Därför vänder vi oss till stjärnorna för att få svar.

Natthimmel

Det är heta debatter som rasar här landet runt. Vi har under hösten fått läsa artiklar ur Aftonbladet, Svenska Dagbladet och nu senast 2/1 publicerade Dagens Nyheter en artikel av Sara Martinsson  ”Därför vänder vi oss till stjärnorna för att få svar” som handlar om fenomenet. De unga väljer astrologi!

⭐️ Astrobloggen

Citat ” Astrologen Margareta Hedin är en av Sveriges mest respekterade på området. Hos Damernas värld skriver hon detaljerade horoskop varje vecka, men har också en mängd matnyttigt material för den som vill lära sig mer om hur astrologi fungerar”.

Världen är både förfasar sig och fascineras över det faktum att så många är intresserade av astrologin.  Kan ni tänka er att jag själv och Astrobloggen blev omnämnda på ett litet hörn där..

På grund av detta har SVT bjudit in mig till ett debattprogram som troligtvis går av stapeln nu på torsdagkväll. Spännande saker!! (Får klartecken om det verkligen kommer att bli av imorgon). Jag ska bemöta frågan: Hur farligt är det med astrologi? 😂 Vad tror ni om mig? Ett helt liv i astrologins tjänst?