Horoskop – vecka 15

 

April-Aries-New-Moon-1024x1024

⭐️ Väduren 

Det är en superbra vecka som väntar! Ligger du i startgroparna inför något nytt – livet, kärleken eller framtiden kanske? Om inte är det mer än dags att ta sig själv i nackskinnet och se till att vara öppen för alla eventualiteter. Hela universum ropar entydigt till dig att aktivera dig. Bättre läge än vad vi nu har kommer du inte att få på länge så upp och hoppa.

Vi har en tilltagande måne som backar upp skeendena – ja, det betyder helt enkelt att saker du startar nu kan leda till förverkligande och att det blir ett grymt bra resultat. Mot slutet av veckan bildar Solen och Jupiter en underbar trigon om kommer att göra dig hoppfull och lätt om hjärtat. Solen igenom ditt teckens sista dekan och den är ni som är födda på slutet som fyller år och hamnar i händelsernas centrum. Veckan bjuder också på magiska ögonblick, sällhet och tur.

⭐️ Oxen 

Den tiden öppnar upp för nya äventyr, nya möten, kontakter – tankar och idéer. Du är på väg in i en ny fas och det är med en ny svikt i steget och kanske är det till och med nya drömma du väver nu? Vi ha en tilltagande måne på gång – som på måndagen befinner sig i ditt tecken vilket gör detta till ett superbra tillfälle att ta initiativ och få saker att rulla. Ja – hela veckan erbjuder just den typen av energi. Uranus är närvarande i ditt tecken, stimulerar och pumpar in nya tankar, idéer och man anar att kreativiteten sprakar om dig.

Din lyckliga stjärna Venus befinner sig sedan en tid tillbaka i ditt 11:e hus där hon är öppen för nya intryck, nya människor. Under onsdagen möts Venus och Neptunus vilket är ett gudomligt möte som gör oss människor idealistiska, kärleksfulla och stjärnögda. Underbart – vissa blir förälskade under dessa stjärnor – andra mår helt enkelt bara väldigt bra.

 ⭐️ Tvillingarna 

Det är så himla rolig tid som väntar nu eftersom heta Mars dundrar igenom ditt tecken och ser till att skeendena drivs på och det håller dig alert och riktigt duktigt upptagen. Din styrande planet Merkurius har ju hållits tillbaka i några månader, genom hela den retrograda fasen och efter det blev han insnärjd i de neptuniska garnen. Nu denna vecka glider planeterna isär, hoppla. Nu går det undan och mer för var dag – vilket är toppen. På onsdag möts Venus och Neptunus i en härlig omfamning som leder till sällhet, glädje och även andlig utveckling. Att Mars nu är i kvadratur till detta är ökar förstås på flödet och nu kan fantastiska möjligheter erbjudas. Wow! Det här är hur maxat som helst och alla som är födda i rörliga tecken får tillgång till dessa himmelska välsignelser. Jupiters bana vänder retrograd på onsdag och även det skeendet ökar på det tursamma.

⭐️ Kräftan 

Månen blev ny fredags och nu befinner vi oss i den tilltagande fasen som gör att allt som startar upp nu har universums får lite extra magisk växtkraft och kan ge goda resultat. Det är en produktiv och lönsam period. Passa på att ta för dig nu när himlen är generös och bra saker verkligen kan hända. På onsdagen sker flera intressanta tilldragelser – Jupiter vänder retrograd och samma dag kommer också Neptunus och Venus att mötas i en underbar omfamning som ger oss tillgång till gränslös, villkorslös kosmisk kärlek. Ja, kärleken kan visa alla sina ansikten för oss nu – allt ifrån den högsta andliga oktaven till den mer jordiska upplevelsen av kärlek människor emellan. Torsdag – fredag är befinner sig månen i Kräftan och du är väl intonad på dig själv och dina behov. Bra där Kräftan – det är bra för dig att sätta dig själv i första rummet ibland.

⭐️ Lejonet     

Kära Lejon, med ditt stora varma, kärleksfulla hjärta kan komma att älska händelseutvecklingen och allt vad som händer under veckan. Nu öppnar universum slussarna och härifrån kan vi ryckas med i händelserna på alla möjliga sätt. Tillhör du dem som väntar på besked, kanske för ett nytt jobb eller uppdrag så ser denna vecka ovanligt lovande ut.  Yrkesmässigt och rent praktiskt går lossnar det och härifrån någonstans härifrån och fram till månadsskiftet bör det ha hänt massor..

Onsdagen den 10 april möts kärlekens gudinna Venus med Neptunus och en riktigt vacker energi skapas. Nu ökas förutsättningarna till förälskelse, uppvaktning och möten med människor som betyder något för dig. Det kan röra såväl personer som du redan känner eller helt nya bekantskaper. Merkurius kommer nu att sätta fart och se till att kommunikationen mellan människor blir tydligare och lättare att begripa.

⭐️ Jungfrun 

Det är en superhärlig vecka som ligger framför dig Jungfrun! Nu ska du se att det händer massor i ditt 7:e hus som handlar om relationer och kärlek till andra människor. Det första och kanske allra viktigaste är att Merkurius och Neptunus separerar nu och kommunikationen mellan människor blir så mycket enklare, rakare och mer begriplig. Man kan säga att du får fri tillgång till dig själv igen. Att vara klartänkt och rationell är ju din starkaste gren. Bättre och bättre dag för dag med den saken alltså.

Men denna onsdag är att kärlekens gudinna Venus istället är den som får möta vår andlige ledsagare Neptunus. Detta möte sker en dag per år – men är alltid lika välkommen. För Venus del är det att möta sin högre andliga oktav. För oss människor blir det att medmänsklighet, medkännande och kanske öppnas våra andliga rum inom oss. Men.. detta ljuvliga sken kan förstås även uttryckas i vanlig jordisk kärlek till en annan varelse.

 ⭐️ Vågen 

I fredags ägde nymånen rum i ditt 7:e hus för relationer och kärlek och det är inte för sent att hänga i det här motiverande och nyskapande skeendet. Ska vi se till det rent praktiska och påtagliga är den här veckan superbra och du gör klokt i att haka på chanserna som erbjuds. Det är en efterlängtad och mjuk känsla runt dig nu som lockar dig att öppna hjärtat och släppa in kärleken i ditt liv igen.

Din styrande planet, rosenskimrande Venus kommer nu att mötas upp med Neptunus under onsdagen. Det här är en av de mest positiva möten som finns – i synnerhet för dem som är intresserade av att utveckla sina andliga liv. Du är öppen och mottaglig nu. Detta skeendet kan också hjälpa dig att sätta dig in i andras situation och den andra partens sanning, vilja och känsla – rakt av bara.  Du är ”ren” i din kanal och märkligt befriad från ego.

⭐️ Skorpionen

I fredags ägde en motiverande nymåne rum i ditt sjätte hus vilket kan peka på att du går i funderingar på hur du ska göra med alla möjliga praktiska saker. Solen är fortfarande kvar där och visar att processen är aktiv ända fram till 20/4. Det kan röra ditt dagliga arbete, hälsan och rutiner och vanor och kanske är det bäst att se över hur ditt livspussel ser ut. Om du inte redan har gjort det kanske du ska genomföra någon liten förändring, kanske hitta någon ny rutin, kanske byta arbetsplats eller liknande. Det handlar om att optimera ditt välmående. Men förutom det stora, som är jätteviktigt att fixa, har du på kort sikt en gyllene vecka att se fram emot. Venus och Neptunus möts nu i vad som brukar beskrivas som ett skir, andligt öppnande union. Men.. det sker i ditt heta 5:e hus samtidigt som Mars dundrar fram i det 8:e. Det ser rätt sexigt ut faktiskt och jag tänker att kärlekslivet kan få sig en positiv puff nu.

⭐️ Skytten 

Det här är en viktig vecka i din utveckling och det händer så mycket i ditt horoskop som placerar dig i hetluften. Solen i ditt lekfulla 5:e hus visar att du befinner dig i skapande processer och att kärleken flamma brinner het. Mars närvaro i relationshuset kan dock visa på en rastlös tendens som vill att saker ska hända här och nu. Vaddå vänta kanske du tänker och om inte din vän hänger med i svängarna så kanske du helt sonika känner att du tappar sugen! Men kära Skytt, lägg band på dig och gör inget förhastat! Onsdagen är fylld av milda, förlåtande och kärleksfulla energier som faktiskt gjuter olja på vågorna och får dig att bli mindre flyktbenägen. Samma dag vänder också din styrande planet Jupiter sin bana och här börjar en fyra månader lång retrograd fas. Nu går vi in i en fas när du kan integrera allt som har hänt allt sedan hösten. Även om det inte är lika synligt som när planeten går framåt är sker massor av utveckling under den här fasen. Det är nu allt blir bra.

⭐️ Stenbocken

Fredagens nymåne i Väduren bör ha fått igång skeendena i ditt liv. Processen kommer verkligen att ta fart under denna vecka – på ett markant sätt faktiskt under måndag – tisdag när Solen bildar kvadratur till allt som är du och aktiverar Saturnus och Pluto som är i Stenbocken. Nu knackar verkligheten på din axel och visar vägen in i framtiden. Det kan vara dags att ta nya kliv och det är troligt att nya vägar öppnas för dig. Den här skarpa vinkeln väcker den slumrande individen till liv, manar till beslut.

Om du tyckt att det varit trögt med kommunikation, svårt att nå fram till andra och kanske knepigt att göra sig själv förstådd? Allt det där lättar nu äntligen för under veckan separerar Merkurius och Neptunus och vi blir klarare, skärpta i tanken och viljan – allt mer dag för dag som planeterna rör sig framåt. På onsdag möts istället Neptunus och Venus och detta anses vara en underbar transit som öppnar hjärtat och för kärlek och medkänsla.

⭐️ Vattumannen

Solen lyser upp ditt 3:e hus är en glittrande och social vecka du har framför dig med många möten och livet tenderar att vara småputtrigt och en mysig plats att befinna sig på. Men mitt i detta finns det ett driv i dig att vilja mer, att ta för sig och att verkligen komma någon vart. Mars närvaro i det skapande 5:e huset driver på dina processer och det syns att du – envisa människa kommer att se till att dina planer materialiseras. Det är dynamiskt, det är innovativt och det är roligt. Allt ifrån genialiska nyskapande idéer till ett muntert fika med grannen kan äga rum nu. Kärlek, vänskap och kontakter främjas nu som Venus under onsdagen möter upp med Neptunus. Det här plockar fram den finstämda sidan hos dig och du kan göra riktigt djupa själsliga möten nu. Så nu pendlar du och kommer i kontakt med såväl ytan som det djupaste i dig. Jupiter vänder retrograd under onsdagen också. Nu integreras den lärdom som kommit till dig under vintermånaderna och sann utveckling äger rum i ditt innersta.

⭐️ Fiskarna

Vackra Venus befinner sig i ditt tecken under ända fram till den 20/4 vilket ökar din personliga charm, karisma och magnetism gör att du drar till dig uppmärksamhet och flirt. Man kan lugnt påstå att detta maxar känslan. Härligt va? På onsdag kommer Venus dessutom att möta upp med Neptunus – din styrande planet och detta anses vara en alldeles ovanligt underbar dag. Ja, den sker en gång om året så passa på att njuta.

Detta är också en händelserik vecka som ligger framför dig nu och ditt horoskop är verkligen i hetluften eftersom nästan allt händer i de rörliga tecknen. Merkurius som betett sig knasigt i månader tar sig loss från Neptunus ”pust” och härifrån kommer det att gå bättre att göra sig förstådd. Mars bildar en skarp vinkel till allt som är du nu vilket gör att det kommer med en hetta i bilden. Juste.. du vill mer nu och kommer hitta nya möjligheter på alla möjliga plan. Man brukar rekommendera att smida medan järnet är varmt. Det är precis vad jag tycker att du ska göra nu Fiskarna.

Välkommen in till min relativt nystartade YouTubekanal. Den är under utveckling – men vill du bli prenumerant blir jag förstås överlycklig.

Den som vill ha en personlig konsultation med mig är välkommen att boka tid via BokaDirekt: Klicka här på min kalender..

Du hittar min superbra online astrologikurs här: https://www.bonnieronlinekurs.se/offers/o2g3o28t/checkout

Mina månadshoroskop hittar du i Damernas Värld.