Horoskop – Vecka 1

 

fuochi-dartificio

⭐️ Väduren

Det nya året får en superbra början för din del eftersom din styrande planet Mars dundrar i Väduren för en sex veckors vistelse hemma.  Äntligen! Det är två år sedan sist och nu äntligen kommer kraften, lusten och farten tillbaka till dig. Energin är härligt igångsättande, pockade, motiverande och lite ”bigger than life”. Det här hjälper dig på att komma igång med dina och skapar härliga möjligheter. Som om inte det vore nog kommer även Uranus vända direkt nästa söndag! Det innebär att alla planeter går åt rätt håll samtidigt vilket är ovanligt men saliga är dessa lyckliga tider. I två månader ger universum oss fri lejd och på den här tiden kan massor hända. Fint – det sätter verkligen tonen för det kommande året. Tänk positivt och sätt dina mål högt Väduren för under 2019 kan du verkligen lyckas med det du företar dig.

⭐️ Oxen

Venus är fortfarande mitt emot allt som är du även denna vecka så du kan med gott samvete mysa på livet och det är så njutbara och fina energier runt dig. Ditt nya år smyger igång sakta och fint utan några stora åthävor men detta stilla lunk kommer inte att vara för evigt. Saturnus och Solen är riktigt nära varandra och så det kan finns en allvarlig grundton i horoskopet såhär i början på veckan. Kanske är detta tiden du funderar över vilka karriärmässiga steg som är bäst att ta under året? På söndag vänder frigörande Uranus bana rätt och sätter fart mot Oxen och det är förändringar och nya starter som väntar. Nu laddar universum upp och vi går emot en hejdundrande nymåne och solförmörkelse som äger rum under natten till söndag. Spännande.. för efter trettondagen rullar livet igång på riktigt.

⭐️Tvillingarna

Nyårsafton är troligtvis underhållande och kul, du har din styrare Merkurius gynnsamt placerad mitt emot dig.  Under veckan genomför universum dock ett riktigt kännbart energiskifte när flera planeter byter tecken och det är inte säkert alla hänger med i svängarna här. Merkurius får även han en ny position i Stenbocken och då skapas ett litet tema här när Saturnus möter Solen i det tecknet också.  Tillhör du dem som plötsligt drabbas av en melankoli och känner att humöret sjunker så kan orsaken till det ligga där. Se det som en tillfällig formsvacka bara. Årets första solförmörkelse äger rum under natten till söndag också den i Stenbocken. Den är tongivande, motiverande och manar till nya tag vad gäller ansvar, jobb och ekonomi. Det är ett toppen år som väntar dig!

⭐️Kräftan

Åh, vad härligt att vara du nu Kräftan! Du fram emot en episk nyårsafton och en motiverande start på det nya året. Solen möter nu upp med Saturnus och de båda tuffar nu på tillsammans igenom ditt relationshus – mitt emot allt som är du. Visst kan det ge allvarlig reflektion som manar till eftertanke.  Natten till söndagen infaller en nymåne/solförmörkelse i Stenbocken vilket är väldigt stort, motiverande och ganska kaxigt eftersom det påverkar dig så mycket.  Det som sker nu kan vara en fingervisning om hur det kommande året kan te sig för dig. Det kan vara så att alla inte omedelbart känner av åt vilket håll det barkar utan måste vänta till eklipserna i sommar för att se det fulla resultatet – men 2019 är oerhört intressant och ett superår i din personliga utveckling.

⭐️Lejonet 

För din skull kära Lejon hoppas jag att din ledighet fått vara lång, vilsam och härlig. Mera mys väntar även denna vecka men.. Under veckans mitt möts Solen med Saturnus det kanske skapas sega moment eller stänk av oro. Troligtvis arbetsrelaterad sådan eftersom detta äger rum i ditt arbetsamma sjätte hus. Hm.. Men om vi ska snacka om trevliga saker så har finns det mycket kul att nämna här också. Mars nya position i Väduren är superbra, motiverande, igångsättande och den lägger ytterligare eld till hela bilden. Härligt! Men mest spännande är förstås nymånen/solförmörkelsen som infaller på söndag. Det är förresten då som Uranus vänder direkt också. Nu har vi plötsligen inte en enda retrograd på gång! Så coolt! Fritt fram på alla fronter under två månader. En sån fin start på året va?

⭐️ Jungfrun

Det är ett energiskifte på gång och den spända, kanske stressiga atmosfär Mars möjligen skapat i dina relationer och även generellt i ditt liv släpper nu. Om du har möjlighet är vila och ta det lite lugnare under den här veckan skulle det vara det bästa för dig. Du behöver ha lite krafter kvar för ditt eget personliga liv också och på det området ser det ut som att du är efterfrågad och poppis Vi får ett väldigt starkt Stenbockstema nu. Saturnus/Solmötet ger en liten seriös vibb men den medför i sig inget dåligt men det kan påminna oss om våra åtaganden och ansvar dock. Din styrare skiftar över dit samt att det infaller en nymåne/solförmörkelse under natten till söndag som är oerhört intressant. Månen infaller i ditt kreativa, härliga 5:e hus och den medför glädje, spontanitet och aktivitet på en rad områden.

⭐️Vågen

Du tillhör dem som får en riktigt spännande start på ditt nya år. Mars dundrar in i ditt relationshus, sätter känslor i rörelse och får full rulle på skeendena i ditt liv. Mitten av veckan kan innehålla en två-tre dagars svacka men på förutom det har du idel igångsättande, intressanta, motiverade planettransiter. Trettondagshelgen extra spännande då Uranus bana vänder rätt igen efter fem långa månader då han snarare motverkat framgång än främjat. Snart är Uranus vibbar borta ur ditt liv för väldigt lång framtid och äntligen kan du komma till ro och vara den där välbalanserade personen från förr som vi nästan har glömt bort fanns. Under hela två månader kommer inte en enda planet i retrograd, vilket i sig är ovanligt och gynnsamt. Som om inte det vore nog erbjuder natten till söndag en nymåne + solförmörkelse i Stenbockens tecken.

⭐️ Skorpionen

På nyårsaftonen befinner sig månen i Skorpionen och det är troligt att du kan vara lite hjärtnupen och berörd av allt som sker runt dig. Den fyra månader långa Venus-retro-perioden går nu mot sin ände och det är sista veckan som Venus vandrar vid din sida. Passa på att njuta av hennes sötma. Att Mars i samband med nyåret tar klivet in i Väduren revitaliserar och aktiverar hela horoskopet och detta kan mycket väl vara kicken som får saker att lossna i livet. Det ger en lite rivstart – men.. vid veckoslutet händer ännu mer grejer så funkar det inte med det ena så lär allt ta en ny och positiv vändning när Uranus vänder rätt och nymåne/förmörkelsen infaller. Oh, eklipsen är en kraftfull portal eller katalysator om du vill förklara det så. Här kan du knyta kontakter, möta nya människor och kanske öppnar sig möjligheterna till ett nytt partnerskap, vänskap eller samarbete.

⭐️ Skytten

Ibland när förväntningarna på festen är för höga kan du tappa lusten all vilja delta alls och längta efter något helt annat. Jag vill nog ända pusha för att du ska ge dig ut där och möta människor.  Horoskopet utlovar glädje och vem vet, det kanske visar sig att denna sista kväll är årets bästa? Det där ut med det gamla och in med det nya blir övertydligt när Mars byter tecken till Väduren den positiva eldiga energin ger en välkommen skjuts till skeendena. Har du börjat känna av och vågat börja förlita dig på Jupiters magiska krafter ännu? Om inte är det mer än dags att börja ägna sig åt attraktionslagen. Natten till söndag har vi en kraftfull solförmörkelse/nymåne som lyser upp ditt ekonomiska andra hus och därmed också sätter igång ett bra flöde runt dig. Våga lite mer nu Skytten! Den djärva kan lätt skapa kontakter, fixa nya kunder eller uppdrag och framgångar kan komma som ett resultat av detta.

⭐️Stenbocken 

Det är nystart, passion och innovativa idéer på din nyårsmeny, Stenis och du har ett riktigt utvecklande och bra år att se fram emot. Nu händer verkligen allt med dig och i dig och du kan känna dig nyfiken, social och välkomnande till livet, vänner och kanske även okäna människor.  Det är det alldeles ovanligt starka Stenbockstemat som under denna vecka kommer att göra underverk  med dig och du hamnar i fokus på alla tänkbara sätt. Solen och din styrande planet Saturnus möts, Merkurius går in i Stenbocken och natten till söndag kommer även årets första förmörkelse/nymåne att landa mitt i ditt tecken. Detta ger en energiboost som heter duga och härifrån kan vi säga att ditt år börjar. Wow.. Du kan se framtiden an med tillförsikt för det Det är ett jättebra 2019 som ligger framför dig.

⭐️Vattumannen

Samtidigt som klockorna ringer in det nya året dundrar heta Mars in i Väduren och äntligen hemma i sitt eget tecken kan han uttrycka sig fritt och obehindrat. Härligt! Lite välbehövlig eld lättar upp stämningen markant och de kommande sex veckorna kan mycket roligt hända. Det medför en befriande känsla. Även nyårsdagen ser sällskaplig och mysig ut så det passar bra att dra ihop ett litet gäng och mysa. Din styrande planet Uranus bana vänder direkt och härifrån och två månader framåt kommer alla planeter gå åt rätt håll samtidigt! Oh! Det där underlättar stora mängder och det är helt rätt tid att agera. Men – det största nu är utan tvekan nymånen som natten till söndag för med sig en förmörkelse. Detta är en motiverande, igångsättande katalysator som genererar händelser och ett riktigt spännande 2019 väntar.

⭐️Fiskarna

Det är ett stort energiskifte som äger rum under den här veckan när flera planeter byter tecken eller position och känsliga du kan säkert känna av det fysiskt. På nyårsnatten lämnar heta Mars ditt tecken och det uppstår ett lugn runt dig som kanske inte har funnits med i bilden sedan den 15/11. Det är verkligen full rulle i Stenbocken under hela den kommande veckan. Enligt solteckenastrologin är all action förlagd till ditt supersociala 11:e hus och där kommer också nymånen och förmörkelsen att landa.  Hm, det här drar människor och uppmärksamhet till dig. Det blir en i det närmaste perfekt vecka och du kan förvänta dig att kärlek, vänskap och kreativitet flödar. Räck ut handen emot en vän.. Litet sällskap eller stor fest – båda kommer att funka för dig nu. Men om du ska träffa dina närmsta så glöm inte att ta med dig tarotkorten så ni kan kolla tillsamman vad det nya året bär med sig.