Horoskop – Vecka 1

 

AUSTRALIA-NEW-YEAR

ETT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAS ALLA

Väduren

Det är många tecken i skyn som antyder att julhelgen/ledigheten har visat dig vad som är betydelsefullt i livet. Det är en bra sak såhär års att ta sig en funderare över vad du vill att det kommande året ska innehålla. Det finns en enorm potential i 2020 som är en riktig gamechanger. Nyårshelgen är välkomnande, mysigt och du har alla förutsättningar för en toppenkväll och vi har en tillfällig superharmonisk respit. Vi befinner oss mitt uppe i eklipssäsongen här kan man inte för en sekund inbilla sig att det finns varaktighet i skeendena.  Saker och ting kan komma att förändras hastigt och lustigt under året. Men inte riktigt nu.. Under fredagen kommer din himmelske pilot och styrare Mars att ta sig in i motiverande Skytten och hålla sig där i hela sex veckor framåt. Äntligen lite mera eld tänker Väduren glatt för det är precis det här du behöver för att ladda om batterierna, återupptäcka arbetslusten, motivationen och ja.. livet självt.

Oxen

Det är en harmonisk och genomtrevlig nyårsafton som väntar. Ord som behaglig, sympatiskt och kärleksfull passar in här. Det är dock kanske inte den där mest hejdundrande brakfesten jag ser här i stjärnorna. Men visst, det skulle kunna vara på det sättet också. Vi är ju trots allt mitt uppe i eklipssäsongen och vad som helst kan hända. Din styrande stjärna Venus befinner sig i fin vinkel till allt som är du och allt ser så trevligt ut runt dig. Under fredagen när Mars skiftar tecken och går då in i Skyttens tecken och ditt passionerade 8:e hus. (Kör så ser ryker). Här kan vi skönja påtagliga, bubblande förändringar. Han kommer att befinna sig här i hela sex veckor ge dig lust, vilja, kraft och massor sprakande idéer. Kanske är det så att du kommer att vilja göra om vissa delar av ditt liv. Förbättra, försköna och ja, det är helt enkelt ett underbart 2020 som väntar på dig Oxen.

Tvillingarna

Åh vad rolig energi som väntar dig under det snart stundande nyåret. Detta att vi befinner oss mitt uppe i en brinnande eklipssäsong gör det hela förstås lite mer utmanade och spännande. Det är i tider som dessa som saker och ting kan förändras oerhört hastigt och fort. Plocka fram partydressen och dansskorna och bered dig på fest! Är du singel gör det verkligen ingenting om du bjuder till lite extra denna tid.  Kanske kan det även hända grejer på kärleksfronten?? Venus befinner sig i underbar vinkel till allt som är du. Härliga Mars kommer under fredagen att gå in i Skytten (dvs mitt emot dig), in i ditt relationshus och detta skeende livar upp och drar glamour och strålglans till ditt liv. Inte nog med det, han kommer med motivation, en ny lust till livet och detta är sannerligen inte en dålig start på det nya året.

Kräftan

Det här är verkligen den tid på året när dina kärleksfulla händer, din matlagning och omhändertagande talanger kommer till användning. Det är här i ditt 7:e hus, relationernas hus allt händer. Människor flockas runt dig och dina kastruller och smaskiga rätter. Ja, det är mysigare och godare hos dig Kräftan.  Här har hela fem planeter lagt sig på rad + södra noden och under annandagen ägde dramatisk nymåne och solförmörkelse rum här. Vi är mitt uppe i en brinnande eklipssäsong och det vi väntar på den 10/1 är fullmånen och eklipsen i Kräftans tecken. Dessutom kommer Saturnus och Pluto att bilda konjunktion vid denna tid. Det här är en riktig gamechanger. Ja kära kräfta.. det är under detta år som de yttre svårigheterna och trycket som har funnits med i ditt liv kommer att lätta. Det sker inte alldeles omedelbart – men huvudsaken är att det sker. Du har så mycket att se fram emot. 

Lejonet

Mysigaste denna vecka förstås att känslornas planet månen möter drömmarna gudinna Neptunus på självaste nyåret! Det där ger upphov till idel känslor; de kan vara allt ifrån kärleksfulla, sensuella till medkännande och fantasifulla. Att detta möte äger rum i ditt relationshus för ju att det blir ett mycket vackert Gott Slut på 2019 och att du möter det nya året med stjärnstoff i ögonen. Kan det vara ett kärlekens år vi går emot Lejonet? Alla tecken i skyn pekar just emot det. Oavsett din nuvarande relationsstatus dundrar Mars under fredagen in i Skyttens tecken och sätter fart på ditt kreativa och även ack så sexiga femte hus och detta passionerade och gynnsamma flöde kommer att vara med dig i hela sex veckor framöver. Verkligen inte en dum start på nya året, Leo!

 Jungfrun

På självaste nyårsahelgen befinner sig månen i Fiskarna, konjunktion Neptunus och mitt emot allt som är du. Det blir förstås väldigt nära dina känslor och jag kan ana att ditt hjärta sväller över av kärlek, glädje och tacksamhet. Detta med nyårslöften, att sätta upp mål, att säga dem högt är inte så dumt alls. 2020 innehåller väldigt gynnsamma planettransiter och det är inte bara ett nytt år du har att se fram emot Jungfrun, det är ett nytt liv! Det står inom din makt att påverka och förändra nu! Använd dig gärna av ”attraktionslagen”. Befriande, nydanande planetenergier ger dig möjlighet att ”göra en omstart ” ditt liv, hitta tillbaka till dig själv, din potential och möjlighet att må bra och ha kul här och nu! Om du vill vara förutseende och klok så ser du om ditt hus nu och bygger upp ditt imperium inför framtiden.

Vågen

Vi har ännu annandagens heta nymåne och eklips i färskt minne och vi befinner oss mitt i i eklipssäsongen. Icke desto mindre har de allra flesta Vågar kunnat njuta av denna alldeles ovanligt harmoniska och underbara jul. Nu står det nya året inför dörren. Självaste nyårshelgen har potential att bli hur kul som helst med många glada skratt och kanske till och med flirt chanser. Under fredagen skiftar Mars över till Skyttens tecken och horoskopet får nytt liv vilket förstås gör att även du vankar till och inser vad det är som måste göras, Mången Våg sätter nu korken i flaskan och tänker på vad som ätits under helgerna och bestämmer sig för en ny och hälsosam regim i januari. Dessutom är Mars sällskaplig och uttrycksfull i Skytten och bered dig på en rivstart, många tankar du behöver bolla och faktiskt också strålande resultat! Go, Vågen, go!

Skorpionen

Tänk att det finns så mycket kärlek i världen Skorpionen och det är tydligt att du är fylld av den. Nu är det dessutom dags för dig att uttrycka och tala om kärleken och vad du känner för dina närmaste. Här menar jag känslan för din partner, tacksamheten och glädjen som finns med familj och vänner. Ett nytt år ska önskas in här och får du välja mellan stora eller små sammanhang bör du unna dig att avnjuta detta med dem du älskar och självklart är det här det perfekta tillfället att utrycka precis detta.  Det är en rolig tid du befinner dig i Skorpionen. Under fredagen lämnar Mars ditt tecken vilket gör att det blir lugnare och mer harmoniskt runt dig. Härifrån med gott samvete luta dig tillbaka och fundera igenom över vad som är nästa steg och vad du vill att 20202 ska ge dig. Det är där i vilan, när du laddar dina batterier du återfinner inspirationen.

Skytten

Det var inte många dagar som det var tomt i ditt tecken. Merkurius hann precis bara lämna dig innan Mars på fredagen står vid dörren och skänker ny motivation, inspiration och glädje till dig. Strålande! Det är med andra ord dags för dig att börja smida dina planer, fundera över nyårslöftena och se framtiden an. Denna årets första vecka kan det vara lugnt att slappa men sen är det dags att komma igång. Som vi sedan den 26/12 – 10/1 befinner oss i förmörkelsesäsongen är hela denna tidsperiod extra laddad och vad som helst kan hända. Jobba med attraktionslagen och se till att dina bollar sätts i rullning. Fokus och beslutsamhet är allt som behövs för att lyckas. Som Skytt uppskattar du att eldens elementär närvarande och under de kommande sex veckorna ger den livgivande energin dig nya chanser, förhoppningar och ambitioner. Härligt!

Stenbocken

Förra torsdagen erbjöd en spektakulär energi med nymåne, Jupiter/Solkonjunktion och eklips vilket kommer ha enorm betydelse för din utveckling länge. Ja, det är inte alls säkert att alla kände av detta när det skedde, men det betyder inte att det inte är betydelsefullt framöver. Effekten av en förmörkelse håller punkten ”het” i ett halvår framöver. Varje passage över punkten att väcka lyckan till liv igen vilket förstås är superbra för dig. Ja, det kommer att ske nu redan på nyåret när Merkurius passerar över samma grad! Merkurius, Jupiter, Solen, Saturnus och Pluto kommer i samlad trupp att inleda ditt nya år.  Det är fullkomligt gudomlig energi och du kan förvänta dig riktigt härliga stunder. Det är nystart, passion och innovativa idéer på din nyårsmeny Stenbocken. Se fram emot ett superbra år!

Vattumannen

Överlag är det mysiga energier som kringgärdar dig för vackra Venus ledsagar dig in i det nya året och hennes närvaro skapar gemyt, attraktion och välbehag. Du drar till dig blickarna och kan räkna med en jättetrevlig nyårsafton. Som vi är mitt uppe i brinnande förmörkelsesäsong kan man inte vara säker på någonting. Överraskningar kan komma som en blixt från klar himmel och veckan ser ut att ha potential till att bli toppen! Se till att du kommer iväg på en liten resa eller rolig fest. Att Mars byter tecken och träder in i Skytten gör att du kan sjunka in till ytterligare en nivå av välbehag. Det blir lugnt, harmoniskt och kanske även spirituellt. Önska in det nya året och fundera på vad nästa steg för dig kan vara. Du går emot ett utvecklingens år, ja- om man ska vara riktigt tydlig är det faktiskt två superintressanta år som väntar dig.

Fiskarna

Tänka sig att vi befinner oss på sluttampen av 2019, är mitt upp i en brinnande eklipssäsong – vilket förstås innebär ett väldigt laddat klimat. Nyårsafton är förstås en viktig passage rent symboliskt eftersom man så gott som automatiskt tänker på framtiden, det nya året och allt som komma skall. Naturligtvis är det är klokt att fundera över hur man vill ha det under 2020 men astrologiskt är det fullmånen och förmörkelsen och den redan så berömda konjunktionen mellan Pluto och Saturnus vi väntar på. Den infaller ju inte för än den 10/1 – men oavsett hela den här tiden från den 26/12 – 10/1 superhet och spännande. Att Mars under fredagen byter tecken gör att det börjar hända grejer inom dig och bli inte förvånad om du plötsligt vaknar upp och är på ett sjusärdeles humör, fylld av nya tankar, en ny vilja kan hända men mest signifikant är lusten och viljan till det nya.