Horoskop – Vecka 11

 

Anubis och fullmånen

️ Väduren

Att jobba för mycket är ett typiskt vädursbeteende och visst kan du lätt förvinna in i karriärhetsen och dessutom lyckas med att göra underverk nu. Mars, Jupiter, Pluto och Saturnus är alla samlade i ditt karriärshus – vilket är dynamiskt, motiverande och tursamt.

Solen färdas nu igenom Fiskarnas sista dekan och det återstår bara 10 dagar kvar innan det är dags för Vädurens tid. Många tycker att det är motiga dagar men nu är du så nära målsnöret och det är en jätteintressant stjärnhimmel som påverkar.

Veckan drar igång i stor stil med en dallrande supermåne i Jungfruns tecken som är riktigt mäktig. Här bildas fantastiska aspekter till andra planeter och detta är verkligen en möjligheternas tid. Att Venus/Uranus möts nu är en kraftfull trigger som kan bidra till att saker att lossnar eller hända plötsligt. Genombrott och snabba lösningar. Enligt solteckenastrologin landar fullmånen i ditt flitiga 6:e hus där ditt arbete, dina dagliga vanor, hälsa, kost och egenvård kommer i fokus. Jobb och jobb alltså Väduren.. men samtidigt närmar sig beach 2020 med stormsteg – så kanske är det nu du bestämmer dig för att ta itu med kost och träning?

️ Oxen

För er som är födda ett jordtecken är detta både en vacker men också oerhört intressant vecka med idel grundande, stabila energier som hjälper dig att se klarsynt på din situation och fatta kloka beslut. Som mest befinner sig hela 7 planeter i jordtecken och det bildas en så vacker trigon till Oxen.

Din styrande planet Venus möter söndag/måndag Uranus vilket kan ge oanade resultat, plötsliga vändningar och överraskningar. Som Venus är lilla lyckan bör du välkomna och tänka positivt om det som händer. Ni som är födda under Oxens första 10 dagar befinner ju sig redan under influens av Uranus och då blir det ju så att säga dubbel effekt här. Spännande!  Här öppnas vägen till nya möjligheter, förändring och nytänkande.

Måndagen bjuder också på en fullmåne i Jungfruns tecken och ditt kreativa 5:e hus och under dessa stjärnor bör du ta dina idéer på allvar. På tisdag vänder Merkurius bana rätt igen och härifrån blir allt lättare.

️ Tvillingarna

Måndagen bjuder på en hejdundrande supermåne som ger er som är födda i rörliga tecken en rejäl energiboost. Det är starka känslor i rörelse och lätt att ryckas med i stundens hetta. Om det går, är det bäst att vara försiktig med vad du säger för Jungfruenergin kan lätt få dina ord att verka hårdare och mer kritiska än du önskar. Din styrande planet Merkurius har bromsat in och är stillastående under måndagen. Han står och väger och hans vänder under tisdagen direkt och därmed är retrograden över, pust! Så det kommer att lätta på knas och kommunikationsfronten ifrån onsdag kan vi säga för där får Merkurius lite fart samtidigt som fullmånen klingar av.

Under fullmånen står Solen och Neptunus tillsammans och mitt emot blir månen full i Jungfruns tecken och ditt hemkära 4:e hus. Så hem och karriär är vad som är i pipeline under den kommande månaden. Renovering, flytt eller bara lite homestyling? Det kan tåla att fundera på vad nästa drag är fram till nymånen som kommer om två veckor. Det är ungefär den tid det tar för en idé att ta form och kunna manifesteras. Venus möte med Uranus öppnar vägen för lite flirt och kul på kärleksfronten.

 ️ Kräftan

Ett kraftfullt stellium (en grupp planeter) har samlats mitt emot dig, i Stenbockens tecken. Mars, Jupiter, Pluto och Saturnus tillsammans utgör förstås en unik kraftmanifestation med en enorm potential. Mars som är den snabbaste av dem kommer att röra sig över de andra och aktivera skeendena fram till månadsskiftet. Under måndagskvällen blir månen full i Jungfruns tecken och fullmånen bildar trigon just till ditt stellium vilket förstås eldar på ytterligare.

Den som befinner sig i förhandlingar eller kanske till och med konflikt gör klokt i att skjuta upp uppgörelsen till dess Merkurius vänt direkt igen vilket sker under tisdagen. Därifrån – eller ännu hellre på onsdag kommer det att vara så mycket lättare att nå förståelse. Kasta alla tvivel överbord och ge din in i sällskapslivet. Du behöver inte gå så långt för att bli road nu. Måndagens fullmåne landar i ditt pratglada 3:e hus som handlar om din närmiljö, dina släktingar, grannar och arbetskamrater och den nära kontakten med dem.

️ Lejonet

Jobb, framtid och tydliga mål tycks vara det som snurrar runt i ditt huvud under denna vecka. På måndag har vi hela sju planeter placerade i jordtecken vilket naturligtvis hjälper dig att vara realistisk, fokuserad och se verkligheten snarare än potentialen eller drömmen vilket mer är din stil. Att Venus och Uranus möts här att det glimmar till här och ett möjligheternas fönster öppnas. Härligt! Det kan faktiskt gälla alla möjliga områden i livet, alltså inte bara karriär som kanske är första tanken pga husplaceringen. Denna måndag blir månen full i Jungfruns tecken och här skapas en trigon som landar i alla de jordiska husen. I det ekonomiska 2:a huset blir månen full, i det 10:e karriärhuset har Venus och Uranus ett möte samtidigt som 4 planeter samlats i ditt flitiga 6:e hus. Det är ett övertydligt budskap som måhända kan vara aning för torrt för dig. Inga ljusglimtar till ett eldigt Lejon? Jovisst! Att Merkurius under tisdagen vänder direkt är ju en stor lättnad för alla.

⭐️ Jungfrun

Fiskarnas tema varit starkt i flera veckor och den processen kulminerar här i en hejdundrande fullmåne som äger rum i ditt tecken och i ditt första hus vilket sätter dig Jungfrun på första parkett.  Lite ovanligt att se dig, flitiga människa i rampljuset så passa på att ta för dig av den ovanligt gynnsamma energin och försök använda den efter bästa förmåga under det kommande månvarvet.

Din styrande planet Merkurius har bromsat in och står under måndagen och väger och tar sats inför vändningen direkt som sker under tisdagen. Äntligen! Nu blir det lite lättare att vara du igen.

Solen och Neptunus möttes nyss under ett intensivt dygn när Neptunus tankades med positiv solenergi samtidigt som månen drog in i Jungfrun. Solen rör sig nu igenom Fiskarnas sista dekan och förstås igenom ditt romantiska 7:e hus. Massor av helande, livgivande energi flödar över åt ditt håll därifrån Fiskarna. Det är mjuka, helande, spröda, energier som spirar runt dig. Mysigt! Det andas förnyelse, glada känslor av hopp.

⭐️ Vågen

Under söndagen hade vi två viktiga konjunktioner på gång – den ena med Venus/Uranus är lite otippad och okontrollerbar medan det andra mötet mellan Solen och Neptunus mer bjuder på en gudomlig energi. Dessa har på intet sätt klingat av – för energin följer med oss ett tag. Detta är anledningen till att denna vecka börjar i ett crescendo och energin blir allt starkare frampå måndagskvällen när månen blir full i Jungfruns tecken. Denna gång lyckas kort sagt varenda planet vara med och bli triggad. Vi har hela sju planeter i jordtecknen nu och det märks även i ditt liv. Fullmånen infaller i ditt 12:e hus som handlar om vila och återhämtning. Det kan vara att du har lite obearbetade känslor, sådant som bör förlåtas, läkas eller släppa taget om att hantera fram till nymånen om två veckor.

Det är jobb som gäller för dig nu när Solen lyser upp ditt arbetsamma men ack så detaljinriktade sjätte hus. Att Merkurius som styr det sjätte huset har varit retrograd kan ha bidragit till frustration. På tisdag vänder han i alla fall direkt och då blir det åter lättare för dig kära Våg att uppnå den efterlängtade perfektionen som du ständigt söker i allt.

️ Skorpionen

Söndagens konjunktion mellan Venus och Uranus bör ha kickat igång såväl ditt känsloliv och fyllt ditt sinne med tankar. Skapande, nytänkande, kommunikation och kärlek är områden som boostas under det kommande månvarvet. Det finns massor av kreativitet och glädje i dessa stjärnor där Solen och Neptunus nyss möttes i ditt 5:e hus. Härligt – för är ju här passionen, det stora varma hjärtat och glädjen bor.

Under måndagen kommer månen att bli full i ditt utåtriktade 11:e hus som är kopplat till att kommunicera med flera på samtidigt. Det kan vara att påverka, att föra fram sina åsikter och tankar, om publikationer eller internet. Att ytterligare fyra planeter häckar i ditt kommunikationshus understryker ju detta ytterligare. Det är ett tydligt budskap här som handlar om att uttrycka sig.

Merkurius som varit retrograd är stationär (stilla) på måndagen och vänder under tisdagen direkt och därmed är retrograden över. Perfekt! All den förvirring han skapar när det går baklänges är inte vad du behöver nu.

️ Skytten

Nyss, under söndagen hade vi två intressanta konjunktioner vars energi följer med oss in i den här nya veckan. Solen som nyss mötte Neptunus rör sig nu igenom Fiskarnas sista dekan vilket är mysigt, finstämt, andligt och lite känsligt. De två färdas nu igenom ditt 4:e hus som berör hemmet och om man vill vara lite djup finns även din historia och dina programmeringar från barndomen här. Bra tid för den som arbetar med sitt inre i terapi.

Som alltid vid en fullmåne är det två oförenliga energier som möts och drar människan åt två håll på en och samma gång. Här går vi från ditt innersta rum till offentligheten. Denna gång är det en supermåne som infaller i ditt 10:e hus som handlar om karriär och yrkesmässiga ambitioner. Nu blir du sedd i offentligheten, i karriären eller så kan det vara att du som privatperson uppmärksammas.

Sätt dina mål högt Skytten! Ditt visionära tecken handlar ju om att sikta högt och det ser även ut som att du skulle kunna nå dina mål under den kommande måncykeln. Delmål i vart fall för du tillhör ju dem som ständigt höjer ribban för dig själv.

️ Stenbocken

Det vilar något mäktigt över ditt horoskop nu. Mars och Jupiter närmar sig Pluto och Saturnus med stormsteg. De båda förstnämnda planeterna är eldiga och aktiverande och alla befinner de sig i ditt första hus vilket förstås gör att du blir sedd, hörd och uppmärksammad.

Vi har en fullmåne på ingång nu på måndagskväll som infaller i Jungfruns tecken och i ditt äventyrliga 9:e hus. Under fullmånedagarna kommer hela sju planeter att befinna sig i jordtecken vilket ger en tyngd till det du säger och gör nu framöver. Fullmånen infaller i ditt 9:e hus vilket kan göra dig nyfiken på att förkovra dig i något nytt. Det kan vara något kulturellt, en kurs eller vidare utbildning eller kanske drömmer du om att undervisa andra?  Livet måste erbjuda något mer än det alldagliga signalerar Venus och Uranus. Du behöver helt enkelt något nytt att bita i Stenis.

Att Merkurius bana vänder direkt och går åt rätt håll från och med tisdag är toppen. Det kanske är dags för dig att du talar om vart skåpet ska stå?

️ Vattumannen

Du går in i den här veckan med en ”hög” känsla som Venus just hade ett nära möte med din styrande planet Uranus. Där fick du en snabb glimt av framtiden och troligtvis sattes utvecklingsprocesser igång här. Tankar runt detta kan komma att följa med dig in under det kommande månvarvet.

Denna måndagskväll blir månen full i Jungfruns tecken och ditt djuplodade 8:e hus och man anar att det inte är de lättsammaste teman som bearbetas i ditt inre här. Om du väljer att dela din kväll med någon annan är det bäst att se till att det är en människa som kan möta dig där i djupet för det ytliga är långt borta från dig nu.

Jordens element väger tungt nu när hela sju planeter under måndagen befinner sig i jordtecken och din tolerans för onödig information är bottenlåg. Det är verkligheten, sanningen och framtiden som gäller – allt annat går bort. Visst, det kan inträda en förbättring på tisdagen när Merkurius bana vänder rätt och det blir lite lättare att få fram vettiga dialoger igen.

⭐️ Fiskarna

För dig kära Fiskarna är det en superintressant period vi går in i. Det vilar någonting skirt och vackert över ditt horoskop nu sedan Solen och Neptunus möttes under söndagen vilket kan påverka såväl dina känslor som din andlighet. Vissa blir uppåt av detta men det är inte heller ovanligt att den som redan var lite låg i stämningsläget hade en tung söndag.

Under måndagen väntar vi på superfullmånen i Jungfrun som lyser upp din relationshörna och gör att de som befinner sig i en relation kommer varandra nära. Fullmånen är även färgad av söndagens Venus/Uranus möte vilket kan vara en indikation på att du kanske ska våga ta ner garden? Även singlarna kan komma ut och andas morgonluft här för den kommande månaden går i romantiken och kärlekens tecken.

Naturligtvis kan du ha varit mer påverkad av Merkurius retrograden än någon annan eftersom den startade i ditt tecken för tre veckor sedan och tar slut nu på tisdag. Härligt och hurra! Äntligen kanske det kan bli lite lättare att kommunicera och få saker uträttade med för den delen.