Horoskop – vecka 22

Veckohoroskop – Vecka 22

Astrologiska förutsägelser för 28/5 – 3/6 2017

Väduren

Det är en riktigt rolig och glittrande vecka som ligger framför dig nu. Som Vädur älskar du ju de sabba skiftningarna och allt skoj som Solens tid i Tvillingarna erbjuder dig. Veckan domineras ju såklart av den färgsprakande fullmånen i Skytten som är en öppnande, välkomnande och rolig måne när känslorna är stora och tankarna löper snabbt. Fullmånen infaller i ditt äventyrliga 9:e hus. Prat, kommunikation, att smida planer, resor, att lära känna folk – ja , det är vad denna måne erbjuder. Se detta som en möjligheternas måne men om vi ska säga ett varningens ord – den kan vara lite gränslös och saker kan bli lite ”för mycket”. På onsdag kliver även Merkurius in i Tvillingarna och det kommer att öka på den redan så glittriga och bubblande känslan.   Denna vecka har vi också en gudomlig stortrigon på gång, när Jupiter, Neptunus och Venus som alla står i vattentecken interagerar på det allra vackraste sätt. Inga drömmar är omöjliga nu. Det är i och för sig också en bra tid för andligt arbete så alla kommer att hitta sitt att jobba med i skenet till denna formidabla måne.

Oxen

Det här blir verkligen en intressant vecka Oxen. Uranus står fortfarande och väger i tecknets första grad – men redan har denna otroligt spännande energi börjat manifestera sig. Du kommer att få höra mycket om ”förvänta dig det oväntade” de kommande åren. Det är oerhört konstruktiv energi nu och den som önskar förändringar kommer inte att behöva vänta i evigheter innan dina önskningar är uppfyllda. På tisdag blir månen full i ditt åttonde hus och på det ena eller andra sättet är kommer allt att handla om kärlek och pengar. Nja – det var väl förenklat sagt men din ekonomi och personliga värderingar kan komma att ställas emot frågor runt meningen livet. Hur vill du leva ditt liv? Har du det som du vill med kärleken, passionen och din nuvarande relation. Nu kan djupa frågor komma till ytan som kanske får dig att vända på skutan och vilja ändra kurs på ditt liv.

 

Tvillingarna

Tjoho vad roligt allting är nu Tvillingarna! Om du tillhör dem som fyller år denna vecka säger jag supergrattis för det är en SUPER fin tid – när allt går din väg.  Tisdagens fullmåne i Skyttens tecken landar i ditt romantiska 7:e hus och nu blir det lätt för dig att nå ut till andra människor och för många Tvillingar kan du drabbas av förälskelse. Det kan också vara så att kärleken i en befintlig relation blommar upp och ni blir nykära och kommer varandra nära. Ditt översociala väsen älskar när det händer mycket och det kommer det sannerligen att denna vecka. Strax efter fullmånen glider din styrande planet Merkurius i tecknet och ger ytterligare styrka till bilden. Mingel, prat, det sociala livet och människor och intressanta möte är sådant som du som går lätt nu. Den som jobbar med skrivande, försäljning eller annat kommunikativt yrke kommer att ha lätt för sig nu.

Kräftan 

Du har fortfarande besök av vackra Venus i ditt horoskop – skönheten och kärlekens planet, vilket gör att du känner att liv är lätt att leva. Roligaste med det är att andra människor ser på dig med kärleksfulla ögon, se det vackra hos dig, dras till dig och vilja vara dig nära. Kärlek eller förälskelse skulle mycket väl kunna drabba dig  – eller tvärtom att -att någon blir förälskad i dig. Extra underbart är att Jupiter, Neptunus och Venus – alla de lyckosamma välgörarna ingår i en vacker stortrigon som korsar hela stjärnhimlen. Wow! Det finns utrymme för ren och skär tur här Kräftan! Månen blir full i ditt hårt arbetande 6:e hus vilket förstås pekar på ditt arbete, din hälsa och dina dagliga vanor och gör dig uppmärksam på att det kan vara behov att ta itu med något på den fronten. Finns det något som känner att du behöver ändra? Det är alltså ett superbra tillfälle för den kräfta som är intresserad av att söka jobb eller på andra sätt visa sig på styva linan.

Lejonet

Jag är så nyfiken på vad som komma skall i ditt liv nu Leo för det finns inslag av överraskning med i bilden här. Spännande! (Skriv gärna och berätta vad som händer). Planeten Mars befinner sig nu i största närhet av den norra noden och det kan absolut innebära att händelser sätts i rörelse och saker ställs på sin spets. Mars närvaro ger både ett driv till dig och skapar aktivitet och händelser. Det kan även innebära att en viktig person kommer in i ditt liv som fungerar som en katalysator i ditt liv och hjälper dig framåt i din utveckling. Skyttfullmånen faller i ditt kreativa 5:e hus på tisdag vilket får ditt Lejonhjärta att klappa. Det är en så glad och social fullmåne att jag är övertygad om att du kommer att ha en riktigt härlig vecka. Det är en utmärkt tid för dig att vara aktiv, planera och se till att saker händer. I 5:e huset finns en härlig koppling till lek, glädje och passion så kärlek och härlig samvaro väntas. Merkurius går in i ditt Tvillingarna och ditt 11:e hus så kommunikation, resor och nätverkande stimuleras.

Jungfrun

Välkommen till en riktigt inspirerande och igångsättande vecka. Allt blir lite roligare, för det lossnar och hela veckan erbjuder ett fint flöde. Tisdagens fullmåne i Skytten är oerhört energirik, utåtriktad och glad. Kommunikation, möten och resor är sådant som främjas under dessa stjärnor. Det är ett starkt fokus på jobb, karriär och yrkesmässiga framgångar och du tappra Jungfru kämpar som vanligt på. Din styrande planet Merkurius rör sig hastigt nu och är snart ikapp Solen. Han går in Tvillingarna och 10:onde karriärshus på onsdag vilket ger dig en stark medvind i dina göranden. För den egna företagaren kan detta vara tillfället du kan cashar in. Det finns en bakomliggande mysig, harmonisk harmoni med i bilden också. Se till att du får din vila, att vara lite hemma med dina nära och kära och faktiskt också njuta och ta igen dig. Det är lätt att du glömmer bort dig själv och dina egna behov.

Vågen

Oh, här har vi ännu en härlig vecka framför oss Vågen som är riktigt spännande dessutom. Din lyckliga stjärna Venus är fint sammanbunden med Neptunus och Jupiter. De bildar en harmonisk, lyckosam och finstämd vinkel. Man kan se detta som oerhört trevlig bakgrund som präglar den här tiden. Skeendena nu påverka såväl din karriär och dina livsmål positivt. Chanser som du kanske hoppats på kan komma så håll dig framme och grabba tag i lyckan när den fladdrar förbi.  På tisdag händer det förstås grejer när månen blir full och lite gränslös och vild i Skyttens tecken och ditt äventyrliga 9:e hus. Tjosan! Här skulle man kunna tänka sig att känslorna blir stora och att livet är lätt att leva. Försök att få lite egen kvalitetstid och ha lite kul också. Att gå ut och träffa dina vänner, att delta i roliga event, resor eller kanske workshops eller liknande. Allt kulturellt gynnas under denna tid.

Skorpionen

Det är troligt att du redan nu känner av fullmånens heta vibbar som byggs på starkt nu under måndagen. Det är en sällsam och underbar tid så rusa inte bara igenom dessa dagar utan att ge dig tid att känna in och känna efter. Ja, jag vet att allt rulla på så fort. Men det vore synd att missa välsignelserna och det finstämda som också är en del i processen. På tisdag är blir månen full i ditt ekonomiska 2:a hus och allt som har med personliga värderingar, det du värdesätter och är viktigt för dig, pengar och finans hamnar i fokus. Var kreativ, tänk utanför boxen och våga! Detta här kan vara tillfället du fattar ett beslut som rör sig just om pengar, ägande och ekonomiska lösningar. Mirakel kan ske! Men det finns även passion, kärlek och fet tur med i bilden så mitt tips till dig Skorpio är att agera istället för att passivt avvakta. Det gäller att smida när järnet är varmt brukar man säga och just nu är det verkligen glödhett! Lyckans planet Jupiter som fortfarande befinner sig i ditt tecken är så fint kopplad till Neptunus och Venus. Wow.. det här är en fantastisk tid för dig.

Skytten

Din styrande planet Jupiter är en av huvudrollsinnehavarna i den gyllene triangel som skapats på stjärnhimlen. Det är en underbart vacker, finstämd och även tursam energi i dessa stjärnor. Det är så spännande tider Skytten och härifrån ska du se att saker och ting kommer att rulla på fint. På stjärnhimlen bygges energierna på emot en riktigt fläskig fullmåne som blir exakt på tisdag eftermiddag i ditt tecken. Det placerar ju förstås dig och dina känslor och önskningar i fokus. Relationer – framförallt djupa sådana som riktig vänskap och djupa kärleksrelationer kan ha allra största betydelse för dig och kanske är det så att du kommer att behöva välja mellan att vara fri som en fågel eller att faktiskt gå in i en varaktig förbindelse. Detta med tvåsamhet och lång och trogen tjänst är precis så som vi är vana att se dig Skytten. Att känna in och känna efter hur det är mellan dig och andra är inte så dumt. Modigt att stå kvar och låta känslorna komma också.

Stenbocken

Solen befinner sig i ditt arbetsamma 6:e hus och du kära Stenbock strävar som alltid uppför ditt symboliska berg. Jobb och jobb. Vackra Venus är mitt emot dig nu vilket förstås är underbart! Eftersom hon råkar vara involverad in en gudomlig triangel med lyckans planet Jupiter och andliga Neptunus så spiller lite av den härligheten över på dig och det här är en sådan tid när saker och ting bara är bra. Se det här som en kosmisk välsignelse. Under tisdagen blir månen full i Skyttens tecken, vilket i sig är en av de allra roligaste och mest kommunikativa och rörliga av fullmånar.  Att den landar ditt mystiska, andliga 12:e hus vilket är i linje med vad jag beskrev här ovan om den gyllen triangeln. Fullmånen ger ytterligare mer av samma härliga energi. Det är så mycket finstämda känslor med i detta. Att jobba med sitt inre, sina drömmar, kanske gå i terapi, ägna sig åt meditation, regression eller likande passar bra nu. På onsdag kliver Merkurius in i ditt sjätte hus och kommer där att vara till stor hjälp i allt som rör kommunikation, affärer och handel.

Vattumannen

Mars befinner sig sedan en tid i ditt tecken vilket både kan vara bra och dåligt. Han är motiverande, igångsättande och händelserik men kan i värsta fall också vara riktigt utmanande och leda till spänning och konflikter. Mars har tendens att driva på skeendena vilket förstås inte alla gillar. Under denna vecka och nästa kommer Mars att befinna sig kritiskt nära den södra noden – och vad än som rör månnodernas axel sätter igång karmiska skeenden. Det ska bli så intressant att se vilken vändning det tar i ditt liv. Vi vet att skeendet är igång – men exakt hur det aktiveras återstår att se. Som om inte det vore nog kommer ytterligare eld via den heta fullmånen som infaller i Skyttens tecken nu på tisdag. Det är ditt grupptänkande, innovativa 11:e hus som kommer i fokus nu. Härligt! Man kan ana att tänkandet, debatterna och alla roliga möten redan är igång. Under dessa stjärnor blir det högt i tak och allt möjligt roligt som ni Vattenbärare gillar. Passa på att mötas upp med andra och ha kul.

Fiskarna

Åh, det är så härlig vecka du har framför dig Fiskarna. Nu är din styrande planet vackert aspekterad (som det heter på astrologiska) med lyckans planet Jupiter och underbara Venus och det här kan väl inte leda till annat är magiska möten och lycksaliga känslor. Den som väntar på ett att föremålet för dina heta känslor ska ta ett steg framåt kanske inte bara ska passivt vänta utan faktiskt våga sig på att själv satsa på att öka närvaron, kanske till och med drista sig till ett direkt förslag. Det kan vara så att det nappar Fisken! Förutsättningarna är i alla fall de allra bästa. Men, som vi vet lever vi inte bara av luft och kärlek och på tisdag infaller fullmånen i ditt karriärshus det 10:e huset gör att den som lägger in högsta växel i studier eller karriär kan förvänta sig enastående bra resultat. Att även Merkurius ansluter sig till skeendet under onsdagen hjälper också till i ett redans så toppenfint horoskop. Kör så det ryker nu!