Horoskop – Vecka 3

 

Astrologiska förutsägelser för tiden 15/1 – 21/1, 2018

På Himlavalvet – vecka 3

Nymånen i Stenbocken 

Väduren

Det här är en supervecka för dig som totalt domineras av onsdagens nymåne i Stenbocken som landar mitt i ditt 10:e karriärshus. Tjohej! Planeterna utlovar en bra och produktiv vecka när du kan få en massa saker gjorda. Du är fokuserad på att nå dina mål och nymånen sätter dig och din ambition centrum för all uppmärksamhet. Din strävan, dina idéer, handlingar och planer kan bli sedda och uppskattade. Nu vävs även Uranus in i skeendet via en superhet vinkel och du vågar vara sticka ut och vara dig själv. Dessutom bildar nymånen en gynnsam sextil till din styrare Mars – vilket ger dig energin och livslusten tillbaka och är dunderbra för kärlekslivet. Hm.. Den som väntar på något gott på kärlekens arena kanske får sina önskningar uppfyllda nu.

Årshoroskop Väduren

Oxen

Under denna vecka har du inte mindre än fem planeter i ditt utåtriktade 9:e hus vilket såklart gör att det drar i reslusten och äventyrstarmen. Onsdagens nymåne i Stenbocken fungerar som ett litet vitaminpiller för dig eftersom din styrande planet Venus hamnar i konjunktion med nymånen från sidorna bidar både Mars och Uranus vinklar till detta. Wow! Det sätter fart på dina energier och hjälper dig att finna det unika i dig. Det kan inte finnas ett bättre tillfälle än detta att ta sig avstickare och komma iväg ifrån vardagslunken här hemma. Ja, om du inte kan åka långt kanske det räcker med att besöka vänner på annan ort eller liknande? På torsdag tar Venus klivet över till Vattumannen och på lördag är det dags för Solen att följa efter. Därifrån glider fokus osökt över till arbete och karriär – nästa vecka allra helst.

Årshoroskop Oxen

Tvillingarna 

Det är en extrem vecka när dina känslor kommer att vara starkare och mer tydliga än någonsin annars. Ja, du har hela fem planeter i ditt passionerade åttonde hus och en ny start är att vänta i samband med onsdagens nymåne. Du är dina känslor väldigt nära nu och för vissa kan detta vara en djupdykning i ditt psyke, nya insikter eller ett möjligt psykologiskt genombrott som väntar. För en annan Tvilling kanske det är det nu du och din darlings själar tvinnas samman och ni knyter an på en djupare nivå. Ja, det kan ju vara det allra mest uppenbara också förstås – ett möte med någon som ska komma att bli riktigt betydelsefull. Om du står i begrepp att bli tillsammans med någon hoppas jag att du är ärlig emot dig själv den här gången. Vågar vara krånglig. Känn in vem och vad du verkligen vill ha och hur du vill bli älskad istället för att din vana trogen känna in den andra personen och ställa tona in dig på den människans våglängd.

Årshoroskop Tvillingarna

Kräftan

Universum slår på stort nu Kräftis och du kan opåkallat drabbas av en positiv känsla, känna dig glad och optimistisk helt utan anledning egentligen. Det är så Hela fem planeter befinner sig i ditt romantiska sjunde hus nu måndag – onsdag när månen blir ny i Stenbocken på morgonkvisten. Wow! Det är så coolt! På torsdagen smyger Venus in i coola Vattumannen och ditt åttonde hus och på lördag följer även Solen efter. Din attraktionsförmåga steg precis i höjden. Ja, det åttonde huset kallas ju hemligheternas kammare och där finns det mängder att hämta. Psykologiska djupdykningar, arvsfrågor, delade resurser och erotik. Bara att välja då vilket av områdena som känns mest aktuellt för dig. Härligt! Det är läge för att visa upp sig nu!

Årshoroskop Kräftan

Lejonet 

Ditt flitiga 6:e hus som handlar om arbete och hälsa arbetar för högtryck nu. Kanske är det nytt jobb eller en storsatsning på träning och hälsa som är på gång i ditt liv?  Hela fem planeter där ifrån måndag – onsdag. Ja för tidigt på morgonkvisten kulminerar processen i en underbar nymåne. Härligt! Detta skeende bör hjälpa dig att avsluta, gå vidare och öppna de nya dörrar och möjligheter som uppenbaras framför dig. På torsdag kliver vackra Venus in i Vattumannen och in ditt sjunde (relationer) där kärlek och romantik kan blomstra. Att även Solen följer efter på lördag gör det hela så mycket intensivare.  Möten, mys och trevlig samvaro med andra väntas. Nu riktas uppmärksamheten mot dig och du tycks få dina önskningar uppfyllda. Du drar till dig uppmärksamhet, välvilja och kärlek och folk vill gärna ha dig med i olika sammanhang.

Årshoroskop Lejonet

Jungfrun

Man kan ana att du befunnit dig i en pysslig, mysig tid den senaste månaden eftersom Solen befunnit sig i ditt skapande 5:e hus all denna tid. Från och med måndag växlar tempot upp för nu har du hela fem planeter på plats, fullt pådrag alltså, i ditt kreativa, glada 5:e hus nu och skeendet kulminerar på onsdagsmorgon med en alldeles ny måne. Det här betyder i klartext: omstart. Ungefär som fabriksåterställning i telefonen. Det 5:e huset kan också handla om känslor och romantik så det är lite nu eller aldrig för dig. Ska du våga visa dina sanna färger eller? Kliv ut och ta din plats i rampljuset!  I och med denna nya måne sätts en ny sex månader lång kreativ process igång och frågan är var och vem du vill vara yrkesmässigt till midsommar och vem du ska vid din sida. Intressanta frågor Jungfrun!

Årshoroskop Jungfrun

Vågen

Under den senaste månaden har Solen befunnit sig i ditt hemkära 4:e hus vilket är skönt i och för sig. Återhämtning och mys brukar det ju innebära – men nu stundar andra tider. På måndag har du hela fem planeter som drar igenom din privata sfär och väcker dina livsandar till liv. På onsdag morgon möts Solen, Månen och Venus i en unik och rosaskimrande och vederkvickande nymåne. I härifrån blåser det nya vindar och du kommer att rikta dig ut och det kommer att börja hända positiva och roliga grejer i ditt liv. På torsdag skiftar din himmelska härskarinna Venus över till smarta lufttecknet Vattumannen vilket får dig på bra humör. Härligt! Att flirta, konversera och komma med smarta kreativa lösningar passar dig perfekt. På lördag tar även Solen steget över till ditt 5:e hus vilket är en så gynnsam position för dig. Det är dags för dig att vässa pennan/ta tag i datorn eller vad du använder när du nappar i karriären och möter framgång.

Årshoroskop Vågen

Skorpionen

Den här veckan kommer kommunikation i alla dess former vara nyckeln till allt så öppna ditt hjärta och låt orden flöda. Du har nämligen extremt nog hela fem planeter som flockats i ditt 3:e kommunikations hus. Här kommer även nymånen att infalla och detta sätter förstås igång nya och intressanta processer i dig. Tankar, idéer och förstås kommer det även att vara en massa människor i omlopp som söker dig. Det kan också vara så att du kommer in i diskussioner som får dig att tända till. Om du uttrycker din via din blogg eller andra sociala media kanske du kan sätta riktigt stora bollar i rullning. Nymånen är av den heta sorten eftersom den sammanbinder Mars (som är i ditt tecken), Venus och Uranus i en liten trekant där energierna mellan dessa laddade planeter får flöda fritt. Det här kan uttryckas i känslor, i kärlek, passion eller bara i en generell må bra period.

Årshoroskop Skorpionen

Skytten

Det rätt torra klimat som råder när alldeles för många planeter häckar i ditt ekonomiska andra hus kulminerar nu – inte så att det smalnar av på något diskret sätt. Nej, tvärt om en ovanligt energirik och intressant nymåne hettar upp ditt 2:a hus till max och åter kanske du bör se om ditt hus, din finansiella trygghet, dina konton och din försörjning en sista gång. Vi har ju bara nymåne i Stenbock en gång om året och det är ett sista avstamp – som faktiskt kan innebära nyheter, chanser till nytt och bättre jobb och liknande. På torsdag dukar universum om och Venus glider in i Vattumannen tätt följd av Solen. De kommer att lyser upp ditt kommunikativa tredje hus i en hel månad framöver vilket är supertrevligt! Se till att komma ut och träffa folk på kvällarna. Allt som vidgar dina horisonter är bra så föreläsningar och andliga eller kulturella aktiviteter är gynnsamt nu. Förvänta dig givande kontakter med andra människor, nya möten och glädje och kanske även lite flirt!

Årshoroskop Skytten

Stenbocken 

Nu kära Stenbock är den här, årets enda nymåne i ditt tecken. Det här är förstås en avgörande tid för dig eftersom den är ”din nymåne” och ditt personliga första hus som påverkas. Ja, det betyder i klartext att du kommer i rampljuset och att allas ögon vänds emot dig. Se detta som avstampet, ditt egentliga nya år börjar nämligen nu. Det kan rassla till lite nu i händelseförloppet för energierna nu är högpotenta och Venus, Mars, och Uranus är länkade in i processerna. Vad hoppas du på och vad drömmer du om? Detta skeende kan betyda tur, självförverkligande och framgång. Nymånen som äger rum den 17/1 är initieringen. Själva början av de intressanta processer som drar igång nu och de kommande sex månaderna framöver så sätt dina drömmar, planer och visioner i verket! Resultatet av de val du gör nu kommer du att kunna se vid fullmånen strax efter midsommar.

Årshoroskop Stenbocken

Vattumannen 

Nu börjar det röra på sig i horoskopet! Onsdagens nymåne infaller i ditt andliga, intuitiva 12:e hus där drömmarna vävs så var vaksam på vad du tänker, upplever och känner in nu. Du kan få till dig meddelanden från ditt högre jag eller möjligen ”andra sidan”. Ett välkommet energiskifte väntas på torsdag när Venus träder in i ditt tecken och lyser upp ditt liv. Det är naturligtvis det mest välkomna besöket och du får garanterat riktigt roligt framöver. Hon kallas ju inte Lilla Lyckan för intet för hon för med sig glädje, möjligheter och allt möjligt kul. Att Solen dessutom skiftar över och kommer in i ditt tecken på lördag gör dig till huvudpersonen under en hel månad framåt och du kan räkna med att saker och ting lossnar och för dig. Ta för dig Vattenbärare och världen kommer att falla för dina fötter.

Årshoroskop Vattumannen

Fiskarna

Det är en fin vecka du har framför dig och det händer massor med dig och framförallt runt dig i dina kontakter med andra människor. Livet ser faktiskt ut som en räkmacka för dig nu. På onsdagsmorgonen infaller årets enda nymåne i Stenbocken och den kicka igång ditt 11:e hus som har med grupper och sociala sammanhang att göra. Coolt! Alla nymånar innebär en erbjudande om en ny början. Det är den push du behöver för att inte fastna i vinterdvalan. Se till att komma ut och träffa rätt människor, gå på utställningar, film, teater eller vad det nu kan vara. På torsdag träder Venus in i Vattumannen, strax följd av Solen som kommer efter på lördag – in i  ditt tolfte hus vilket ytterligare bidrar till den andliga känslan i horoskopet. Det här är en superbra tid för den inre utvecklingen. Nästa gång månen blir full (31/1) befinner vi oss redan i förmörkelsesäsongen och vi kan förvänta oss lite skakigare händelser och större förändringar.

Årshoroskop Fiskarna