Horoskop – Vecka 30

leoec2118_zpshzvuyw2u

⭐️ Väduren 

Välkomna glädjen, inspirationen och låt de positiva influenserna komma in i ditt liv. Nu lämnar vi minnenas allé, känslorna och det förflutna bakom oss och går mot framtiden. Det är en eldig, innehållsrik och belönande vecka som väntar dig nu, kära Vädur!

Att Månen är i ditt tecken under måndag/tisdag gör att du känner dig väldigt nära dina känslor. Dan därpå går Solen in i Lejonet. Underbart! Det eldiga temat förstärks ytterligare senare in i veckan när din styrare Mars aktiverar Jupiter och.. inte att förglömma – även vackra Venus tar sig in i ditt superhärliga, kärleksfulla femte hus. Använd dig gärna av det motiverande, inspirerande flödet för det här är ett superbra tillfälle att planera inför framtiden och sätta upp nya mål.. Det är i stunder som dessa som kärleken vaknar till liv och vill uttrycka sig. Säg hej till dina vänner, till sällskapslivet, fester och härlig samvaro. Nu vill universum att vi ska njuta och ha det bra tillsammans. Se fram en mot en månad som passar din vilda själ perfekt.

⭐️ Oxen

Din styrande planet Venus är under veckans början rejält utmanad av dramatiska Pluto och det är inte troligt att du kommer kunna hålla tillbaka dina känslor och åsikter. Att även Merkurius (som också nu backat tillbaka in i Kräftan) drar i samma trådar – gör att det finns lite varningar runt veckans första tre dagar. Det finns explosionsrisk runt dig och i värsta fall kommer droppen som får bägaren att rinna över under denna tid. Ifrån torsdagen har universum – simsalabim – trollat bort alla galenskaper. Under torsdagen bildar Mars & Jupiter en gynnsam trigon vilket kan bidra till överraskningar och tursamma händelser. Under de mysiga dagar som finns kvar tors – sönd är energin toppen! Solen träder in i ditt fjärde hus som riktar fokus mot grunden, hemmet och familjen så kommer universum ändå att sända igångsättande, positiva strålar åt ditt håll vilket kan inspirera och motivera.

⭐️ Tvillingarna

Venus befinner sig under måndagen opposition till Pluto vilket kan ge lite skarpa kanter, framtvinga beslut eller åtminstone få dig att sätta ner foten i vissa frågor.

För vissa har detta det varit känslosamt och handlat om kärlek och relationer men precis lika gärna kan processen handla om ditt förhållande till pengar och ditt egenvärde. Vad du värdesätter mest? Troligtvis har det hänt en hel del på den fronten. OK.. när Venus flyttar sig undan på tisdag känns det genast lättare.

Semester i alla ära – men nu aktiveras horoskopet och en ny spännande, motiverande energi kommer in och öppnar ditt sinne för nya möjligheter. Ja, att brainstorma, bolla idéer med andra kan visa sig vara belönande. Onsdag/torsdag kan erbjuda ett överraskande fönster som i bästa fall kan innebära intressanta möjligheter.

Ju längre in i veckan desto bättre mår du när flera härliga planeter kommer in i Lejonet och ditt kommunikativa, glada tredje hus.  Det är dags för dig att kliva ut bland människorna och glittra och ta för dig av livet igen. Event, sociala happenings, prat och kommunikation är vad som vankas.

⭐️ Kräftan

Efter en hel månad av superfokus på dig och din stjärnbild växlar så Solen över till Lejonets tecken på tisdag morgon. Förhoppningsvis är det nu, när såväl födelsedags och eklipssäsongen är över som du verkligen går in i djup vila och kan landa i att bara vara?

Visst, det är lite skrammel kvar – Venus som låter er som är födda under tecknets sista dagar vara kärleksgudinnor för en tid. Det här hade varit helt fantastiskt om inte Pluto samtidigt stod där mitt emot med sina ganska påfrestande, ibland ägande eller dominerande influenser. Dessutom backar Merkurius igenom tecknet. Som väl är detta sista veckan av retrograden.

Solens entré i Lejonet ändrar förstås villkoren och ifrån det egna varandet vänds nu uppmärksamheten emot ditt ekonomiska 2:a hus. Det är troligt att allvarliga tankar som rör ägande, försörjning och pengar komma till dig.

Om det inte är helt av nöd tvunget rekommenderar jag dock ingen Kräfta att jobba denna vecka. Naturligtvis är det inget farligt som händer om du måste men din astrologiska klocka säger ifrån. Vila!

⭐️ Lejonet

Denna måndag befinner vi oss i skiftet mellan den vatten och eld och förstås kan det såhär i sista stund uppstå en viss förvirrade ånga när de båda elementen möts. Vi har Pluto som befinner sig i opposition till Venus – vilket kan vara en tuff passage för kärleksrelationer när lojalitet och känslor prövas.  Natten till tisdag glider dock Solen in i Lejonet och härifrån går vi in i den tid på året när du kommer till din rätt. Nu tar en varm, utåtriktad och glädjerik tid vid. Mars som befinner sig i Leo sedan en tid tillbaka får underbar backup av Solen men bäst av allt är den härliga trigon som Mars bildar med Jupiter nu! Den erbjuder idel chanser och möjligheter och man skulle faktiskt också kunna säga att här finns ren och skär tur att hämta. Vissa kanske använder flödet till att ägna sig åt spel och dobbel, en annan satsar på kärlek medan en annan sätter sig ner och filar på sin roman eller varför inte sitt CV. Härligt under alla omständigheter för du tillbaka i matchen igen och den kommande månaden utgör den egentliga sommarlyckan för dig. Tillhör du dem som inte tycker att sommaren ännu gett dig allt du önskar i from av kärlek, glädje och rolig samvaro med andra? Well, det är nu allt du väntat på händer.

⭐️ Jungfrun

Nu befinner vi oss i ett skifte som är dubbeltydigt och kanske även en aning förvirrande eftersom vi å ena sidan befinner oss i en tid när sommarens tema – de enorma processer som har ägt rum i Kräfta/Stebock nu så sakta klingar av – men eftersom både Venus och Merkurius är aktiva i tecknet hela veckan så är de i högsta grad pågående ännu. Vackra Venus vill mest bara njuta men Pluto tvingar fram personlig utveckling och raka besked angående dina värderingar. Det kan röra sig om de människor du väljer att ha runt dig, relationer och din personliga utveckling. Var sann emot dig själv. Att rensa ut den eller det som du inte behöver är viktigt för att själv kunna växa. Det här är dock sista vändan att stöta och blöta dessa teman som troligtvis har med det förflutna och våra känslor att göra.

Det andra skeenendet som är på väg att ta över scenen helt är eldens element och härliga utåtriktade Lejonets generösa värme och öppna hjärta. Ja, Mars är ju redan här sedan en god tid tillbaka. Nu under onsdag och torsdag kommer Mars och Jupiter att länkas till varandra. Wow! Det här är så lyckosamt tillfälle. Entusiasm, chanser och plötsliga möjligheter kan komma ur detta. Du går in i en uttalat positiv period.

⭐️ Vågen

Din styrare Venus befinner sig på måndag mitt emot Pluto vilket faktiskt är lite tufft, utmanande och ifrågasättande. Ja, det är sådant som vem och vad är det du älskar och värderar högst som kommer upp? Sådant som rör dina personliga värderingar, önskningar och preferenser. Hm.. ja, det är ju alltid nyttigt att kolla på sådant förstås. Nåväl – dessa frågeställningar kommer för sista veckan att stötas och blötas på grund av Merkurius och Venus position i Kräftan. De utgör de sista eftersläpade delarna av de enorma processer som varit igång sedan midsommar.

Det större skeendet som vi är på väg in i och som kommer att färga hela den kommande månanden det är det grandiosa, utåtriktade, glada och generösa energiskiftet som äger rum när Solen glider in i Lejonets tecken och ditt utåtriktade 11:e hus. Bäst nu onsdag/torsdag är den energigivande, löftesrika tigon som bildas mellan Mars och Jupiter.  Det skapas helt nya förutsättningar nu du öppnar dig för nya influenser, personer och kontakter. Se fram emot en generös och rolig period.

⭐️ Skorpionen

Både din klassiska och din moderna styrare är intressant aspekterade denna vecka vilket gör att det kan hända en hel del med ditt känsloliv och dina intima relationer.

Pluto befinner sig under måndagen i opposition till Venus vilket förstås påverkar relationer och värderingar. I värsta fall kan detta utmana maktbalansen mellan dig och din partner. Nåväl – det kan vara nyttigt att se på även detta. De mer långvariga förändringarna kommer under ifrån tisdag när Solen glider in i ditt offentliga 10:e hus och heta Lejonets tecken där din klassiska styrare Mars redan väntar. Under onsdag/torsdag bildar Mars en så gynnsam trigon till Jupiter och dessa eldiga krafter ger så mycket glädje. Aspekten är ett riktigt vitaminpiller som stimulerar, gör dig pigg och äventyrslysten. Här kan nya möjligheter och chanser uppstå. Nu lockas även du, zodiakens mest privata person ut på banan igen och partydjuret inom dig kan vakna till liv. Varma, generösa Leo bjuder på ett nytt socialt flöde som har saknats ett tag. Här finns glädje, kärlek och trevlig samvaro att vänta. Att din styrare Mars aktiveras sätter fart på livsandarna och får dig att vilja mer av allt.

⭐️ Skytten

Det ser ut att den kommande veckan kommer att vara helt i din smak! Natten till tisdag byter Solen tecken och flyttar in eldiga Lejonet, i likaledes eldiga 9:onde hus! Det är en generös, lekfull och rolig energi som kommer fram här. Det 9:e står för resor, internationella kontakter, upplevelser och medvetandehöjning mm. Du börjar känna att det är ditt game igen nu när livet utvecklar sig på ett sätt som du gillar att ha det. Veckans höjdpunkt kommer under onsdag och torsdag när Mars bildar trigon till Jupiter och dessa två härliga eldiga krafter kan komma i samspråk. Detta möte kan komma med oanade möjligheter och faktiskt också tur. Ta tillfällena som bjuds i akt. Det är bara fyra månander kvar som du kan tillgodogöra dig Jupiters gunster och sötma.  Låt det här vara tiden när du vågar sjösätta de projekt och drömmar som funnits med dig ett bra tag redan.

Nu känns livet positivt och roligt att leva. Är du tillbaka på jobbet kanske du redan sitter och funderar på hur du ska få möjlighet att ta dig iväg på en avstickare igen?

⭐️ Stenbocken

Det skulle vara en överdrift att säga att ditt liv 2019 har varit enkelt eller lättsamt för som du vet är det ju främst hos dig som de allra största förändringarna har ägt rum. Det är förstås Saturnus/Pluto mötet, södra noden och alla eklipserna som drivit på och jagat fram stora beslut och förändringar och kanske är du inte helt färdig än med dina processer? Ja, det återstår en eklipssäsong till i vinter innan dessa enorma processer är över.

Under natten till tisdag sker dock skiftet som jag tror att många börjat längta när det kosmiska scenariot ändras och fokus nu vänds mot eldens element och ditt passionerade 8:e hus som även representerar andras pengar, arv, sexualitet och psykologi. Att tala ut, att finna förtroende och tillit är viktigt nu. Det kan vara så att du och din partner kommer riktigt nära varandra nu för detta är hemligheternas kammare och här skrapas det inte på ytan.

⭐️ Vattumannen

Äntligen, kära Vattenbärare, stundar en lekfull, generös och rolig period när saker och ting bara blir så himla bra. Det finns så mycket glädje att hämta här så se till att ta dig ut och träffa folk. Innan veckan är över har vi hela 3 underbara planeter i Lejonet – mitt emot dig och livet blir lekande och lätt igen. Solen och Mars, de två eldigaste kommer att befinna sig i ditt relationshus, det 7:e. Under torsdagen bildar Mars en synnerligen gynnsam trigon till Jupiter. Ren skär tur och roliga möjligheter väntas. Härifrån och en månad framåt har du en glädjerik och positiv period att vänta när du kommer att kunna känna dig riktig tillfreds och lycklig. Det är mycket nytt och spännande på agendan. Känn efter om du är till freds med hur livet utvecklat sig. Om du inte är helt tillfreds vet du ju var skon klämmer. Skjut inte upp till morgondagen det du kan fixa nu. Sköter du dina kort rätt så faller allt på plats under den kommande månaden. Ett förslag, erbjudande eller en romans kan förvandlas till en seriös satsning.

⭐️ Fiskarna

Det är en passionerad Venus som möter Pluto under måndagen och eftersom även Merkurius backat tillbaka in till denna del av horoskopet är kan det mycket väl vara så att här finns ett behov att få tala ut och troligtvis kommer samtalet att kretsa runt kärleken och vad som hänt och sagts tidigare.

Nu går vi från vatten till eld och förutsättningarna ändras när ett helt nytt scenario dukas fram. Det går inte att ”simma lugnt” och slacka på längre. Innan veckan är över har hela tre planeter tagit sig in i ditt 6:e hus, arbetshuset som också påverkar dina dagliga rutiner och vanor!!  Ja, det är eldens element och Lejonets tecken som råder och för din del Fiskarna gäller det att ta sig utanför sin comfort zone och ta för sig av livet på ett mer aktivt sätt. Merkurius flyttar in i Jungfrun på onsdag vilket hjälper dig oerhört i kommunikationen. Veckan är härlig och fylld av plötsliga chanser. Mars trigon Jupiter. Jobb, kärlek eller att presentera idéer. Ring, maila eller sms:a, vad som faller sig naturligt för dig. Det viktiga nu är att du talar ur ditt hjärta! Det här är verkligen en möjligheternas tid!