Horoskop – Vecka 2

 

⭐️ Väduren

Åh, det var verkligen ett spännande veckoslut vi har lämnat bakom oss. Det innehöll en nymåne + förmörkelse vars kraft kommer att fylla ditt väsen i minst två veckor framöver. Det är alltså en superdynamisk vecka ligger framför dig. Det är stark fokus på Stenbockens tecken, på din karriär, dina pengar och nu är BÄSTA tiden att fatta beslut och ta yrkesmässiga initiativ. Vi har hela fem viktiga planeter i ditt karriärshus – och du har siktet mot framtiden hoppas jag. Det är viktiga, avgörande dagar när mycket kan hända. Bra tid att få saker gjorda, beslut fattade osv. Din styrare heta Mars är starkt placerad hemma sitt eget tecken Väduren, vilket ger dig kraften, modet och lusten att få saker gjorda.  Du kan i princip inte få en bättre skjuts framåt än under dessa dagar. Se till att hålla dig framme!

Vädurens årshoroskop 

⭐️ Oxen

Välkommen till ytterligare en superspännande vecka som bjuder på fullt pådrag på himlavalvet. Nymånen/förmörkelsens som ägde rum i söndags har på intet sätt bedarrat – tvärt om. Den håller i sig lika starkt motiverande och het ända fram till fullmånen den 21/1. Jag anar att mången Oxe känner en viss motvilja mot att återgå till vardagen. En hel skrälldus av planeter – 5 stycken befinner sig i ditt vetgiriga, reslystna, nyfikna och kanske även flirtiga 9:e hus. Skaffa dig nya drömmar, nya planer och mål så du har en ”morot” dinglande framför mulen. Bästa tipset är att boka biljetter. Vetskapen om att det finns ett hopp gör underverk för det din själ går igenom nu.

Vackra Venus som befunnit sig i ditt relationshus rör sig bort nu och tar steget in i Skyttens sfär – vilket innebär en annan känsla och det kan vara lite lättsammare tongångar som gäller nu relationsmässigt. Lite mer personliga äventyr som lockar och mindre fokus på tvåsamhet.

Oxens årshoroskop

⭐️ Tvillingarna

Din styrande planet tog klivet över till Stenbockens sfär redan förra veckan så Merkurius var med på plats och spelade en roll i solförmörkelse som ägde rum i Stenbocken under natten till söndag. Det var minsann ett starkt möte. Fem planeter i Stenbocken som alla blev triggade av eklipsen och därmed 100 falt förstärkta i sin energi. Detta dramatiska skeende äger i ditt passionerade och hemlighetsfulla 8:e hus och bli inte förvånad om känslorna blir stora nu. I personliga relationer kan ett genombrott, kanske en ökad närhet i mötet komma. Idag träder Venus in i Skytten. Härligt! Det ger ju en lättsam, flirtig, glad och nyfiken vibb till allt som är du. Wow! Vad är det som ska hända? Kärleken ser inte ut att vara långt undan! Samtidigt som allt detta känslosamma pågår andra processer också och den arbetsamma jordiga, målmedvetna energin mixas med igångsättande sprakande eld. Heta Mars tuffar nu igenom ditt karriärshus och det kan hända grejer på den fronten också.

Tvillingarnas årshoroskop

⭐️ Kräftan

Den gångna helgen innehöll en nymåne och en partiell solförmörkelse som ägde rum i ditt sjunde hus och gjorde dig till en väldigt uppmärksammad person. Lekfullt, känsloladdat och underhållande skeendet som. Förmörkelsens energi håller i sig i flera veckor och är fakiskt upptakten till den superintressanta fullmånen den 21/1 som infaller i ditt tecken och den bär också med sig en förmörkelse. Så nytändningen som denna eklips bär med sig kan mycket väl visa resultat, komma till sin peek under fullmånen. Det är så häftig energi runt dig nu Kräftan!  Du befinner dig i ett väldigt gynnsamt flöde och du kan räkna med att allt går smidigt en tid. Ditt romantiska 7:e hus är i princip överbefolkat nu när hela fem planeter vandrar igenom Stenbocken och ja, visst kan det utvecklas till stekheta vibbar. Din attraktionskraft är på topp nu så det kan vara ett bra tillfälle att möta någon eller fördjupa en pågående relation.

Kräftans årshoroskop

⭐️ Lejonet

Jag hoppas att du fått vila ut under helgerna och är sugen på lite action nu. Söndagens nymåne bjöd på en energiförhöjande eklips som landade rakt i ditt flitigaste hus och det finns ingen återvändo. På samma plats finns även en hel skrälldus med planeter och alla har de entydigt samma meddelande. Det handlar om att motivera, engagera och sätta igång dig och ditt arbetsamma 6:e hus. Det är den målmedvetna Stenbockens energi som pressar på Det innebär att vardagen tveklöst brakar igång och plikterna kallar dig Leo! Under denna vecka ligger fokus nästan uteslutande på det dagliga arbetet, de dagliga vanorna. Kan helgen ha satt sina spår runt din midja? Utmana dig själv! Ställ dig på vågen och se om du behöver dra åt svångremmen en aning..  Både Mars och Venus befinner sig gynnsamt i eldtecken och det ger ett stänk av spänning, romantik och äventyr till bilden. Kul!

Lejonets årshoroskop

⭐️ Jungfrun

Det är en väldigt fin kanske till och med superhärlig vecka som väntar. Din påhittighet och kreativitet kan komma till uttryck nu när du har fyra planeter + södra noden som möts i ditt skapande 5:e hus. De blev ju dessutom aktiverade av helgens superhäftiga nymåne också och den extrema, förhöjda energin kommer att fylla ditt väsen i minst två veckor framöver. Det är kreativiteten, glädjen, leklusten och allt det spontana, barnet i dig som aktiveras nu. I synnerhet den som arbetar kreativt, konstnärer, uppfinnare, ni som skriver eller skapar på andra sätt kan finna ett gudomligt flöde nu. Merkurius hade ju precis hunnit in i Stenbocken och spelade en roll i hela förmörkelsen. Kärlek, och glädje, att vara tillsammans med andra är ju också femtehus relaterat så det kan bli hur kul som helst nu. Du ser ut att ha bråda dagar nu men bör se till att fördela dina gracer så att du inte jobbar bort alla härliga möjligheter som kommer i din väg. Nu under måndagen kommer Venus, lilla lyckan, att ta sig in i Skytten och bilda en juste vinkel till allt som är du. Allt blir kort sagt toppen!

Jungfruns årshoroskop

⭐️ Vågen

Det var minsann en riktigt kaxig nymåne som ägde rum under helgen som innehöll en förmörkelse och hela fem planeter som blev aktiverade samtidigt. Den är inte lik någon annan nymåne för den här är 100 falt mycket starkare, potentare och mer igångsättande.

Det här betyder utan tvekan MASSOR för dig Vågen. Du måste ta tag i ditt liv omgående. Det är beslut som ska fattas, saker du måste fullfölja och göra klart och åter annat som du planerat som måste sättas igång genast. Vi har inte en enda planet som är retrograd nu och detta är det allra bästa tillfället att genomför allt. Horoskopet visar att det är två områden karriären å ena sidan och samtidigt också ditt innersta som fokus hamnar på. Förmörkelsen landade i ditt innersta rum, det 4:e huset och nu bör samtalen bli förtroliga och intima. Vem är det som står ditt hjärta närmast nu? Det kan vara ett behov att prata allvar bubblar upp men också ett bra tillfälle att knyta starka band med någon som betyder något för dig. Det kan vara lite olikt dig att låta andra se in i ditt hjärta men under dessa stjärnor fnyser vi åt det som bara är trevlig, ytligt eller alldagligt. Det är på riktigt Vågen. Avgörandets tid är här.

Vågens årshoroskop 

⭐️ Skorpionen

Venus flyttar ut ur ditt tecken idag, måndag. Det gör att det blir lite mindre fokus på relationer och mer fokus på dig. Din vilja, din lust och din personliga utveckling är viktig nu.

Det sägs att tala är silver och tiga är guld.. men det gäller inte för dig Skorpionen. Inte nu och absolut inte den här fantastiska, dynamiska tiden som vi befinner oss i. I söndags blev månen ny i Stenbockens tecken och samtidigt inföll en partiell solförmörkelse som gjorde nymåneprocessen 100 falt starkare. Det var hela fem planeter involverade i förmörkelsen + att dessa bildade aspekter till ytterligare andra. Nymånen utgjorde det egentliga startskottet för 2019 och vi befinner oss dessutom i förmörkelsesäsong så den förhöjda energin dröjer sig kvar länge (minst en månad).  Alla dessa planeter landade i ditt tredje hus och det vill säga att det är dags för dig att uttrycka dig, att tala om för hur du vill ha det och var skåpet ska stå. Me det kan förstås också vara om din själs längtan som du vill tala. Det här är en viktig nystart för dig. Naturligtvis kan det även handla om ett konstnärligt uttryck, det kan komma genom  musik, dans eller på vilket kreativt sätt som helst.

Skorpionens årshoroskop

⭐️ Skytten

Nu denna måndag glider vackra Venus, lilla lyckan, in i ditt tecken och det är förstås helt underbart att både Venus och Jupiter samtidigt befinner sig i ditt tecken. De båda är förstås inte nära varandra ännu.. men det är på gång. Stora och lilla lyckan! Kan det bli annat än bra?

Söndagen nymåne/solförmörkelse inföll praktiska Stenbocken, och enligt solteckenastrologin i ditt ekonomiska andra. Hm.. det är mycket praktiska ting du måste ta itu med och det ser inte ut som att vardagen och allvaret låter vänta på sig. Det är helt enkelt dags att kamma till sig, sätta igång med vad än som förväntas av dig och leverera.

Mitt råd till dig är fokusera på jobbet och räkna med att underverk kan komma att ske. Veckan innehåller jättehäftiga chanser att ha roligt! Flirt, charm, nöjen och rikligt med glädje finns där. Den ambitiösa Skytten har idel strålande chanser att finna nya möjligheter och framgång här.

Skyttens årshoroskop 

⭐️ Stenbocken

Du hade under helgen hela fem planeter + södra noden i ditt tecken och utgjorde epicentrum för solförmörkelsen. Det finns inte en enda av er som inte blev starkt påverkad av dessa potenta, igångsättande och motiverande krafter.  Vi befinner oss i årets första förmörkelsesäsong och detta är startskottet till det egentliga 2019. Med dessa superpower energier i omlopp i minst en månad till kan det vara smart att ta sig en funderare på vart du vill med ditt liv. Detta är utan tvekan ett sjusärdeles intressant tillfälle som bör utnyttjas. Skeendena nu är karmiska, påverkar ditt öde och dina möten och utvecklingen är aktiv nu och fortsätter med dig ända in i 2020. Det är enorma processer. Har du tänkt på vem och var du vill vara om säg ett eller kanske fem år härifrån. Det är vid tider som dessa som du kan fundera över din självbild. Vad vill du ha in i ditt liv Stenis? Det ser ut som att du kan välja, att nya dörrar öppnas för den som knackar. Så, med andra ord kan du styra ditt öde –  du får det du vill ha nu.

Stenbockens årshoroskop

⭐️ Vattumannen 

På måndag glider månen som nyss blev både ny, återfödd och förmörkad i en och samma stund in i ditt tecken och i samma veva skiftar Venus över till Skyttens tecken. Det är oerhört kraftfulla energier som frigjordes i förmörkelsen och som fortfarande är i omlopp. Du kan förvänta dig att det under de kommande två veckorna äger rum en känslomässig omställning inuti dig. Du har hela fyra planeter + södra noden i ditt drömska 12:e hus. Det som sker i detta hus är svårt att se eftersom vi befinner oss i det omedvetna, i landet bortom kanske.

Det här är spännande för nu tänds nya eldar, nya känslor, viljor och kanske till och med lustar. De allra flesta kommer dessutom att behöva infinna sig på sin arbetsplats. Ja, utan överdrift är detta ett starkt och för många även lite plötsligt skifte.  Mitt råd är att ta det lite lugnt och inte agera på impulser. Det är andliga och känslomässiga processer som går igång och du gör klokt i att tillåta dina känslor att komma till ytan där du kan bearbeta dem. Det är i tider som dessa du gör framsteg och kan gå från insikt till insikt.

Vattumannens årshoroskop 

 

⭐️ Fiskarna

Enligt solteckenastrologin landade söndagens nymåne & solförmörkelse i ditt utåtriktade 11:e hus. Coolt! Har du avlagt några nyårslöften till dig själv? Nu andas hela universum omstart och det skapas nytändning och hopp under dessa stjärnor. Det är viktigt att du tar dig själv på allvar yrkesmässigt och fokuserar på framtiden. Det är så stora förändringsprocesser igång och det är i stunder som dessa verkliga chanser kan dyka upp och det är väldigt gynnsamma energier runt dig nu.

Vi befinner oss nu i årets första förmörkelsesäsong och den kommande månaden blir allt annat än alldaglig. Förmörkelsen aktiverade nästan alla planeter och det är en extremt potent, igångsättande och motiverande tid som börjar här. Ditt liv blir rosaskimrande, mer inbjudande, välkomnande och kul ifrån måndag när vackra Venus glider in i Skytten. Det ser ut som att Venus får dig att komma ut, att du öppnar dig och välkomnar ett socialt flöde. Härligt! Charmen, glädjen och till och med flirten kan infinna sig här och nu.

Fiskarnas årshoroskop