vara i farten
 • Du räds egentligen bara två saker övergivande och att bli uttråkad
 • Du har starka känslor
 • Du har väldigt stark vilja
 • Du är entreprenör, pionjär och idéspruta
 • Din ilska kommer snabbt, hett och totalt.
 • Ditt temperament växlar fort
 • Du är risktagande och gillar när det går fort