Grattis på födelsedagen Vattenbärare

 

♒️ Måndagen den 20/1 – 2020 kl 15:55 på  eftermiddagen träder Solen in i Vattumannens tecken.

aquário

🥳 GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VATTUMANNEN 🎁🎂

Åh, så du är född i det fasta lufttecknet Vattumannen! Ja, då räknas du till en av de där egensinniga hippa människorna som bara ifrån födsel och ohejdad vana är sig själva. Coolt!

Fritänkande Vattumannen har ett öppet i sinne och är intresserad av allt mellan himmel och jord. Du har inget emot att gå emot strömmen, tänka lite utanför boxen och komma med nya tankar och idéer – tvärtom!
Planeten Uranus är din styrande planet Att vara udda är tecknets signum och just därför kan ord som trendsetter och cool förekomma runt dig.

”Jag vet” är tecknets nyckelord – för kunskapstörst, nyfikenhet, envishet och vetgirighet kan beskriva dig i ett nötskal. Du kan något om det mesta och har brett kunskapsregister.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:
Den som har vunnit din vänskap har funnit en vän för livet. Ärlighet, lojalitet och att stå vid ditt ord är en hederssak för dig. Du är en kul, social, underhållande och lättpratad person som inte är rädd för att vara dig själv och gå din egen väg i livet.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:
Du kan vara irriterande, provocerande och blir förvånansvärt nöjd om du lyckas få igång en het debatt. Det är nästan så att man kan misstänka att du argumenterar för argumenterandets skull. Besserwisser är något som sägs om ditt tecken.

OM TECKNET:
Intressant att notera med Vattumannen är just kombinationen av ”fast energi” och ”luftens element”. Luft och fast på en och samma gång känns motsägelsefullt.. men Vattenbäraren lyckas med konststycket att vara både nytänkande framtidsmänniska och konservativa på en och samma gång! Typiskt Vattumän är att ha samma stil, möbler och prylar hur länge som helst men ändå vara innovativa och ligga i framkant med allt annat som händer i deras värld.

VATTUMANNEN OCH ARBETET:
Många av er är jätteduktiga ledare eftersom du har förmåga att se den stora bilden. En absolut styrka är att objektivt kunna se vad som är bäst för projektet eller gruppen utan att blanda in personliga känslor.
Du är bra på att lyssna och analysera det som sägs utan att vara dömande, partisk.
Du kan vara expert inom ditt ämne. Många av er är tänkare, vetenskapsmän, forskare, ekonomer, politiker, psykologer eller vilket yrke som helst som slutar med ordet -log eller -vetare.

I RELATIONER
Frågar man dig till råds är du inte rädd för att dela med dig av dina åsikter och observationer.
Vattenbäraren sägs vara okonventionell och fördomsfri. I mänskliga relationer är du unik eftersom du som är objektiv, logisk och kan hålla dig till rådande avtal.
Så har du och din partner bestämt er för att ha en öppen relation, att umgås med era ex osv – är det inte svårt för dig eftersom avtalet enklare att förstå än känslorna.
Logiska, smarta du har ett sätt som ingen annan att förhålla dig till kärleken och därför rekommenderas Vattumannen att bli ihop med någon ur sitt eget tecken.

SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:
För mycket romantik, känslomässigt eller för personlig prat är inget som du gillar direkt. Det blir för nära och för kletigt för din smak. Du känner dig mer bekväm med att diskutera fenomenet kärlek generellt än att prata om egna känslor. Om du öppnar ditt hjärta och hänger dig åt en person är banden du knyter starka och ofta livslånga.

PASSSANDE PARTNERS:
Du gillar snabbheten och intellektet hos Tvillingarna men attraheras också till Vågen som är en fin match med dig. Lejonet är en oemotståndlig utmaning för dig och där finns det mängder passion att hämta. Väduren kan vara en underhållande lekkamrat.

RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER:
Det kan bli en maktkamp mellan dig och Stenbocken. Skorpioner kan vara mer emotionella än vad du har lust med. Kräftan är lite väl ängslig och dominerande för din smak.

ÄR DU EN SANN VATTUMAN?
Känner du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk Vattuman. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan stå i andra stjärntecken.

• Det intellektuella utbytet är det viktigaste för dig i relationer
• Du hatar orättvisa
• Du gillar att debattera
• Du hatar ytlighet och spelade artighetsfraser
• Du möblerar inte om så ofta och håller dig gärna till din smak
• Du avskyr allt som begränsar dig och din frihet
• Du gillar att organisera och leda projekt; har goda ledaregenskaper
• Lojalitet, vänskap är viktigt för dig
• Du älskar att få umgås allt från stora fester eller små intima middagar