Horoskop – Vecka 1

 

Astrologiska förutsägelser för tiden 1/1 – 7/1 2018

Väduren

Det är så spännande saker som sker i dessa dagar. Det nya året ligger framför dig och ditt horoskop är övertydligt. Halva du slits mellan myset hemma i soffan medan andra halvan redan rustar sig för storverk ute i vida världen. Med alla dessa planeter i Stenbocken och ditt 10:e karriärshus är det en målmedveten version av dig du visar upp nu. 2/1 infaller den superladdade fullmånen i Kräftan (känslor, känslor överallt kan man ana). Lite senare samma dag vänder Uranus direkt efter sin fem månader långa retrograda period. Tjoho! Nu lossnar segproppen och härifrån kan livet börja rocka och rulla. Du som känt att du varit svag kanske får uppleva att energin återvänder och du återtar din roll som zodiakens effektiva energiknippe! Det finns fler indikationer på det i horoskopet. Din styrare eldiga Mars rör sig hela veckan jättenära ännu eldigare Jupiter som gör allt större, starkare och bättre. Kombinationen av dessa två krafter är superhet och kan göra underverk.

Vädurens årshoroskop 2018

 Oxen

Det är en så härlig period som väntar och det är mängder av kärlek i luften. Din styrande planet Venus kommer hela veckan att befinna sig i största närhet av Solen vilket gör livet njutbart och skönt att leva. Mysigt. Att Venus boostas av Solen tar fram din kreativa sida och din sensualism. Den kan komma väl till pass både när du fyndar på mellandagsreorna eller bara står där och är automatiskt blir medelpunkten i alla sociala sammanhang. Det är sällskapliga och trevliga dagar som väntar här framöver. Natten till tisdag infaller superfullmånen i ditt glammiga tredje hus och idel trevliga människor kommer skockas runt dig. Mars och Jupiter vandrar sida vid sida igenom ditt sjunde hus hela veckan och det exakta mötet äger rum på lördag. Oh, det är sexigt, sensuellt och härligt. Kanske är det nu som du som är längtar efter kärlek får ditt hjärtas längtan uppfylld eller så kan redan befintliga relationer tas till en ny nivå.

Oxens årshoroskop 2018

 Tvillingarna 

Det är så otroligt intensiv och spännande vecka du har framför dig Tvillingarna! Knappt har vi hunnit lämna nyårets larm bakom oss förrän superfullmånens sken drar igång nästa spännande skeende. Tisdagen den 2/1 infaller fullmånen i Kräftans tecken, och hettar upp ditt ekonomiska andra hus och vem vet? Kanske är det ett nytt jobb, en löneförhöjning eller ett nytt uppdrag som väntar på dig när du kommer tillbaka till arbetet efter helgerna. Om inte, kan den här tiden vara det perfekta tillfället att själv söka sig vidare. Se till att ha nytagna profilfoton och din Linkedin uppdaterad för nu kan det röra på sig snabbt. Uranus som varit retrograd i fem månader vänder direkt på tisdag – och i och med det har vi inte en enda rackarns planet som backar längre, så utvecklingen rassla till och vi har fri lejd in till framtiden som vänligt öppnar sig med nya möjligheter.

Tvillingarnas årshoroskop 2018

 Kräftan

Ditt år börjar helt fantastiskt med en dallrande superfullmåne i Kräftans tecken som för att vara exakt infaller den 2/1 kl 03:25. Hurra! Det är en finstämd, omhändertagande måne, som plockar fram dina mjukaste, andliga sidor. Passa på att meditera och önska in vad du vill att det nya året ska ge dig. Hela månvarvet, hela januari alltså präglas av den här fina känslan. Kärlek och relationer utvecklar sig fint, för att inte säga helt underbart nu och du har tillfälle att vara riktigt lycklig. Passionerade Mars bildar en het konjunktion till Jupiter i ditt 5:e hus på lördag så du lär vara oemotståndlig. Det är så många indikationer som pekar åt samma håll. Ditt 2018 blir ett toppenår och händelserna som du förmodligen väntat på drar igång mer eller mindre omgående. Uranus som varit retrograd vänder direkt 2/1, samma dag som månen blir full med andra ord. Wow! Du som har upplevt att saker gått trögt kan istället känna att saker och ting bär i väg förvånande hastigt när det väl lossnar.

Kräftans årshoroskop 2018

 Lejonet 

Ditt 2018 börjar finstämt och vackert med en skinande superfullmåne som lyser upp ditt innersta rum, ditt andliga 12:e hus. Den här fullmånen är speciell eftersom den bildar en stortrigon i vattentecknen – så känsligt, så andligt öppnande. Passa på att meditera och känna in vad det är du vill att det här kommande året ska ge dig. Hela veckan utgör ett möte mellan kontraster och motsatser som eld och vatten, det inre livet kontra viljan ta nya kliv i yrkeslivet. Heta Mars och eldiga Jupiter som gör allt större, tuffar sida vid sida igenom ditt hemkära fjärde huset vilket riktar uppmärksamheten mot din personliga sfär, hemmet och familjen. Men en annan parallell process visar din ambitiösa sida. Du har hela fyra planeter som dundrar fram igenom ditt arbetsamma 6:e hus. Att Uranus vänder direkt efter en fem månader lång retrograd visar att det är bra att vara förberedd för nu kan det rassla till och hända saker. Vid nymånen om två veckor kan du komma att ha färdiga resultat av det arbete som du lägger ner nu.

Lejonets årshoroskop 2018

 Jungfrun

Hej och hopp Jungfrun! Ditt nya år går igång med superfullmånen i Kräftan och det är idel motiverande energi i omlopp nu och så snart du är tillbaka på jobbet ska du se den fulla effekten av dessa stjärnor. Månen infaller i ditt nätverkande 11:e hus visar att det väntas liv i luckan. Sociala kontakter, jobb och en massa människor i omlopp och hejdlös aktivitet inom grupper. Spjärna gärna emot lite så att du inte lovar bort dig på mer än vad du orkar med. Du behöver ha lite krafter kvar för ditt eget personliga liv också och på det området ser det ut som att du är efterfrågad och poppis. Oh! Mötet mellan Solen och Venus gör dig oemotståndlig och den eldiga konjunktionen mellan Mars och Jupiter kan bidra med den där berömda gnistan som sätter hjärtan i brand. Mitt emot i ditt kreativa 5:e hus har vi idel ambitiösa planeter ger dig massor med bra idéer som du bör följa upp. Det är ett framgångens år som du går emot.

Jungfruns årshoroskop 2018

Ditt horoskop ser helt fantastiskt ut nu och ditt 2018 börjar verkligen jättefint med idel igångsättande, intressanta, motiverade planettransiter. Natten till tisdagen den 2/1 blir månen full i Kräftans tecken och med den positionen lyser den upp ditt karriärhus – det 10:e. Det är dessutom en superfullmåne vi väntar på vilket följaktligen innebär att det är superläge för dig att ta initiativ, sätta igång nya projekt, företagsidéer och liknande. Härifrån och fram till nymånen den 17/1 kan du börja skönja resultaten av tidigare nedlagd möda och även se hur det nya som sätts igång här börjar spira. På tisdag vänder Uranus bana rätt igen efter fem långa månader när han mer motverkat framgång än främjat. Nu lossnar det igen och detta kommer att påverka alla områden i ditt liv. Men, roligt att få berätta för dig detta nyår är att din styrande planet Venus, håller sig hack i häl med Solen hela veckan vilket förstås gör livet lite vackrare, gladare och mer romantiskt. Din attraktionskraft stiger i höjden och bäst av allt – när Uranus vänder rätt, så gör han det i din romantiska partnerskapshörna, det 7:e huset.

Vågens årshoroskop 2018

Skorpionen

Natten till tisdag infaller en finstämd superfullmåne som sammanlänkar alla vattentecken i en underbar stortrigon. Se det som en kosmisk omfamning som fyller dig med villkorslös kärlek. När fullmånen klingar av kommer de eldiga inslagen i horoskopet att ta överhanden. Det är så roligt att få skriva dessa rader till dig Skorpio för det är så juste energi som påverkar. Det är inte bara ett nytt år du har att se fram emot nu – det är ett nytt liv! Din klassiska styrare Mars befinner sig hela veckan riktigt nära Jupiter. Wow! Det mötet är så kraftfullt motiverande och igångsättande och konjunktionen blir exakt på lördag men känns förstås av hela veckan. Det är befriande, nydanande energier som frigörs som ger dig möjlighet att ”reboota” ditt liv, ta nya utvecklande kliv i livet, finna din sanna potential och din väg kantas med idel möjligheter. Hurra! Passa på att må bra och ha kul här och nu! Uranus som vänder rätt nu på tisdag öppnar upp för nya möjligheter. Om du vill vara förutseende och klok så ser du om ditt hus nu och bygger upp ditt imperium inför framtiden.

Skorpionens årshoroskop 2018

Skytten

Det vilda i din själ gillar när det händer något och den här veckan är extremt igångsättande och innehållsrik och massa kul väntar och det känns som att allt är på väg att ta fart i ditt liv. Tisdagens superfullmåne i Kräftans tecken infaller i ditt passionerade och djupt kännande 8:e hus som är förknippat med dina innersta känslor och psykologi. Det är en finstämd, vacker och extremt känslosam måne som öppnar hjärtat för villkorslös kärlek. Passa på att önska in vad du vill att det nya året ska ge till dig. Men så snart fullmånen klingar av kommer all denna känsliga vattenenergi att ge vika. Då är det igångsättande eldsenergi och ambitiös och målinriktad, jordbunden kraft som kommer ifrån Stenbocken som tar överhanden i ditt ekonomiska 2:a hus och riktar ditt fokus emot yrkesliv och försörjning. Hela veckan kommer din styrare Jupiter att färdas sida vid sida med eldiga Mars vilket förstås kan få hela världen att rocka och rulla. Kärlek, passion, nya idéer – vad som helst kan hända nu. Om du inte är så äventyrligt lagd gör du klokt i att hålla en lägre profil för det finns risk att du blir uppöver öronen involverad.

Skyttens årshoroskop 2018

Stenbocken 

Solen som är stärkt och målinriktad efter mötet med din styrare Saturnus fortsätter nu sin färd igenom Stenbocken, tätt följd av vackra Venus. Gudinnans närvaro i ditt tecken ökar din charm och tjusarkraft och gör att människor dras till dig. Det här boostar din självkänsla och du har en underbar period framför dig! Natten till tisdag den 2/1 infaller en superfullmåne i Kräftans tecken och i ditt romantiska sjunde hus. Oh, det börjar likna kärlek! Den som är lös och ledig gör klokt att pröva lyckan på kärlekens arena. Ni andra som redan har en partner kan förstås ha en alldeles underbar period av lycka och närhet. Superintressant för utvecklingen är att Uranus vänder rätt den 2/1. Tjoho! Nu går vi alla in en av dessa rätt sällsynta perioder när alla planeter går åt rätt håll samtidigt. Nu lossnar det på alla håll och kanter. Saker om du påbörjade för sex månader sedan när månen befann sig i Stenbocken kan börja ge resultat.

Stenbockens årshoroskop 2018

 Vattumannen 

Upp och hoppa Vattenbärare! Ingenting varar för evigt och det lugn som har funnits i horoskopet en tid ersätts nu av ett helt annat tempo och jag anar att du välkomnar energiskiftet som är massivt och sätter ton till hela månaden framöver. Tisdagens superfullmåne infaller i Kräftans tecken och ditt arbetsamma 6:e hus och härifrån finns varken rast eller ro att finna. Nej, jag kanske överdriver en aning men tecknen är många. Din styrare Uranus som varit retrograd i hela fem månader vänder rätt under tisdagen och därmed släpper alla hinder som stått i vägen för att genomdriva idéer, affärer och andra initiativ. Det kan också vara ett utmärkt tillfälle för dig att tänka på hälsa, kost och motion – vilket 6:e huset också reglerar. Det här med kärleken skulle faktiskt kunna börja gå riktigt bra nu antyder stjärnorna. Vi har dels Venus och Solen som möts och sprider rosafluffig, mysenergi och samtidigt har vi ett ovanligt och eldigt möte mellan Jupiter och Mars som kan få saker i gungning.

Vattumannens årshoroskop 2018

 Fiskarna

Det nya året inleds med en superfullmåne i Kräftans tecken och ditt romantiska 5:e hus. Mysigt! Den här fullmånen är speciell, dels förstås eftersom dess sken är extra starkt men också för att den sammanbinder alla planeter i en synnerligen lyckosam formation. Vi av fullmånen redan nu, men det är först natten till tisdag som den blir riktigt full. Se denna natt som en andligt öppnande, finstämd kosmisk omfamning som översköljer dig med villkorslös kärlek. Det är årets bästa tillfälle att sätta sina mål och önska in händelser och saker i ditt liv. När fullmånen klingar av kommer eldig energi att ta över händelserna på jorden och det är en ytterst motiverande och igångsättande period du går in i. Det två eldiga planeterna Mars och Jupiter möts i en ovanlig och kraftfull konjunktion i ditt 9:e hus till helgen vilket lär sätta igång din äventyrslust. Oh! Svårt att säga om det är resor, vidareutbildning, kultur eller en ny partner du siktar in dig på. Men att du ser till att det sker förändringar under det kommande månvarvet är oundvikligt.

Fiskarnas årshoroskop 2018