Horoskop – Vecka 19

Mink-frog

Väduren

Månen var precis ny och med den kraften i ryggen har vi allt att vinna på att sätta igång projekt, förverkliga våra drömmar och ta nya kliv. Alla sorters tillväxt gynnas nu och det är en superbra vecka som väntar dig Väduren. Merkurius som varit vid din sida ett bra tag lämnar dig nu på tisdag och flyttar in hos grannen. Du har dock fortfarande Venus på din sida och hon aspekteras (utmanas av coola planeter) nu under veckan – vilket gör att det blir liv i luckan. Exempelvis kommer hon att i trigon möta med Jupiter (happy go lucky) och det blir så himla härligt allt nu.  Venus kallas ju inte Lilla Lyckan för intet och nu drar du lätt till dig fördelar, kärlek och uppskattning. Det här kan vara bästa tiden att lösa frågor runt pengar och finansiering. Räkna med att Venus, överflödets gudinna ger dig tur i din ekonomiska strävan. Men, hon är förstås lika behjälplig när det gäller romantik, flirt och passion. Njut och ta för dig!

Oxen

Under söndagen blev månen ny i ditt tecken och som alltid betyder en ny måne ett löfte om en ny start. Nå – det gör att det är du, din person och dina önskningar kom kommer i fokus här under en tid. Kärleken då? Oxens ständiga fråga.. Visst, det kommer, det kommer. Men först är det  Nr 1 – dvs du själv och din personliga utveckling som räknas. Du behöver kliva några pinnhål upp i din utveckling innan det är dags för dig att gå in i en relation.

(Om du redan har en partner är det ju förstås samma som gäller. Du måste ta itu med det som gagnar dig, ditt yrkesliv och din person innan du lägger tid på din darling).

Det är underbart att vara du nu Oxen för planeterna intar nu de allra mest önskvärda positioner.

På tisdag tar Merkurius klivet över in i ditt tecken och som alltid hjälper hans närvaro dig i alla former av kommunikation. I samma ögonblick han kommer in i Oxen är Merkurius riktigt nära Uranus även om det exakta mötet sker först på onsdagen. Att dessa båda supersmarta planeter träffas gör även dig extra skarp och listig nu.

Tvillingarna

Heta Mars har ytterligare en vecka kvar av sin vistelse i igenom ditt tecken. Visst, energin kan varit lite tuff eftersom han ställer saker på din spets och tvingar dig till att agera. Positivt är ju att han driver skeendena framåt och du blir allt mer medveten om vem du är, vad du vill ha och var du vill. Denna måndagen är speciell eftersom Mars och Jupiter möts och skapar ett lyckosamt superflöde emellan sig. Toppen! Här möts två eldiga planeter och nu kan saker och ting förändras hastigt och lustigt så det gäller att hänga med i svängarna.

Det här hastiga temat förstärks eftersom din styrare Merkurius tar under tisdagen klivet in i Oxens tecken och därmed infaller det årliga mötet med Uranus under onsdag/torsdag. Under dessa stjärnor kan allt möjligt ske. Genialiska idéer, plötsliga infall och riktigt smarta tankar kan dyka upp. Det här inspirerar dig till att komma på nya lösningar och tänka lite utanför boxen. Saker som har gått trögt kan plötsligen lossna och gå väldigt fort och det gäller såväl i business som privatliv. Nu rör det på sig i horoskopet, Tvillingarna!

Kräftan

Med undantag av måndag som dessvärre kan innehålla lite mer verklighet än du har lust att uppleva är det en höjdarvecka du har framför dig. Ja, jag tänker förstås på Venus snabba möte med Saturnus som kanske utgör en emotionell svacka.

Redan tisdagen är bra mycket roligare och du kan räkna med intellektuella utmaningar när Merkurius tar klivet in i ditt mysiga Oxen och ditt innovativa elfte hus.

Merkurius möts här med Uranus och det ger en smak av oförutsägbarhet till bilden. Det är möjligt att du drar till dig udda möten med ovanliga människor nu.  Nördar, besserwissrar och andra som kanske inte tillhör din vanliga flock kan komma i din väg. Om du inte är för snar att döma kan du hamna i intressanta, i bästa fall riktigt spännande konversationer.

Venus är kvar i ditt 10:e karriärshus där Venus och du har fortfarande goda möjligheter att påverka din karriär och yrkessituation.

Venus kommer att befinna sig i trigon till Jupiter under flera dagar här vilket är synnerligen gynnsamt! Du som har en partner kan känna att ni verkligen är i fas med varandra känslomässigt och mår bra tillsammans. För er som är singlar kan detta vara en superbra månad för att ändra statusen från ensamseglare till tillsammans.

Lejonet

Vibrationen av helgens nymåne har ännu inte ebbat ut och hela veckan är som möjligheternas marknad. Den landade Oxens tecken, i karriärshus – det 10:e och det är också dit Merkurius tar klivet på tisdag och här möts Merkurius under några dagar med Uranus och som alltid när två planeter möts så sprakar det till och en ny energi skapas. I det här mötet får vi se två riktigt smarta planeter mötas och båda gillar det okända, det oväntade och det plötsliga. Om du är sugen på att uppdatera dig kan detta vara ett optimalt tillfälle för att genomföra förändringar, fatta beslut och tillåta sig själv att dras med i de härliga förnyelsevindar som blåser igenom ditt horoskop. Redan under måndagen bildar Mars en gränslös och inbjudande opposition till Jupiter och dig som är född i eldigt tecken är det här en superbra. Lyckans planet Jupiter aktiveras från flera håll nu och det gör även sexiga Mars och sensuella Venus. Att alla dessa tre bildar vinklar till dig får ju ditt liv att plötsligen bli bra mycket mer intressant än det varit på väldig länge.

Jungfrun

Måndag kan vara dagen när du repar mod till dig och fattar beslut, kanske säger du ifrån eller visar tydligt var skåpet ska stå. Inte alls din vanliga stil men.. styrkt av Mars/Jupiter oppositionen kan man våga vad som helst. Att Saturnus möter Venus samma dag talar sitt tydliga språk. Det är dags att sätta stopp för vad än det är som irriterat. Säg och gör vad du måst direkt så det är klart. Resten av veckan innehåller inte alls samma bistra energi – tvärt om.

Din styrande planet Merkurius skiftar tecken nu på tisdag och tar klivet in i ditt nyfikna, härliga 9:onde  hus vilket vidgar dina vyer och gör sinnet öppet och välkomnade för nya influenser.  Härligt! Det är tydligt att du vill leva livet glatt och uppleva saker. Under onsdag/torsdag kommer Merkurius att mötas med Uranus vilket skapar en riktigt spännande mix och det kommer inte att gå att förutsäga vad det är som kommer att ske. Du kanske blir lite oväntat spontan, glad och busig och känner att nya människor, resemål, idéer eller samtalsämnen är stimulerande.

Vågen

Söndagens nymåne i Oxen har ännu inte klinga av och genom hela veckan kommer den här löftesrika, nystartande energin att följa med.  Solen fortsätter sin färd igenom Oxens tecken och det finns ett tydligt Venustema i ditt liv. Gudinnan styr ju förutom kärleken, sinnen och njutningen även pengar och personliga värderingar. Venus och Jupiter befinner sig under veckan i trigon till varandra. Oh! Detta anses vara en av de allra lyckosammaste transiter som finns. Om det är så att du behöver ha in mer pengar står det i din makt att påverka din situation. Vissa av er kan till och med vinna, ärva eller få pengar hux-flux på andra sätt.

Håll dig framme, sök jobb och var fräck. Business, pengaplaceringar, fastighetsaffärer och liknande kan falla väldigt väl ut.

Under dessa stjärnor är det extra gynnsamt att ordna med sina jordiska tillgångar, gärna göra investeringar eller starta upp något nytt.

Vackra Venus bildar opposition till allt som är du och gudinnans kraft mångdubblar din attraktionsförmåga och du är ditt allra vackraste. Njut!

Skorpionen

Det är en toppvecka som väntar dig när framgången kommer till dig utan någon större ansträngning alls. Kärlek, vänskap och alla sociala kontakter flyter lätt. Du kan också få lyckas bra med affärer och  yrkseliv så låt ingenting hålla dig tillbaka nu.

Måndagen bjussar på en Saturnus/Venus kvadratur vilket vanligen leder till allvarsamma tankar om kärlekslivet och relationer. Vad än du känner denna dag – ta det inte på allvar Skorpio. Under tisdagen skiftar Merkurius tecken och här ändras som i ett trollslag den balans vi haft i flera veckor. Merkurius möts snabbt därpå med Uranus och släpper in oväntade, friska vindar och nya tankar i ditt liv. Du kan komma att se saker och ting från ett helt annat håll än du gjort tidigare.

Venus och Jupiter kommer att mötas i en fin trigon nu och dessa två supergynnsamma influenser sker samtidigt.

Du hittar de rätta orden och den perfekta ingången i en konversation bör lita mer dig på dig själv. Kombinationen intelligens, intuition och rika mängder av karisma och personlig charm är vad som gör dig lycklig nu.

Skytten

Din styrande planet Jupiter kommer att vara aspekterad på under veckan av såväl kaxiga Mars som njutbara Venus vilket ger en härlig bakgrund till allt som sker nu. Du kommer faktiskt att få en smak av frihet, framgång och personlig njutning nu. Härligt! Det var ett tag sedan det såg så här kul ut i ditt horoskop så det är roligt att få komma med lite glädjebud! Det är mycket eld med i bilden nu och det får dig att känna dig levande och glad. En stor glädjefaktor är att Mars galopperar igenom ditt relationshus nu vilket kan kicka igång även den lugnaste av Skyttar och få dig att önska att du hade en parhäst vid din sida att leka med.

Men.. Merkurius tar under tisdagen klivet in i ditt arbetsamma sjätte hus där han också kommer att möta upp med Uranus. Nytänkande, innovationer och smarta idéer väntas här. Du tar snabba beslut och det verkar som att du ser jobbet med nya ögon nu. Under de kommande två veckorna lyser flitens lampa hos dig, du har full fokus på såväl träning som ditt dagliga arbete. Det är den allra mest effektiva och kritiska sidan av dig vi får se nu.

Stenbocken

Det är en dynamisk tid som innehåller ren och skär tur och bra chanser för den som är snabb nog att fånga lyckan när den fladdrar förbi. Ja, de kommande två veckorna har något plötsligt och hastigt över sig så nicka inte till. Du befinner dig i händelsernas centrum och positiva människor samlas runt dig nu. Venus har en härlig vecka kvar i ditt hemkära 4:e hus och därifrån kommer hon i samspråk med expansiva Jupiter. Härligt nog ökar din karisma och charm och du drar till dig gynnsamma omständigheter och härliga människor. Det ger en färgsprakande, entusiasmerade bild åt ditt horoskop. Attraktion, kommunikation och en stor dos av det okända och överraskande skulle jag kunna sammanfatta det som.

Det kanske kliar i dina fingrar för att fixa hemma och göra fint och mysigt runt dig.

På tisdag tar budbäraren Merkurius steget in i Oxen och ditt amorösa, flirtiga och kreativa femte hus! Där kommer han även att möta upp med Uranus. Tjoho! Det här är toppen Stenis! Räkna med att inspiration, kreativitet och idéer bara kommer till dig.

Vattumannen

Om du tillhör dem som tycker att tempot varit för högt, att det ena stressfyllda avlöst det andra kan du faktiskt ta ett djupt andetag av lättnad på tisdag när Merkurius byter tecken och träder in i Oxen och ditt hemkära 4:e hus. Nu släpper den ”höga” supereffektiva energi som kunnat upprätthållas genom det ”ömsesidiga mottagandet” mellan Mars och Merkurius.  Nu återgår livet till en mer normal takt igen och de problem du stöter på kommer heller inte att vara så överjordiska och dina superkrafter kommer inte behöva tas i bruk.

På onsdag möter Merkurius upp med din styrande planet Uranus och naturligtvis stortrivs du i den här energin när jag förstås hoppas att du ska stöta ihop med en likasinnad så att du kan utbyta tankar och bolla idéer på din nivå. Under dessa superbra stjärnor kan du kläcka dina smartaste idéer, utvecklas och ha det underbart. Passa på att släppa alla krav som du har på dig själv och ta dig tid (oavsett om den finns eller inte) att träffa dina vänner, familj – nära och kära.

Fiskarna

Söndagens nymåne inföll i ditt tredje hus och den nydanande och härliga energin följer med dig igenom hela veckan. Det är en supertid för att skapa eller för att göra pengar. Passa på!

På tisdag kliver även Merkurius in i Oxen och där möter han upp med Uranus. Wow! Detta om något öppnar upp, skapar nya chanser, bjuder in nya människor och en helt ny energi i ditt liv. Ring, maila och se till att snacka med folk och låt världen veta att du finns Fiskarna. Du har hör och häpna ingenting för att tassa runt och hoppas på att världen ska komma ihåg dig. Folk blir så glada att höra ifrån dig och vänliga hjälpsamma händer sträcks ut. Tillhör du dem som tycker att saker och ting har fastnat i sina gamla hjulspår så blir du glad över skiftet för härifrån blir fokus i livet ett annat. Vad jag gillar bäst under denna vecka är att Jupiter aspekteras av såväl Venus som Mars och som är född i ett rörligt tecken kan tillgodogöra dig bonusenergin som frigörs. Härligt! Det är extralätt att möta kärlek, passion eller kanske om du heller vill chilla – bara mysa på med dina vänner. Världen är en kärleksfull plats att vara på.