Hannah och Amanda Report!

I onsdags var jag inbjuden till Hannah Widell och Amanda Schulman som gäst i deras nya pod – ”Hannah Amanda Report” vilket var jättespännande. De är enormt inspirerande och underhållande att lyssna till så inte undra på att deras förra pod var Sveriges största. ”Hannah Amanda Report” är ett nytt format och en vidareutveckling av Fredagspodden. Lyssna gärna själv. De sista 35 minuterna handlar om astrologi och 2018.

Det var grymt imponerande få kliva in på deras produktionsbolag ”A Perfect Day Media” och med egna ögon få se allt vad systrarna åstadkommit. Wow! Daisy Grace – webshop och modebutik,  Daisy Grace Beauty Bar – skönhetssalong och skönhetsmärke. Jag har liksom inte förstått vidden i denna storhet till fullo för än nu!

Jag har följt Hannah och Amanda och deras fantastiska utveckling under mer än 20 års tid sedan Hannah var riktigt ung och Amanda bara en lite tjej. De är levande exempel på att man verkligen kan lyckas som entreprenör och förverkliga sina drömmar om man bara vill!

Hannah  ”upptäckte” mig och trodde på mig som skribent långt innan jag gjorde det själv. 2001  startade tidningen Cosmopolitan i Sverige, Hannah var chefredaktör och erbjöd mig jobbet som Cosmopolitans astrolog. Det var stort! Den tiden andades yuppie, lyx, överflöd,  Sex and the City och rosa Cosmopolitandrinkar.