Årshoroskop Fiskarna 2019

 

♓️ Fiskarna 

Jag ser ditt 2019 som en gåva till dig. Här finns idel potential och chanser till ett förverkligande. Du har din styrare Neptunus med dig i ditt eget stjärntecken vilket både kan stärka dig, öka din känslighet och öppna din andlighet och intuition. Under stora delar av året kommer Neptunus att vara i kvadratur till Jupiter som står i Skyttens tecken och blir kvar där ända till 2/12. Det här ger en verklig skjuts i både självförtroende och är generellt tursamt. Det är faktiskt en superkombo energimässigt och lite bra flyt har du verkligen behövt en längre tid så allt detta är så välkommet.

Det första du bör göra är att ta reda på vad det är du vill ha? Det är så viktigt att du själv sätter upp en tydlig målbild så att ”Universum” förstår vart du är på väg och vad du önskar in. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål – så uttala dem högt eller skriv upp dem.

Det är förstås Jupiters synnerligen lyckade position som gör att dina planer kan förverkligas. Risken med Neptun/Jupiter transiter är att saker kan gå till överdrift. Det bör hela tiden ha ”verklighetskontrollen” aktiverad så att du inte låter dig dras med i sådant du inte vill. Det kan i värsta fall resultera i luftslott som inte är grundade i verkligheten. Med det sagt – du kan se fram emot ett fantastiskt år av strålande utvecklingsmöjligheter.

Uranus går in i Oxen och ditt kommunikativa 3:e hus på allvar nu vilket kan skapa ett härligt flöde mellan dig och nära vänner, grannar och släktingar. Det är till stor hjälp för den som jobbar i ett kommunikationsyrke eller som på annat sätt behöver utveckling, nytänkande och innovation. Men Uranus i 3:e kan också se till att du kanske skaffar helt nya grannar – kanske till och med i ett helt annat land? Uranus är oberäknelig, utvecklande och väldigt intressant. Internationella frågor, ovanliga personer och grupper är också ett tema nu. Uranus är ju överraskningarnas planet så man kan omöjligen veta i förväg.

⭐️ Årshoroskop kärlek

I januari är kaxiga planeten Mars i ditt tecken samtidigt som förmörkelserna infaller. Det är tufft men ger dig råg i ryggen och en spark i baken och förhoppningsvis du kommer i kontakt med din vilja. Dåliga relationer överlever nog inte detta.

Från mars – november ser ditt kärleksliv gynnsamt och löftesrikt ut. Mycket kan handla om att uppbyggnad nu – av såväl bo som karriär. I din privata sfär är livet underbart, kärleksfullt och välkommande. För romantiska Fiskarna är detta med att ha en varaktig partner vid sin sida vara väldigt viktigt och detta år ger universum indikation om att du kan bygga upp en framtid utav stål tillsammans med din partner- och singeln kan hitta en person som du kan leva ditt liv med.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi

Ditt yrkesår går igång omgående med heta Mars i ditt andra hus. Ja, det sätter tonen till 2019. Det är konkreta resultat, yrkesmässiga framgångar och pengarna på kontot du behöver. Jupiters fantastiska läge i ditt karriärshus under ytterligare 11 månader är optimalt. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu.. Sök jobb, ha din CV ständigt a jour, och var öppen för att välkomna lyckan. Årets fem förmörkelser aktiverar ditt nätveckande 11:e hus och det kreativa 5:e. Wow.. precis den push du behöver för att förverkliga dig själv. Underbara Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden och att du kan snubbla över möjligheter. Följ din inre kompass!

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.