Horoskop – Vecka 9

 

Astrologiska förutsägelser för tiden 26/2 – 4/4  2018

Väduren 

Åh, vilken härlig energi som vi har runt oss. Vi har hela 5 underbara planeter som står uppradade som ett pärlband Fiskarnas tecken och ditt  i ditt drömska 12:e hus. Nu kan du få ut massor av att tona in, känna in och bara ge sig hän till det härliga flödet.  De Vädurar som har personliga planeter i Fiskarna har kanske redan nu kommit i åtnjutande av det sagolika, sinnliga gitter som Fiskarna erbjuder. Samtidigt som detta pågår har står din styrande planet Mars mitt i Skytten (i produktiv trigon till allt som är du) och pockar på uppmärksamhet. Han önskar som alltid att det ska hända grejer – vilket det absolut kommer göra här under veckan. Vi har en tilltagande måne som dag för det växer sig större och starkare. Natten till fredag kl 01:52 är månen helt kanonfull i Jungfrun och den lyser upp ditt arbetsamma, flitiga 6:e hus, kanske få in dig på hälsosamma tankar och vem vet? Du kanske känner att det är dags att fatta beslut runt hälsa, välmående, diet och dagliga vanor? Det kan vara att du kanske vill börja med en daglig träningsform?

Oxen 

Horoskopet ser riktigt spännande ut Oxen och Uranus närmar sig ditt tecken med stormsteg. (Vi vet ju att det inte är förrän i maj månad som själva övergången till ditt tecken äger rum). Redan nu är processen igång och kännbar och ett nytt liv hägrar.  Mången Oxe drömmer redan nu om möjlighet att bryta sig loss ur de gamla invanda mönstren och slå in på en helt ny kurs i livet. Hela fem underbara planeter har samlats i ditt vänskapliga 11:e hus och nu lockas du ut att ta del i sociala sammanhang. Ta upp dina intressen eller varför inte skaffa dig nya? Kanske funderar du på att söka ny utbildning? Det finns mycket som andas ny kunskap och nya tekniker – kanske är det digitala lösningar som lockar? Det är i sammanhang med vänner, grupper och i sällskap med andra människor som du kommer att må som allra bäst. Dag för dag under hela veckan kommer den tilltagande månens energi se till att våra känslor, tankar och önskningar tar allt större plats ända fram till natten emot fredag kl 01:52 när kulmen på processen – fullmånen är uppnådd.

Tvillingarna 

Det är en oerhört intressant vecka du har framför dig. Rörliga, trendkänsliga du är som vanligt först på banan att snappa upp nya trender, nya tankar och idéer. Det är kaxiga igångsättande energier i gång. Sexiga, heta Mars befinner sig mitt i Skytten (mitt emot allt som är du) och som alltid är han sugen på att driva fram driva fram resultat och starka händelser.  Kanske är en ny romans på ingång? Det finns underlag för det nu! Allt händer i de rörliga tecknen nu och, dag för dag byggs energierna upp. Månen blir full i Jungfruns tecken, natten till fredag kl 01:52  och här bildas ett pockande T-kors som får allt i ditt stjärnbild att vibrera. Mitt emot i Fiskarna har vi hela fem underbara planeter på rad som alla skickar sitt personliga meddelande till dig. Det är flirtigt, kommunikativt, igångsättande och motiverande. Wow.. Här ställs saker på sin spets och du kommer att behöva göra val. Det ser härligt ut!

Kräftan 

På måndag startar månen sin färd igenom ditt tecken – vilket skapar en produktiv och bra dag. På tisdag morgon smyger den tilltagande månen in i Lejonet och dag för dag under veckan byggs energin upp emot en dallrande, fet fullmåne i Jungfrun som kommer att äga rum i ditt kommunikativa 3:e hus. Vad är det du vill säga och till vem Kräftan? Nu väntas mycket kul umgänge och mys med nära vänner, släktingar och folk i din närhet. Under veckan har inte mindre än fem härliga planeter samlats i ditt 9:onde hus i Fiskarnas tecken. Man anar att du känner att du är i ditt rätta element och stortrivs med den känsliga, skapande och intuitiva energin. Nu kan tankar på att plugga och lära nytt ta fart! Kanske bestämmer du dig för att resa? Longdistansresor och främmande kulturer är en möjlighet.  Kanske är det ett nytt intresse som fångar din uppmärksamhet.  Välkomna nya människor, gärna från främmande kulturer in i ditt liv. Låt fantasin flöda och ta till dig de nya influenserna som kommer till dig.

Lejonet

Det är tydligt att du behöver komma till beslut i en rad praktiska och ekonomiska frågor. Spontana du vill förstås förverkliga dina drömmar nu, på en gång helst. Men det krävs tålamod, planering och kanske till och med list för att få till det. Att månen blir full i ditt ekonomiska 2:a hus på fredag för ju tankarna till din ekonomi och inkomst (kanske vill du tjäna mer?) till hur du handskas med dina pengar, ditt sparande och budget. Samtidigt befinner sig hela fem, härliga och rätt tursamma planeter mitt emot – i ditt 8:e hus som regerar över det innersta i psyket, andras pengar och djupa känslor. Smart! Kanske har du någon närstående som räcker ut en ekonomiskt hjälpande hand? Det finns ett behov nu att ta reda på var du själv står och hur du vill att det ska utvecklas framåt i kärlek och med dina känslor.  Det 8:e är också hemligheternas kammare och här blir dina känslor blir stora. Du kommer att behöva kliva ut ur din känslomässiga garderob och bekänna färg. Det går inte att dröja längre.

Jungfrun 

Människan lever inte endast för att jobba! Inte ens du Jungfrun! Under den kommande veckan fortsätter och förstärks det superhärliga flödet som orsakats av att hela fem härliga planeter gjort gemensam sak och flyttat in i ditt 7:e hus och kärlek, relationer och mys kan ha fått (hoppas jag) ta större roll i ditt liv än annars. Varenda kul planet är inkopplad i det här så kärlek, flirt, framgång, lycka, tur – vem vet? Kombinationen av Solen, Merkurius och Venus samlade krafter är underbar! Du är snyggare, charmigare än annars så passa på att hålla dig framme i alla sociala sammanhang. Natten till fredag kl 01:52 lyser årets enda fullmåne i Jungfrun upp ditt första hus och du hamnar i blickfånget och kan bli uppmärksammad för den du är och allt du åstadkommit under de senaste sex månaderna. Wow.. Ja, för en blyg viol som du är det kanske inte så lätt att sträcka på sig och ta åt sig av berömmet. Men försök att ta åt dig och ta till dig av det goda som sägs den här gången. Se det som en del i din personliga utveckling.

Vågen

Det vackra stellium som skapats i Fiskarnas tecken och ditt arbetsamma 6:e hus ger dig idel möjligheter och arbetslivet ser ut att kunna gå alldeles ovanligt bra nu. Sol, Venus och Merkurius, Neptunus och Kiron – alla på ett och samma ställe gör att planeterna stärker upp varandra och ger dig en härlig puff i rätt riktning. Det är i tider som dessa som du bör förhandla, flirta, fixa till avtal och nya kunder. Räkna med superbra resultat Vågen! Det 6:e huset handlar också om dagliga vanor,  hälsa, kost och träning och ger dig inspiration att komma igång med det. Som om inte det vore nog anmanar 6:e huset även till struktur, arbete och ordning. Jepp – det blir till att rensa i röran. Hitta rätt prioritet, förenkla, organisera och hitta nya lösningar. Natten till fredag kl 01:52 blir månen full i Jungfruns tecken och då landar den i ditt 12:e hus. Det här kan innebära att en process kan kulminera. Kanske är det så att du nu kommer att behöva sätta ner foten och inse att du befinner dig i en vägkorsning och måste välja dig själv och hitta din egen väg? Vad det än är månen för med sig Vågen – är det viktigt att du är sann emot dig själv.

Skorpionen

Jupiter som rusat igenom ditt tecken sedan i oktober har nu börjat förbereda sig för den retrograda perioden och har redan börjat bromsa in. Det är först nästa vecka som han vänder – men processen är redan igång. Ett gudomligt stellium bestående av hela fem sköna planeter befinner sig i Fiskarnas tecken och ditt romantiska och kreativa 5:e hus vilket skänker så bra vibbar till dig nu Skorpio!  Du är i ditt rätta element med all denna vattenenergi ger ett positivt, flirtigt, kreativt, socialt och skapande flöde till dig. Wow! För dig som har så levande känsloliv och kreativiteten så tätt bunden till din livsnerv är detta verkligen energiboost. Låt inspirationen fylla dig – du kan skapa både rent praktiskt med dina händer och metafysiskt i ditt sinne. Du får saker att hända och människor att komma till dig genom ett positivt tänkande om situationen. Natten till fredag blir månen full i Jungfruns tecken och den landar i ditt utåtriktade 11:e hus där dina sociala engagemang blir synliggjorda.  Coolt! Det ser ut som framgång i mina ögon.

Skytten 

Det är en jättespännande vecka du har framför dig nu Skytten för ditt horoskop är triggat till max och ALLA kul planeter är inblandade. Energierna byggs upp succesivt upp fram till fredagens fullmåne och du kommer att få massor med saker gjorda om du håller dig framme och använder energin rätt. Eldiga Mars som sedan några veckor tillbaka befinner sig i Skytten spelar en viktig roll nu i samband fullmånen eftersom ett kraftfullt T-kors bildas. Det som suttit fast lossnar nu!  Härligt! Helt nya processer kan också dras igång nu. Visst kan Mars eldiga närvaro ge ett visst mått stress –  men du har ju inte problem med att handskas med elden. Mars stärker dig och bidrar till den positiva, igångsättande känslan som fyller ditt hjärta. Fem härliga planeter har samlats i Fiskarnas tecken och bidrar med en bättre kommunikation, med flirt, glädje och villkorslös kärlek och visdom. Det här kan bli hur roligt som helst och du tycks ha överskott på inspiration och livslust.

Stenbocken 

En hel skrälldus (fem härliga planeter) har nu trätt in i ditt kommunikativa tredje hus och nu kommer Stenbocken ut, sträcker på benen och andas morgonluft igen. Coolt! Det är grejer i görningen nu och en inspirerande känsla sprider sig. Nya idéer och tankar främjas nu. De exceptionella aspekterna på himlavalvet gör detta till ett gyllene tillfälle att lägga fram dina tankar inför någon annan person, smida planer som leder till förverkligandet av drömmar. Många av er kommer att använda sig av energin och starta upp nya projekt – kanske tillsammans med en vän eller kollega. Andra kanske väljer att samla sina närmaste omkring sig och ha det mysigt. Med tanke på att det är sportlov i stora delar av landet kanske du redan befinner dig utomlands. Annars kan fullmånen som infaller natten till fredag kl 01:52 i Jungfruns tecken och ditt 9:e hus mycket väl vara det som får dig att känna att det är dags att boka biljetter till värmen. Ja, det 9:e står ju för studier, medvetandehöjning, resor och utveckling.

Vattumannen 

Den här veckan är energierna övertydliga eftersom hela fem planeter har ställt sig som i ett vackert radband i Fiskarnas tecken. När planeter står så tätt ihop ger de varandra kraft och energi och det är därför ett skeende som detta så kraftfullt. Hela detta stellium pekar på ditt 2:a hus (pengar och dagliga vanor). Att Merkurius, Solen och Venus finns med i mixen är en garanti för att det kommer att gå alldeles ovanligt bra – men det gör också detta till supertillfället att skaffa sig fördelar och nya chanser i livet. Om det är någon gång du kan påverka din ekonomiska situation så är det nu! Charma, flirta, maila och kontakta människor. Förhandla, sök jobb, be om bättre villkor!  Oavsett om du är sugen på att skaffa ett bättre betalt jobb, ta ett kliv upp på karriärstegen eller lägga om dina lån har du turen med dig så passa på att hålla dig framme. Natten till fredag infaller fullmånen i Jungfruns tecken och ditt 8:e hus som är fyllt av passion och även brukar kallas för hemligheternas kammare. Detta mystiska hus handlar även om själens djupaste hemligheter och psykologisk utveckling. Det kan hända massor i nära relationer nu så lycka till i kärleken!

Fiskarna 

Nu fortsätter förra veckans gynnsamma superflöde när hela fem planeter befinner sig i ditt tecken. När de står så tätt som de gör de gemensam sak och förstärker de varandras krafter. Solen, Venus och Merkurius tillsammans med Kiron skapar en fantastisk mix av skönhet, skapande kommunikation, personlig utveckling och kanske även själsligt helande. Det är så härligt!  Natten till fredag kl 01:52 blir månen full i ditt sjunde hus i ditt vilket gör att all uppmärksamhet faller på dig och livet ser ut att visa sitt vackraste ansikte för dig nu. Naturligtvis är det dina personliga relationer och kärleken som kommer att ta stor plats nu.  Letar du efter någon som är värd din tid och uppmärksamhet. Det kan vara lätt att möta en nya personer den här tiden. Att månen blir full i kritiska Jungfrun kan hjälpa dig att inse vem som håller måttet och vem som inte gör det. Bra! Tillåt dig att drömma stora drömmar och glöm för all del inte att dela med dig av dina inspirerande visioner till oss andra också! När din kreativitet får flöda fritt är du verkligen bäst och ”äger” världen.